aaaa gerçektenmi bende 24 yaşındayımmm...bazı doktorlar iki tane transfer yapıyo canımmm doktorunla konuş ikna olur inşallah..sizdeki problem ne canımmm? bizdeki problem eşimin sperm sayısı az
Bende pko var eşimde birşey yok çok şükür
Herkese mrb))Allah hepimizin yardimcisi olsun ve minikleri kucagimiza almayi nasip etsin.Benim ilk tup bebek denemem ve ignelerimin 9. Gunundeyim.yumurta rezervim az ve ayni zamanda cikolata kistim var.sag tarafinda 4 yumurta oldu Fakat istenilen buyukluge henuz daha ulasilamadi (Allah tan umit kesilmez deyip kendimi avutuyorum...
aaaaaaaa saçmalama canımıniçi bak sevin kimyasal olunca düşüş oluyooo değerde..seninki baya artmışşşş hemdeartık sevinme zamanı canım benimmm 9 ay sonra tatlımı tatlı bebişkonu kucağına alıcan inşaallahhh
Ayy ne kadar mıral verici bi yazı olmuşşşş havvacım allah ne muradın varsa versin çok tesekkür ediyorumm inşallah yarın yine arttığını yazarım. :)
amiiiiiinnnn bitanem, inşallah hep beraber bebişleri kucaklarız...sen ne aşamadaşın canımmmm
Agustos veya eylul u bekliyorum misafirim gelebilir agustosta kimseye soylemek istemiyorum o yuzden gitmelerini bekleyecegim
söyleme bencede kafan rahat olur canım
hayırlı ramazanlar. 4 yıllık evliyim bir negatif aşılamanın ardından bu ay tüp bebek merkezine gittik 2-3 güne adet olup bismillah dicez inş. birkaç gündür formda yazılanları takip ediyorum bilgilerinizden faydalanmak istedim hastaneye gittiğimde neleri sormalıyım ya da neler yapmalıyım.[/QUOT
Hangi merkezde tedaviye baskiyacaksiniz? Birde ortami calisanlari iyi gozlemle. Kesinlikle deneyimli bir merkeze git. Bana gore tedavi surecini ayni doktorun mu yoksa ekipteki baska doktorlarin takip yapip yaomayacagi cok onemli.
ben 3 senelik evliyim cnm . doğru söylüyorsun . artık tam bir karar vermem lazım[/QUOTE
Hayat sizin hayatiniz. Anne olmak en guzel sey biz kadinlar icin. Kayinvalidenize gore isteklerinize engel olmayin derim. Ama kendinizi ne zaman ruhan hasir hissederseniz o zaman baslayin tedaviye.
canımm hoşgeldin aramıza inşallah kaliteli olsunlar yumurtalarınnn... bende 7 günüydü iğnelerimin yarın tekrar muayene var hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhh
Cok tesekkur ediyorum güzel dilekleriniz için.Benim de bugün kontrolüm var.İnşallah büyümüşlerdir yumurtalarım))
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
slm rüya inşallah büyümüştür yumoşların. bu arada kayseriden misin . 38 i görünce muhtemelen kayseridendir diye düşündümm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?