- 13 Eylül 2013
- 1.234
- 37
- 34
Olmadı maalesef....
çok üzüldüm canım söyleyecek kelime bulamıyorum...donmuş embriyon varmıydı canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadı maalesef....
Şimdi hastaneden aradılar 6 yumurtamdan 3'ü döllenmiş))çok mutluyum)yarın gene arayacaklarmış...size saçma bir soru sorucam Döllenmesi iyi herhalde 1 aşamayı daha geçtik değil mi???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabiki iyi canim...benim de transferimin 4. gunu ....4gundur hep yatiyorum diyebilirim...ufak tefek isler harici kalkmiyorum...benim durumumda ilan var mi aranizda?Bu bizim 3.denemiz bu arada...
Semiha sakir de yaptirdim ben iki denememi de. Doktorla görüştük eşimin Sperm kalitesi cok dusukmus. O yüzden transfer ettikleri embriyonun da % 20 si çürümüş transfer ettiklerinde. Sperm kalitesini şimdiye kadar hiç soylememislerdi. Onu iyilestirmek gerekiyor hastanedeki urologla gorustuk o da yapacak pek bi sey yok ozelde yaptirin bi dahakini dedi. Aslında nedenini öğrenmek iyi oldu ama eşim cok Üzgün şimdi.
Insan yıkılıyor ilk anda. Güçsüz hissettim kendimi ama simdi iyi bir urologla görüşmeyi dusunuyorum durumu. Tedavi edebilirsek tekrar deneyecegiz tabii. Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
Tabii ki dualariniza desteklerinize çok çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Allah size nasip etsin inşallah. ..
nasıl yanı yaa sıze hıc sperm dusuk sunu kullanın demedılermı? bıze urolog vıtamın vermıstı ayrıca kecıboynuzu kuru yaptım eşime folık balık yagı fılan ıcırdım. sıgara ıcıyorsa mutlaka bıraksın sperm ıcın vıtamınler var onlardan alın 3 ay kullansın hem ara vermıs olursun hemde spermler kendıne gelır. yanı emrıyonun curumusse nıye bunu transfer oncesı soylemıyolar
Tesekkurler canim jelde kullaniyorum peki hastanede ne yaptilar
Semiha sakir de yaptirdim ben iki denememi de. Doktorla görüştük eşimin Sperm kalitesi cok dusukmus. O yüzden transfer ettikleri embriyonun da % 20 si çürümüş transfer ettiklerinde. Sperm kalitesini şimdiye kadar hiç soylememislerdi. Onu iyilestirmek gerekiyor hastanedeki urologla gorustuk o da yapacak pek bi sey yok ozelde yaptirin bi dahakini dedi. Aslında nedenini öğrenmek iyi oldu ama eşim cok Üzgün şimdi.
Insan yıkılıyor ilk anda. Güçsüz hissettim kendimi ama simdi iyi bir urologla görüşmeyi dusunuyorum durumu. Tedavi edebilirsek tekrar deneyecegiz tabii. Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
Tabii ki dualariniza desteklerinize çok çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Allah size nasip etsin inşallah. ..
Oncelikle cok uzuldum ama her serde bi hayir vardir demekten baska bisey gelmiyor elimizden.benim esimin durumuda ayni.varikosel ameliyati oldu.yaklasik 6 aydir takviye ilaclar iciyor.sayida bir farklilik yok ama morfoloji duzelmisilk tedavimde 18 yumurtadan saklanacak yumurta olmamisti.simdi 16 tane dondurduk.doktorum kullanilan ilaclar sayesinde dedi.ben butun kullandigimiz ilaclari sana mesaj atacagim. Belki bi faydasi olur sizede.lutfen canini sikmaSemiha sakir de yaptirdim ben iki denememi de. Doktorla görüştük eşimin Sperm kalitesi cok dusukmus. O yüzden transfer ettikleri embriyonun da % 20 si çürümüş transfer ettiklerinde. Sperm kalitesini şimdiye kadar hiç soylememislerdi. Onu iyilestirmek gerekiyor hastanedeki urologla gorustuk o da yapacak pek bi sey yok ozelde yaptirin bi dahakini dedi. Aslında nedenini öğrenmek iyi oldu ama eşim cok Üzgün şimdi.
Arkadaşlar transfer sonrası sürekli yatmayın... Rahim kendi şeklini ayaktayken alırmış. Ben gidip yatıp dinleniyodum ama sonra kalkıyodum sofra hazırlıyodum yemek yiyodum balkonda oturuyodum... Karın kaslarınızı kasmayın, çok eğilip kalkmayın, uzanmayın ama hareket edin. Ben 7. Haftamdayım doktorum hala kabız olmayacaksın diyor buna da çok dikkat edin... Hepinize iyi şanslarr...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oncelikle cok uzuldum ama her serde bi hayir vardir demekten baska bisey gelmiyor elimizden.benim esimin durumuda ayni.varikosel ameliyati oldu.yaklasik 6 aydir takviye ilaclar iciyor.sayida bir farklilik yok ama morfoloji duzelmisilk tedavimde 18 yumurtadan saklanacak yumurta olmamisti.simdi 16 tane dondurduk.doktorum kullanilan ilaclar sayesinde dedi.ben butun kullandigimiz ilaclari sana mesaj atacagim. Belki bi faydasi olur sizede.lutfen canini sikma
hayırlı olsun canım inşallah kucağınada alırsın... hiçmi yatmadın sen
😆😆😆zamani geldi galiba.