Bennnnnn kullanıyorum canım aynen benimde öyle oldu.. Morardı şiş olan yerlerim var yatarken otururken zorluk çekiyorum inşallah sonuçlarımız iyi olur
Inss guzeldir kuzucum sagolasinn
Amin canim insallah guzel haberler aliriz bu kadar kotu olacagini dusunmemistim doktorum agri yapabilir demisti ama senin kacinci gunun canim
Olmadı maalesef....
8. Günüm benim .. Hiç bişi hissetmiyorum ben ya
Yaaa((, kaç çıktı değerin canım tam gününde yaptırdın demi
Olmadı maalesef....
0.20 tam günümü beklemistim ama sonuc husran((
[MENTION][/MENTION]
Canım şuanda ne kadar üzülme destekte imkansız ... Bu hüsranda geçeçek yeni planlar yeni umutlar hep olacak ...Allah bi an önce sana sabır ve toplama gücü versin ...
Kaçıncı gün embriyosuydu tek miydi ?
Yeni planlar için cesaretim yok suan. Duam Allah bi mucize gondersin bize yoksa cesaretimi toplasam bile pozitif olamam diye korkuyorum.
2. Gün embriyosu ve tekti. Devlette yaptırdım ben.
Yeni planlar için cesaretim yok suan. Duam Allah bi mucize gondersin bize yoksa cesaretimi toplasam bile pozitif olamam diye korkuyorum.
0.20 tam günümü beklemistim ama sonuc husran((
yarın alıcam gelicem inşallahhhhhhhhh çok heyecanlıyım
HAVVA12 CANIM SEN ESTROFEMI GUNDE KAC KERE KULLANIYOSUN BANA 2 KERE DEDI. KULLANAN VARMI GUNDE KAC TANE ICIYOSUNUZ
Olmadı maalesef....
Arkadaslar progestan ignesi kullanan var mi? Benim igne yerlerim cok agriyor ve artik sismeye ve sertlesmeye basladi hemsire yapacak yer bulamiyor
ayyyyyyama özlemişim seni canımmmm... nasılsınnn.. komple niye çıkmışlar ya izne.. hayırlı zaman ağustos demekki canımmm bebiş gelsinde zaten bu ayı yarıladık az kaldı ağustosa canımmm inşallah hamiş olursun ağustosda
Hastanede kan verin ve CRP ve Hemogram baktırın. O iğneler yüzünden ben 6 gün hastanede yattım. Doktorunuzla da konuşun mümkünse jel olanını versin.
geçmiş olsun.
hayırlısı böyle demek ki... çünkü doktora gitttiğim gün -kendi doktoruma gitmemiştim- doktorla bi ters düştük anlatamam... bilgisine bişey diyemem ama hastaya yaklaşımı çok ukala itici... onun yanından bi çıktık doğru benim doktorun yanına gittik... biraz daha pahalı olacak ama benim psikolojim de çok önemli... bu arada bende seni özlemişim... ama ortamda ilk sohbete başladığımız arkadaşlar pek yok onlardan haberin varmı ne yaptılar senin durumlar nasıl? anlat bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?