- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 42
Canim benim de bir yumurta kaldigi icin bir tane transfer ettiler. Uzulme rabbim nasip edecekse bir yumurtaylada nasip eder ... bir yimurtaylada ikizin ucuzun olur canim .. moralini bozma hemencik..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben cok korkuyorum yumurta toplamadsn yaaailk tedavimde okadar kotu gecmistiki, butun gun hastanede yatmak zorunda kalmistim. Simdi opuya bikac gun var ben dusundukce fenalasiyorum doktorumla konustum, kabuslar goruyoruyorum dedim. Hassasiyetin farkindayim bu sefer dsha iyi gececek korkma dedi. Ama korkuyorummmmmm... bak simdi burda yazarken bile kalbimin atisi hizlandi. Ayyyyy imdaaatttttt:))
yesilinci
Tek de olsa yeter yeterli olsun diyorum ama hayırlısı neyse onu nasip etsin allah
Âmin canım inşaallah biran önce adet olursun ve tedavi sonucunda bebeğine kavuşursun... Sizde sorun neydi ? Kaçıncı denemeniz ?
benim 3.denemem olacak bende polikistik over var ohs yaşadığımdan hiç taze embriyo denenmedi belki bundan tutmadı diye düşünüyorum memorial hastanesi nur hanımla tedaviye başlamayı istiyorum sizin neden tutmuyor ve nerde tedavi görüyorsunuz
İnşaallah bu sefer kavuşursun canım.. Benim 2. Deneme olacak özel gaziosmanpaşa hastanesinde dr. Murat keskinle tedavideyim eşimin sperm azlığı sorunumuz
kizlar sabah aksam sut iciyorum bugun sabah kuru sancilarim var sanki adet olacam gibi
Kacinci gunundesin canim. Bnm bgn trasferle 7.gunum. ilk gunden bu gune kadar hep agridiins bebislerimz tutunuyodur bize
Kacinci gunundesin canim. Bnm bgn trasferle 7.gunum. ilk gunden bu gune kadar hep agridiins bebislerimz tutunuyodur bize
Benim 6 gunum ve agrim sizim yok
6. gunum cnm valla hakkimizda hayirlisi olsun benimki dondurulmus embriyo seninki nasil ikinci denemem bu benim
bende bu ay tedaviye başlıyorum adet olmak için ilaç kullandım adet olmayı bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun
Ah canim benim neden uzuluyosun anlamadim. Adet agrisindan bahsdiyorum. Heran adet olma korkusu sardi beni. Surekli bakiorum heralde simdi oldum die. Bi arkadas -bnm hic agrim sizim yoktu bi arkadasin da agrisi coktu ama ikimizde gebeymisiz -diye yazmisti. Her ne kadar adet olcakmisim gibi gelsede bn bu ornegi aklima getirip rahatliyorum. Herkes farkli yasiyo nolursun kotu dusunme.
bende bu ay tedaviye başlıyorum adet olmak için ilaç kullandım adet olmayı bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun
Ah canim benim neden uzuluyosun anlamadim. Adet agrisindan bahsdiyorum. Heran adet olma korkusu sardi beni. Surekli bakiorum heralde simdi oldum die. Bi arkadas -bnm hic agrim sizim yoktu bi arkadasin da agrisi coktu ama ikimizde gebeymisiz -diye yazmisti. Her ne kadar adet olcakmisim gibi gelsede bn bu ornegi aklima getirip rahatliyorum. Herkes farkli yasiyo nolursun kotu dusunme.
Bir tane ettiler ama isteseydim kabul ederdi diye dusunuyorurum, ben istemedim çünkü Allahım bana ikiz verecekse tek yumurtada bölünür diye düşünüyorum, ama transferden önce erkek bebek sectikmi, yada bi kız bi erkek mi transfer etsek falan diye konuştuk hatta embriyolog sordu 2 embriyo için ne düşünürsün diye ben istemem dedim, dünkü testte çizgiyi tek gördüğümde pişman oldum 2 tane istemediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?