- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 42
Aynen oyle canim .. senin kacinci günün?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin hayrlisi allhtan.. guzelmis ole sormalari bamada sorar belki hayrlisi yaa.. keske koydursaydin bnde onun icin dedim hic degilse.birdaha bu muhebbetleri cekmezdin biri tutsa biri tutmazdi yada.. 2si tutardi birbirlerine arkadas.olurlardi.. birdaha bu eziyeti cekmezdin bn insaalh konusurum.embrilog seda hanimla... olursa olur. Hayrlisi.. belki senn yumurtanda bolunur.. cift olur insaalh..
Amin hayrlisi allhtan.. guzelmis ole sormalari bamada sorar belki hayrlisi yaa.. keske koydursaydin bnde onun icin dedim hic degilse.birdaha bu muhebbetleri cekmezdin biri tutsa biri tutmazdi yada.. 2si tutardi birbirlerine arkadas.olurlardi.. birdaha bu eziyeti cekmezdin bn insaalh konusurum.embrilog seda hanimla... olursa olur. Hayrlisi.. belki senn yumurtanda bolunur.. cift olur insaalh..
Bugün 7. Günüm benim seninle 1 gün var aramızda sanirim
Evet ben sali gunu test yapmayı dusunuyorum canim.. sen ne zaman yapacaksin?
oram buram ağrıdı diye sevin tek insanlar biziz herhalde Allahım sen yardım et bize umutlarımızı emeklerimizi boşa çıkarma Ya Rabbim (Amin )
Allah seninde gönlüne gore versin inşallah kaç tane istersen o kadar transfer etsinler
İnşallah hayırlısı yola olur tek çift farketmez
Benimde salı ama c.tesi kan vereceğim ben 9. Gün oluyor varsa biseler çıkar heralde
Aminnnnnnnnnnnnnn
benim eşimdede sınırda çıkmıştı bu ay keçiboynuzu kürüne başladı faydalı oluyormuş artı muz,ceviz,mesir macunu yediriyorum
Insallah insallah insallahhhhhh hamilesindirrrr.... inan cani gonulden yaziyorum kuzucummmm:)
yesilinci
Kızlarrrr saatler geçmek bilmiyorrrrrrr :18:
Hiii kan testi mi verdin yoksaa:))
Kızlarrrr saatler geçmek bilmiyorrrrrrr :18:
Canımmmm inşallah güzel haberlerle bize dön Allah yardımcın olsun her haberinle seninle ağlıycam burnum sızlıyor inşallah sevinç gözyaşları dökeriz
Zeytim hayirli haberler verirsin nize insallah. .. dualarmiz seninle
Saolasın onca aşamadan geçtim artık saatler kaldı sonucu almaya çok heyecanlıyım çok merak ediyorum allahım inşallah yüzümü güldürür dediğin gibi sevinç gözyaşları dökeriz öpüyorum çok
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?