- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 34
ben de hiç bişey hissetmiyorum,bekleme süreci çok zor
Sürecimiz zor zaten inşallah hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar alırız da hepsi gelir geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de hiç bişey hissetmiyorum,bekleme süreci çok zor
Sürecimiz zor zaten inşallah hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar alırız da hepsi gelir geçer
4 gün geçti ben bugün temizlik yapsam ne olur ki yavaş yavaş
Yapma sakın ... Yemek haricinde yapma bişi onu da yaparken ederken hızlı hareketler etme ... Ben yapmıyorum valla sonra bişi olur ından olmasada vicdan yaparız ... İş filan kalsın boşver ... Bak ne kadar zor zamanlardan geçtik geçiyoruz maddi manevi ... Bunu bizden başka kimse bilemez anlayamaz ...
öyle zaten ama çok bunaldım otur otur vakit geçmiyor,eşim dışarı çıktı ev göçüyorr...
hayırlı olsun transferin, bayramdan önce olması iyi olmuş. dinlenirsin bol bolHerkese merhaba , benim de 24 ünde transferim olacak kısmetse, 2. Denemem bu, umarım hepimiz pozitifi görürüz, sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Hayatım inan erken belirti için. Benim belirtilerim hastalığım geciktikten sonra başladı ki test günüm daha önceydi ve hamile olduğumu öğrenmiştim bile. Hastalık gecikmeden belirti çok nadir merak etme. İnşallah güsel haberler alırsın...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ohss ne kuuzucum
Biz hic korunmadik dolayisiyla yedinci ayda doktora gittim esim de sonrakinde geldi benim endometrium cift tarafli ustelik ilk gittigim hastane cok ama cok vasifsizdi bekletti durdu ancak muayene ucreti aldii ama eminim Rabbime guveniyorum yuzumuzu guldurecek insaallah hicbirimizi bekletmesin hemencecik gelsin yavrucaklarimiz amin :)
kaliteli kaliteli yumişlerin olsun canım :)
kızlar değerim 340 çıktı :) hamilesin dedi drum :) ctesi tekrarlayacağım :) Allahım hepimizin kucaklarını doldursun inşallah :)
Aminnnnnnn cnmmm bnmmm biz sennle ayniyiz hee .. birde yeni ewlisin ogrenmek cok zor ustune birden yuk bniyr ama allh sabrini versin ins 1hafta sonra netim gelcek kim nler yapti haberim yok takip edemedim kusura bakma.. dualarim hepinizlee
Benimde 3.gün transferim olduben bu defa transferi anestezili oldum,işlem rahat geçmiş benim içinde çok rahat oldu böylesi.. dün ağrılarımı adet ağrısına benzettim moralim çok bozuldu
benim progesteron iğnem,2günde bir. azmı acaba diye aklıma takıldı,jelede hiç güvenemiyorum.uygulaması zor,yanlış kullanıyosam diye evham yaptım
aminn canım,hepimiz pozitifi görelim inşallah.
senin kaçıncı gün embriyosuydu?? diğer topiklerdede pozitifleri çoğunlukla 5.gün embriyosu diye okudum,benim 3.gündü.canım sıkıldı dün..
canımızı sıkacak bişiy yok bence ,bende progestan kapsül kullanıyorum canımızı hiç sıkmayalım dimiBenimde 3.gün transferim oldu
kızlar topikteki 2 pozitif sonuçta 5.gün ebriyolarımıydı?? takip edemedim o kısmı
Ya benim hiç belirtim yok ya... 4. Gün milletin orası burası ağrıyor benim sadece hergün olduğum iğne acılarım var
Duaci ve havva toplamamiz ayni gun. Bnmde pazartesi. Yarim saat sonra catlatma ignemi yapicam. Olumlu sonuc aliriz inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amiiiinnn bitanemmm inşallah bizde senin gibi hamiş oluruz
Arkdslar mrb.4. Gündür gonal f kullaniyorum dr 4 gun daha kullan gel sonra e2 p4 tstine bkip yumurta toplama gununu soyleyecegiz ama muhtemelen haftaya haftasonu toplariz dedi belki bu ay blki ebriyoyu dondurup diger ay koyariz senin durumuna rahminin durumuna embriyolara bagli dedi bu konuyu yaklasik 8 9 aydir takip ediyorum hic bole bise duymadim hep opu dan sonra transfer 3 4 gun snra yaziodu neden ki yani araya bayram giriyo diye mi boyle aklima bissuru sey gelio sonucta taze embrio ile dondurulmus emrio tutma yuzdesi ayni degil die biliyorum?bi fikri olan var mii
ben bu defa transferi anestezili oldum,işlem rahat geçmiş benim içinde çok rahat oldu böylesi.. dün ağrılarımı adet ağrısına benzettim moralim çok bozuldu
benim progesteron iğnem,2günde bir. azmı acaba diye aklıma takıldı,jelede hiç güvenemiyorum.uygulaması zor,yanlış kullanıyosam diye evham yaptım
aminn canım,hepimiz pozitifi görelim inşallah.
senin kaçıncı gün embriyosuydu?? diğer topiklerdede pozitifleri çoğunlukla 5.gün embriyosu diye okudum,benim 3.gündü.canım sıkıldı dün..
Kuzular gunaydin bisi daha sormaliyim bu gonal f cetrotide menegon arkdslarim bu igneleri her gun ayni saatlerde mi yapiyorsunuz.benim hic ayni saatte olmuyp cunku skinti olur mu acaba merkezide aradim ulaşamadım;(
Cnmmm harika yaa cok sevindim valla, ayy ne guzel inş bi de yasarız bu mutluluğu yaa, dua et tatlım bizlere de :))
canım inşallah sonu bebişli olur inşallah :)Herkese merhaba , benim de 24 ünde transferim olacak kısmetse, 2. Denemem bu, umarım hepimiz pozitifi görürüz, sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Canimmmmmmm hayirrrrrliii olsunnn cok cok cok sewindim rabbim bizlerede nasip etsin inssss bnm net paketim bitti 1hafta sonra yulncek tekrara baydir giremedim cnm allh hayirli ewlat olmayi nasip etsin ins guzel bir hamillik gecir ins..
Merhaba arkadaslar bana dua edin ins. Bugun transverimin 3.gunu
Yumurta toplama işleminden sonra ağrı olur mu???normalde adettlerim çok sancılı olur ve ilaç kullanırım.ilaç kullanmak istemiyorum.Offfff bi stres sardı şimdiden.bu mübarek ayda Allah'ım herkesin yardımcısı olsun.
Merhaba arkadaslar bana dua edin ins. Bugun transverimin 3.gunu