Aynen benimde akıntım geliyor ve adet olacakmışım gibi karın ağrısı bel ağrısıSlm bende 8 inde oldum ... Pazar günü test günüm .. Farklılık belirti var mı benim dünden beri adet olacakmışım gibi oluyor moralim bozuluyor bi de su gibi akıntım geliyor ..
Hadi hayirlisi bakalim.kabak ve cekirdegi ve ananasi dene istersen.kendine dikkat et.12 gun sonrada guzel haberlerle gel insallah
İnşallah güzel haberleri paylaşırım sizlerle buradan bende olmadı diye düşünüyorum bakalım hayırlısıcanım süper :) maşallahinşallah gelecek ay sıkı sıkı tutunacak onlar annesine :)
canım son gün bende kötü idim hatta eşime olmadı dedim adet olacağım sanırım :) ama ertesi gün pozitifti :) yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Hadi hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun annesine :))
Aynen benimde akıntım geliyor ve adet olacakmışım gibi karın ağrısı bel ağrısıher akıntı geldiğinde tamam hastalandım diyorum bu süreç zormuş
Valla bendetüm adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum şuanBel ağrım yok benim normalde de adet günlerimde de olmazdı .. Ama adet olacak gibi kasılmalar batmalar baya fazlalaştı bugün sanki test gününe kalmadan adet oluverrecek gibiyim
Transferim yapildi yatiyorum... kuluckaya yattim insallah hayirlisiyla kavusuruz bebislerimize... dualarinizi bekliyorum
Benim transfer yapildi bugun 4. Gunum idrarda yanma problemim var sizin de oluyor mu arkadaslar progestan kullaniyorum ilaclardan olabilir mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Progestan banada hafif bir yanma yaptı ilk günler ama sonra geçtiicanım hayırlı olsun :)sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inşallahhhhhhhhhhh :) ben ctesi diye hatırlıyordum sanki :)
canım üşütmüş olabilir misin? dikkat et kendine :)
Progestan banada hafif bir yanma yaptı ilk günler ama sonra geçtii
Hadi hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun annesine :))
Tesekkurler kuşuuummmmcanım hayırlı olsun :)sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inşallahhhhhhhhhhh :) ben ctesi diye hatırlıyordum sanki :)
canım üşütmüş olabilir misin? dikkat et kendine :)
Transferim yapildi yatiyorum... kuluckaya yattim insallah hayirlisiyla kavusuruz bebislerimize... dualarinizi bekliyorum
Canım pgt nasıl geçmiş.bilgi verdilermi?Tesekkurler kuşuuummmm)) evet cumartesi demislerdi ama pgt sonuclandigi icin bu gun transfer ettiler aniden cagirdilar... 4 de gittim :)))
Tesekkur edwrim canim sagol evet evde var yiycem... :)))
Bugün 11.günüm ... Ve bebeklerim benimle mi bilmiyorum.. Adet kasılmalarına bakarsak bi de adet sırasında bağırsaklarımın hiç çalışmadığı kadar iyi çalışıyorsa galiba benimle değiller(((. Uyandım şimdi ve sanki bir boşlukta hissediyorum bişiler eksik ( allahım sen ol de oluversin ...
Canim sen bakma belirtilere.regli olacagim dlye beklerken gebe kaldigini ogrenen cok arkadas oldu burda.bugun yaptircakmisin test.varsa zaten bugun cikar.beklicekmisin yarini.
degisiyor canim.20-30 tl ye yapanda var.70 tl diyende olmustu.ama acilden yaptircan poliklinkler kapali.o zaman ayni gun cikarmi bilmem.sen bugun yakinindaki ozel hastaneleri bi ara sor istersen.ayni gun cikarmi falan diye.Yarın kanda yaptıracaz eşim illa gününde yapalım diyor ... Özel hastanelerde ne kadara yapıyorlar ki fiyat olarak
Cnm tebrik ederim Rabbim kucagına almayı nasip etsin🙏🙏 bişe sorcam transfer günü yanında eşinden başka birine ihtiyac olurmu eşimiz halledermi yoksa bi bayan olmalımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?