Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanedeyim az sonra operasyona giricem.Çok heyecanlıyım😁😁😁inşallah sağlıklı -güzel -kaliteli yumurtalarımı verip gelicem😃😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar ben de dün iğnelere başladım hadi bakalım hayırlısı inşallah dua edelim birbirimize...
Toplattim geldim yumurtalarimi bugun 8.30 da.. 15 yumurtam toplandi... esimin sperm sayisi az korkuyorum ya... insallah hayirlisiyla Rabbim yardim eder... biraz agrim oldu daha oncekilerde olmamisti... yururken agriyo... ama sabahkine gore simdi daha iyiyim parol ictim.... :))))
Hastanedeyim az sonra operasyona giricem.Çok heyecanlıyım😁😁😁inşallah sağlıklı -güzel -kaliteli yumurtalarımı verip gelicem😃😃😃
Merhaba arkadaşlar ben de dün iğnelere başladım hadi bakalım hayırlısı inşallah dua edelim birbirimize...
Umarim testlerin guzel cikar ve baslarsin tedaviye.Sorunumuz ortakmis bizdede sorun sperm azligi.Esimin son 8 ayda 3 testte 10 milyon,3milyon ve 1,5 milyon cikti.Biz ilkini klasik tup bebek yapip eger olmazsaki (insallah olur) mikroenjeksiyon dusunuyoruz.Turkiyede bu degerlerde oldugunda hangisi tercih ediliyor bir fikri olan varmi? Cok zor karar verdik burdaki doktorda cok fazla etki yapmiyor
aminnnn balım inşallahhhhh sen ne yaptın
Kızlar iyi geceler.
Bende heyecan dorukta. Test günüm yaklaştı yarin da gecsin sonucu ogreniyorum. Umarim bebeğim benimledir. Allah hepimizin dualarini kabul etsin de bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz gunu gorelim inşallah...
inşallah bitanem benimmmm... mikroenjeksiyon yapılacak ayrıca pgt yapılacak
Âmin canım ... İnşallah .. Değişiklik var mı ağrın batma filan
Merhaba, pgt yi siz mi istediniz yoksa doktorunuz mu önerdi benim 2. Denemem , ben pgt yapalım demedim o da söylemedi kaynadı gitti, neyse benim de gecen ay yumurtalarım toplandı donduruldu bu ay 24 ünde transferim olacak inşallah , arada tatile çıktık biraz rahatlayalım diye , ama aklıma her gecen gün başka bir şey takılıyor endişeleniyorum
benim eşim ocak ayına kadar azospermdi.bizde ocak ayında ilk defa çıkış başladı.ilk çıkışta sayı 50 bindi.şubatta ilk denememizi yaptık biz.sayı 100 bindi.bizim sayımızla zaten klasik ıvf imkansız.mecburen mikroenjeksiyon oluyor.en kaliteli sperm direk yumurtanın içine yerleştiriliyor.daha iyi aslında ama siz bilirsiniz tabi.
ilk denemede ben hamile kalmıştım.ama 9.haftamda bebeğinin kalbi durdu maalesef.kürtaj olmak zorunda kaldım.
şimdi ağustosta 2.deneme.bu kez sayımız 300bin.yine mikroenjeksiyon olacak.
sayımız hiç milyonları bulmadı canım o yüzden klasif ıvf de sayı en az kaç olmalı hiç bilgim yok.
dün gittik doktora...
cuma günü kan vermiştim hormonlar için.değerler çok iyi dedi.
genel bir görüşme yaptık.muayene etmedi.yumurta sayısı her ay değişebilir.tedaviye başladığımız zamanki yumurta sayısı önemli bizim için dedi.
ağustosun 6 sında regli olucam.hemen başlıcaz.
bizimde pgt yapılacak embriyolara.yumurta sayısı önemli olacak bu kez.ilk tedavide 6 yumurtam toplanmıştı.5 tanesi olgundu.
şimdi bu tedavide ilk muayenede yumurta sayısı 5in altında ise eylüle bırakabilirim tedaviyi dedi.bizde tamam dedik.
eğer gebe kalabilirsem düşük olmasın erken doğum olmasın diye ilaç eklicekmiş.
kan pıhtılaşması için ilkinde coraspin kullanmıştım.şimdi iğne kullancam bu kez.hamile kalabilirsem taki doğuma kadar.
bide bağışıklık sistemimi güçlendirmek için ilaç eklicekmiş.kayıp durumlarında bağışıklık sistemide önemliymiş.
valla çok güzel konuştu anlattı moral verdi bize doktorum.
hakkımızda hayırlısı ...
canım maşallah :) sana sıkı sıkı tuttunacak embriyoların olsun annesiiiiiiiiiiiii :) haberlerini bekliyorum :)
canım kaliteli kaliteli embriyoların olsun inşallah :)
canım hayırlı olsun :) sonu bebişli olsun :)
kızlarrrrrrrr
bir sürü yumi toplatan var maşallahhhhhhhhhhhhhhh :) ardarda güzel haberleri sıralayacaksınız inşşşşşşşşşşaaaaaaaallllllaaaaahhh :)
Kasiklarimda anlık batma oluyor ama dun pek olmadı. Arada adet olacakmış gibi kasiklarimda hafif bir ağrı oluyor ama bakalım. İnşallah güzel sonucla dönerim yarın...
Âmin canım ... İnşallah .. Değişiklik var mı ağrın batma filan
inşallah o rahatsızlıklar bebişten yada bebişlerdendir... 2 tanemi transfer edilmişti tatlımmm
yumurta toplama işleminden sonraki kullandığım ilaçlar: estrofem,prednol,tetra,crinone jel,dostinex ve tabiki folbiol... ya bu prednol zehir gibi ya :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120: