canim be cvp veriim :) benim yanimda esim ve annem vardi. esim asagida beklemek zorunda kaldi. cunku bicok transfer hastasi vardi ve beylerin ortalikta olmasi cokta iyi olmuyo cunku ameliat kiyafetiyle odadan cikip bicok kez karindan ultrosonla kontrol ediliosun ictigin suyun yeterli olup olmadigni. annem yanimdaydi ama onunda yapcak bi gorevi yoktu aslinda sadece ameliyat kiyafetini giyerken yardimci oldu. onuda kimse olmasa bile yalniz basina yapabilirsin. transferden hemen sonra yatman gerekiyo tuvalet icin zor durumdaysansurgu verilio :) bi ihtiyac hasil olursada hemsure hastabakicilar ilgileniyo zaten. ama bu sartlar tedavi olunan hastaneye gire degisiklik gosterebilir sanirim.Ben istanbul tup bebek merkezindeydim :)
Canim ya dün yazmıştım merkez önerisi istiyorum sizlerden diye gören olmadı sanırım. Benim aklimda istanbul tüp bebek merkezi var daha önce gorusmustum orayla. Madem orda yaptiriyosun bana bilgi verir misin mesela maddi olarak ne kadar harcadin? Onun disinda hastane doktorlar nasil? Doktorun kimdi?