hayırlısı olsun canım.
bende sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum.
henüz tam kayıp sebebini bilemiyoruz.
ben nisanda kürtaj oldum.temmuzda rahim ancak kendini toplar temmuzda yapabiliriz dedi doktor.ama ben ağustos olsun istiyorum.ramazanda olmasın dedim.bi yandan da sabırsızlanıyorum aslında.ama benim biraz kilon var.biraz zayıflasam iyi olcak.
yumurta sayımda artar.hem bende rahat ederim zayıflarsam.
sende bişey demedilerse embriyolara pgt yapılmasını bi görüş istersen canım.
evet cnmm elımızden gelenı yapalım da bakalım bızım veletler ne zaman gelecek acebaaa...duaların için coookkk tesekkur ederım kuzummm Rabbim yar ve yardımcımız olsunnnn...çoook heyecanlıyımmmmm
Kızlar slm bende tüp bebek yaptırdım transfer 3 günü bugun iyim inşalah sonu iyi biter
AYYYYY maşallah canııımm hayırlı uğurlu sağlıklı bir bebiş olsun göbüşünü doldursun inşallahhhyatıyomusun heycanlı bekleyiştesin ne güzelll inşallah Rabbim nasip etmiştir canımm benimmmm
ayyyyy bende paranoya oldu sanırım hep deprem oluyo gibi hissediyorum arkadaşlar ben contalari gevşettim sanırım
Evet yatıyorum heycanlıyım ve inanıyorum içimde hiç karamsarlık yok
:) depremiben bu ara heycandan zaten deprem oldugu için gercek depremleri hisetmiyorum
Kızlar slm bende tüp bebek yaptırdım transfer 3 günü bugun iyim inşalah sonu iyi biter
yarın buyuk gunnnkocam yurumeme ızn vermıyor annemde tabı ogn yurudn kahve leke geldı dıyo taksıyle gıdıp gelecmmm
sonuc ne merak etimnerdesin annecik test yaptırdın mı? sonuç ne bize haber ver...
slm kızlar daha önce de yazmıştım epey bi yazmışsınız okudum hepsini sık yazamasamda okurum tedaviye başlayanlar için hayırlı olsun Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah bende çarşamba doktora gidicem ilk kontrol testler için nasipse temmuzda da tedavi Allah yardımcımız olsun ve de son denemelerimiz olsun inşallah
inşallah son denemelerimiz olur alırız yavrularımızı kucağımıza...burdakilerin çoğu temmuzda başlayacak inşallah güzel haberler veririz birbirimize... ben kontrol için önden gitmicem temmuzda direkt dalıcam tüp bebek merkezine...umarım bi sorun çıkmaz
slm kızlar daha önce de yazmıştım epey bi yazmışsınız okudum hepsini sık yazamasamda okurum tedaviye başlayanlar için hayırlı olsun Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah bende çarşamba doktora gidicem ilk kontrol testler için nasipse temmuzda da tedavi Allah yardımcımız olsun ve de son denemelerimiz olsun inşallah
hahahahaha ayyy bende öyle dalıcam direk adet olunca
aayyyy burda böyle konuşunca biran önce gidip tedaviye başlayasım geliyor...:18::18::18::18::18::18:
evet ya aynen şimdi bu haziran çok uzun gelicek bize sanırım neyse o zamana kadar kişisel işlerimizi hallederiz tedaviden önce iyce evi parlatmak lazımböyle oluruz inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?