canım valla fazla okuyup kafanı hiç bulandırma.kafana takılanları burdan sor.bilen yaşayan arkadaşlar yardımcı olur muhakkak sana.
ben ilk denemede okumaktan bayılcaktım artık.
hele transferden sonra belirtiler neler diye okudum durdum.hiç belirti yaşamadan hamile kaldım.sadece gaz problemim vardı.bide midede yanma başlamıştı biraz.o da hemşirem ilaçlardan olabilir demişti.
test için kan vermeye gittiğim gün bile doktoruma benim hiç belirtim yok deyip duruyordum inan.öyle hamile kaldım.
herkesin bünyesi farklı.heyecan ve panik yapacaksın muhakkak yapma diyemem.2.tedavide bende hala heyecan var.ama aşırıya kaçma canım.sakin olmaya çalış.herşey olacağına varıyor.
bizim normal
tüp bebek yada mikroenjeksiyon diye bir sanşımız yok.mecburen mikroenjeksiyon olacak.çünkü sperm sayımız çok az.
bende bi sorun yok.normal yolla bebek sahibi olamamızın sebebi zaten sperm sayısının azlığı.
bugün öğlen benim kotrolüm var.
ben nisan ayında kürtaj olduğum için doktorum tedaviden 1 ay önce bi kontrole gel demişti.rahmin durumuna, yumurta sayısına bakıcak.hormon testlerini yaptırdım.inceleyecak bakalım.
heyecanlıyım tabi.ama kendi kendimi sakinleştiriyorum canım.çünkü stres sıkıntı tedavi için hiçte iyi değil.
senin ilk denemen sanırım.
canım hayırlısıyla sorunsuz başlar inşallah tedavimiz.ve sonu güzel olur inşallah.