Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım aradım dollenme oldu dedıler ama kac toplandı kac dollendı gıdınce soyluceklermıs. persembe transferım var. bende estrofem,monodox,prednol,folbiol,bebe aspirin ve progestan fitil kullanıyorum. ayrıca kendı ılaclarım var tıroıt ılacım demır hapım onlarıda kullanıyorum. evet prednol cok acı ama zaten transfer gunu son kez ıcıcez canım bana opudan ıtıbaren monodox ve prednolu 4 gun ıcıceksınız dedı. senın nasıl embrıyolar
Merhaba Nasılsıniz benim 6.gun oldu transferin önceden kaşık ağrıları ve şık idrara çıkma vardı şimdi yokkk😭😭
canım daha haber yok ya beklemedeyim... canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar benim transfer günüm belli diyil henüz kaç embriyo transfer edicekler canım
inşallah hayırlısıyla başlarsın canım benimmm.. inşallah pgt yüzümüzü güldürür... sizin kaçıncı kromozomlarda sorun var..inşallah çok sağlıklı bebişler oluşur Allahımmmmmm indireceğin her hayra muhtacız yardım et nolur Rabbimmmm...amin amin amin
Merhaba Nasılsıniz benim 6.gun oldu transferin önceden kaşık ağrıları ve şık idrara çıkma vardı şimdi yokkk😭😭
kızlar benim test günüm ctesi,ama ben cuma günü yaptırıyım diyorum..varsa çıkar zaten değilmi,1günden bişey olmaz..
zaten akşamları karın ağrım artıyor, regl olcakmışım gibi hissediyorum.
kızlar benim test günüm ctesi,ama ben cuma günü yaptırıyım diyorum..varsa çıkar zaten değilmi,1günden bişey olmaz..
Hastaneden şimdi geldim.İlk başta Ameliyathaneyi görünce biraz tırstım😜😜😜Allah'tan Dr'um beni esprileriyle rahatlattı.Zaten sonra uyumuşum rüya gördüğümü hatırlıyorum😃😃😃biraz kasık ve bel ağrım var ama onun dışında iyiyim😃😃😃Bugünü dinlenerek geçiricem.4 yumurta bekliyordum 2 tanede süpriz yumurta çıktı😜😜😜yarın arayıp haber vericekler.Allah'ım bu mübarek günlerde herkesin yardımcısı olsun.kuçaklarımızı bebişlerle doldursun🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kromozom testi istedi doktor yaptırdık eşimin 2.ve4. kromozomunda sorun çıktı... o yüzden pgt yapılması gerektiğini söyledi doktor...1200 dolar. ödedik rapor karşılamıyor... siz kromozom analizi yaptırdınızmı... bu pgt yapılacak aletle hastalıklı olanlar sağlıklı olanlar anlaşılıyo sağlıklısı seçilip transfer ediliyor... hiç sorma canım endişeler zaten bu süreçte hiç bitmiyo
ben devlet hastanesınde yaptırıyorum yasım 29 oldugu ıcın tek embrıyo transfer edıyolar ve 35 yasın altını 1 den fazla kalıtelı emrıyosu varsa bıle dondurmuyolar. yanı dollenmen oldu transfere gel dedıklerıne gore bı tane kesın var fazlasıda vardır ınsallah persembe gorucez. arasana hastanenı sen nerdeydın hangı merkez?
aaaaa devlet hastanesinde dondurmuyolarmıı bunu bilmiyodum ben:26::26::26: ben bahçeli evler medikalpark da yaptırıyorum canım aradım onlar arayacak diyolar ama hala haber yok
inşallahhh canımmmm benimmmm sen ne zaman kese görmeye gidiyosun tatlı anniş
canım aradım dollenme oldu dedıler ama kac toplandı kac dollendı gıdınce soyluceklermıs. persembe transferım var. bende estrofem,monodox,prednol,folbiol,bebe aspirin ve progestan fitil kullanıyorum. ayrıca kendı ılaclarım var tıroıt ılacım demır hapım onlarıda kullanıyorum. evet prednol cok acı ama zaten transfer gunu son kez ıcıcez canım bana opudan ıtıbaren monodox ve prednolu 4 gun ıcıceksınız dedı. senın nasıl embrıyolar
Hastaneden şimdi geldim.İlk başta Ameliyathaneyi görünce biraz tırstım😜😜😜Allah'tan Dr'um beni esprileriyle rahatlattı.Zaten sonra uyumuşum rüya gördüğümü hatırlıyorum😃😃😃biraz kasık ve bel ağrım var ama onun dışında iyiyim😃😃😃Bugünü dinlenerek geçiricem.4 yumurta bekliyordum 2 tanede süpriz yumurta çıktı😜😜😜yarın arayıp haber vericekler.Allah'ım bu mübarek günlerde herkesin yardımcısı olsun.kuçaklarımızı bebişlerle doldursun🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benimde geçen cuma idi test günüm perşembe yaptırdım çıktı :9 seninki de çıkar inşallah :) benim de son gün adet ağrılarım olmuştu :) hayırlısı ile pozitifi görürsün inşallah tatlım :)kızlar benim test günüm ctesi,ama ben cuma günü yaptırıyım diyorum..varsa çıkar zaten değilmi,1günden bişey olmaz..
Cuma kaçıncı günün oluyor ..
Cuma günü kaçıncı gün olacak? Hem ağrım var diye moralini bozma. Hep soyluyorlar adet belirtileri normal diye test sonucuna kadar olumlu dusunelim bence...
canım benimde geçen cuma idi test günüm perşembe yaptırdım çıktı :9 seninki de çıkar inşallah :) benim de son gün adet ağrılarım olmuştu :) hayırlısı ile pozitifi görürsün inşallah tatlım :)
35 yaş üstünü donduruyolarmış tedavı zor oldugu ıcın ama altını dondurmuyolarmıs