Tebrik ederim mmmmm canım çok sevindim Allah kucağına aldığın günleride göstersin annesi....... :):):)
canım çok tesekkür ederim darısı bekleyen herkesin başına inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim mmmmm canım çok sevindim Allah kucağına aldığın günleride göstersin annesi....... :):):)
Asyammmmmmmmmmmmmmmmmm cokkkkk ama cokkkk mutluuu oldummmm zeytimi bekliyruz simdi bebisin sennle hepp olsunnn canmm tebrik ederim seni artik annesinnn :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Asya tebrik ederim canim :) ama en cok merak ettigim soruyu sormak istiyorum agrin sizin yada lekelenmen oldu mu :)
Gercekten zeytim ne yapti acaba ya telefonu olsa arayacam yani artik :) merak ettik insallah guzel haberle gelir asya gibi :))
Kıızzzlllaaar hamileyyiiimm galibaa. Bu sabah yaptığım idrar testinde de 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım 130 çıktı, 8. günümmmm
Sagolassanizk kizlar okadar kilo verdim korkuyrum alcam diye artik.. zaten tshden hemen almaya musaitim kizzzlar birsey daha sorcam bilginiz varsa bana yardim edin..
Bn temmuzun 17si regli oldum..
20sinde bitti ogece iliskiye girmistik..
23 gibi k.doguma gittim dedi enfeksiyon olmussun dedi.. nidazol agri kesici . Gynomax vajinal ovül. Fitil..cleocin vajinal krem birde su suda icilen şase verdi.. dedi korunun.. bizde 20sinden beri korunduk.. ama o ilaclari kullndim taaaaaaa temmuzun 29u.. bnden akintiyla birliktee.. kan geldii. Agustosun 2side bir gazimm vardi... sonra agustosun 6sina kadar akintim sulu sulu dewam etti..tam 2hafta sumuk gibi.. dunde sari bir akinti geldi.. bugunde.. sol kasigimda bir agri var.. migdemi bulandiriyr.. sanki orda bir hava bosluhu varmis gibi agri kalca kemigime agri yapiyr.. sizce neden.. yinemi engeksiyon var dicemm ama ilaclarimi kullndim adet olmamada. 5gun var..
Asyammmmmmmmmmmmmmmmmm cokkkkk ama cokkkk mutluuu oldummmm zeytimi bekliyruz simdi bebisin sennle hepp olsunnn canmm tebrik ederim seni artik annesinnn :sly:
Canım sadace ilk 3 gün biraz belimde agrı olmuştu. Onun dışında hiç ağrım olmadı. Sadece ara ara regli olacak gibi hissediyorum. Lekelenme falan da yok ama bugün daha 8. gün. İlerde bişey olur mu bilmem
İnşaallah canım sizin sorun neydi ve kaçıncı denemede geldi bebisimiiz :) ?
Ayyy cok mutluyuuummm:)) allah tamamina erdirsiiiiinn:))) hergun guzel haberler aliyoruz ne mutlu bizeee:)
Canımm teşekkür ederimm bende çok mutluyum walla :)
Kıızzzlllaaar hamileyyiiimm galibaa. Bu sabah yaptığım idrar testinde de 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım 130 çıktı, 8. günümmmm
Ayyy cok mutluyuuummm:)) allah tamamina erdirsiiiiinn:))) hergun guzel haberler aliyoruz ne mutlu bizeee:)
Bu konu hakkinda bi bilgim yok benim ama umudihar acaba gebe olma ihtimalin var mi. Heveslendirmek istemem de kendiliginden olma sansi nedir? Ya da ne bilim acaba intihap mi akti?
Canım benim işimin sperm sayısı ile ilgili problem vardı. İlk denememiz bu. Tek embiryo transferi oldu 5. gün embriyosu. Allahım yüzümüzü güldürdü
Darisi hayirlisiyla bizim basimiza .. bende idrar testi yapmak istiyirum ama korkuyorum tek.cizgi gorurude moralim bozulur diye ? Sizce yapayim mi ? Yaparsam yarin yaparim . Yarin 7. Günüm
Çok sevindim yaaa Sağ sağlim kucağına al canım... :) bizdede aynı sorun var bir kere denedik olmadı şimdi ikinci denemede gelir bebeğimiz dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş:)
Canıımmmm çççççok teseekkür ederim zeytimi de dahil bekleyen herkesin güzel haberlerini alırız inşallah :))
Canım inşallahh olur bu sefer. Söz veriyorum sana ve burda ki herkese dua edicem. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu