yarın alıcam gelicem inşallahhhhhhhhh çok heyecanlıyım
HAVVA12 CANIM SEN ESTROFEMI GUNDE KAC KERE KULLANIYOSUN BANA 2 KERE DEDI. KULLANAN VARMI GUNDE KAC TANE ICIYOSUNUZ
Tam 2 yıl önce bugünkü gün. Tüp Bebek tedavisine başlamıştım. Şükürler olsun Rabbim bir erkek evlat verdi. Oğlum şuan 15 aylık oldu. Yine bugün güzel bir haber aldım. 2. Bebegime hamileyim hemde doğal yoldan. RABBİM bu duyguyu isteyen herkese yasatsin beklemenin nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilen biriyim. ALLAHIM yar ve yardımcınız olsun. Bu mübarek günde kucaklarinizi boş birakmasin
Tam 2 yıl önce bugünkü gün. Tüp Bebek tedavisine başlamıştım. Şükürler olsun Rabbim bir erkek evlat verdi. Oğlum şuan 15 aylık oldu. Yine bugün güzel bir haber aldım. 2. Bebegime hamileyim hemde doğal yoldan. RABBİM bu duyguyu isteyen herkese yasatsin beklemenin nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilen biriyim. ALLAHIM yar ve yardımcınız olsun. Bu mübarek günde kucaklarinizi boş birakmasin
ARKADAŞIM NERELERDESİN TRANSFERİN BUGÜNDÜ SANIRIM MERAK ETTİM... güzel haberlerle gel inşallah
Hastaneden güzel haberler aldım bugün.döllenen 3 yumurtamda güzel güzel döllenmeye devam ediyormuş.Bu kalitede giderse giderse yarın 3'ü de dondurulacak))
Hastaneden güzel haberler aldım bugün.döllenen 3 yumurtamda güzel güzel döllenmeye devam ediyormuş.Bu kalitede giderse giderse yarın 3'ü de dondurulacak))
canımmm maşallah ne güzel transfer günün bellimi peki
Canim banami soruyosun acaba? Transferim oldu evdeyim 1 adet kompact embriyo koydular embriyon guzel dedi dr umutlandim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrikler cnmm maşAllah diyelimmm😊 kaç tane toplandı bide biye donduruluyo merak ettim😁
Selam kızlarr bi sorum olcak transfer oldugunuzda rahim kalınlıgınız kaçtı bilginiz varmıı benim yumurtalar gec geliştide acaba bu aya yetişirmi diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?