- 28 Ağustos 2013
- 2.452
- 1.907
- 35
Kızlarrrr saatler geçmek bilmiyorrrrrrr :18:
Zeytimmmmmmmmmm hannuuuuuu saat kc oldu nezamn cikckmis sonuc cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlar benim sağ kasığım ağrıyo dün geceden beri bişey batıyoo sanki neden acaba bilebilen var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hyrlara vesile olsun cnmm ins bebisindir...
Zeytimmmmmmmmmm hannuuuuuu saat kc oldu nezamn cikckmis sonuc cnmm
Sadece sağ tarafta olması korkutuyo bi de geçmiyo apandist kasıkta olmaz dimi yaw aklıma kötü şeyler gelio
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saat 15.00den sonra dendi bişey kalmadı biraz daha evde oyalanıp çıkacağım orda beklerim artık
inşallah sevindirirsin bizi canım burda hamile haberleri almak bize de umut oluyor
Aynen yaaa insallah sevindirirsin bizi... insallah guzel haberle gelirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnnnnnnn inşallah
Saat 15.00den sonra dendi bişey kalmadı biraz daha evde oyalanıp çıkacağım orda beklerim artık
Kizzzzlarrrrrrr :s
Kullandiginiz igneler ilavlar opuya kadar kilo yapiyrmu.. merak ettim..
Kizzzzlarrrrrrr :s
Kullandiginiz igneler ilavlar opuya kadar kilo yapiyrmu.. merak ettim..
Kıızzzlllaaar hamileyyiiimm galibaa. Bu sabah yaptığım idrar testinde de 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım 130 çıktı, 8. günümmmm
Tebrik ederim mmmmm canım çok sevindim Allah kucağına aldığın günleride göstersin annesi....... :):):)
Kilo degil sadece sislik yapiyor o kadar canim .. uzme kendini kilo almayacaksin
Evet bana da biraz sislik yapmisti. Bn zaten kilo alamam.. biras alsaydim fene olmazdi
Kıızzzlllaaar hamileyyiiimm galibaa. Bu sabah yaptığım idrar testinde de 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım 130 çıktı, 8. günümmmm