2014 temmuz agustosda tup bebek deneyecekler hayyyydiiii :)))))

Bugün test yaptıracak olan bir arkadaşımız vardı.. Haber verdi mi?? Ben bütün mesajları okuyamadım...


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
kızlaaar 10.gün 170.5 olan değerim bgn yani 12. gün 448.7 olduuuuu ikiz olma ihtimali de varmııış :119::119::119::119:


Ayy ayyy ne guzel haberler bunlarrr:)) allah yavrucaklarinizi sizlere bagislasin ins:) cifte guzel haber aldik bugun:)) ins hergunumuz boyle olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Ananen giresunluysa annende bilirdir oralati ttlimm.. cokkk guzell cokkk .. gezmk nasip olurda oralatda gidersin insaallh.. he de cnmmm bnmmm iyiki glmissinuz..
 

evet her sınav gıbı bu sınavda zor.ben hamıle kaldıgı için ağlayan insan gördüm niyeymiş bılıyomusun istemiyomuş bebek.ne dıyecegımı bılmedım baktım oyle.hayırlı,sağlıklı ve ahlaklı evlatlar nasıp eder Rabbım inşallah sıkma canını.başka dondurulmuşun varmıydı?
 
pozıtıf cvbı olan kardeslerımı cok tebrık edıyorum cok sevınıyorum sızın guzel haberlerınızı duyunca Rabbım tamaına erdırsın inşallah.sag salim yavrularınızı kucagınıza alırsınız inşallah darısı butun bebek hasretınde olanların ve benım başıma :)
 
Kızlar tam bir hafta önce transferim olmuştu. Bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Bi belirti olabilir mi bu ??

canım tebrikler sağlık bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin mevlam


canım hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına alamayıda nasip etsin


canım ne güzel yaşmışsın allah razı olsun rabbim ol derse olucak inşallah
 

Ewettt bncede bnm bildigum tarnster gunun 0 olarak basliyrsun sayiyrsun.. ac tok farktmez cnm bnm kandaki hcg bakiyrlar.. ama sen hemn sabh erknden git.. sinucu bazi hastanmler 2saat sknra veriyor.. erknden yaz insaalh.. hekes guzel haberler verisin cnm bnmm bnm daha hic tuo bebek denemdim tatlim ama kastrma kndini rahminimi hissediyrsun.. icinde bazi kadinlar.. herseyi hamile oldugunu bile hissedermis.. yoksam sende onlardanmisin hadi insaalh cnm bnm bazen bnm kasikya gaz oldugunda.. ole kasiliyr..
 

Yok 4. Gün transfer edildi bana ,inşallah canım bende güzel haberler aldıkça seviniyorum ,yarın içinde çok sabırsızlanıyorum :))
 
 

Sağol cnm iyiyim sen nasılsın? Benim transferim oldu bugün transferimin 6. Günü çoğu gitti azı kaldı kısmetse. Benim test günüm 11 i 5. Gün emb olduğu için sanırım 12 yi deil 11 i uygun gördüler sağolsunlar çok bekletmek istemiolar


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Bugun 5. Gun benim ne agrim var nede sizim ... resmen agri olsun lekelenme olsun diye dua etmeye basladim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dur cnm bnmm bismllah bu 6.ci gunune kdar yerlesme ewreleri cnm kimisi sesiz olur kimisi agrili hyrlisini istee cnm bnmm guzel olcak..
 
Canım benim 2 transfermi oldu, inşallah tutar ve inşallah bekleme suren rahat gecer


Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım 2 tane ama birinden pek umutlu değil allah bilir gerci o ol dedikten sonra her şey olur



canım sonu bebişli olur tedavinin inşallah
 

Bnimde yaş 29 cnm bnmimde ilk denemem ama inançlı ol lütfen bu çok önemli olmazsa yıkılcak kdr ümitlenme ama inan biraz sadece bnde haftasonu istiorum test ama hastaneler kapalı olur nerede yaptıracaksın ki yoksa idrar testi mi??


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Canimmm tedavin hayrli olsunn. .. hayrli ewlatlar nasip etsin insaalh.. guzl haberler ver bize..
 

Insaalhh canimm bnmmmm insaalh bizlerede nasip olur.. allhimin izniyle.. allh razi olsun
 

İdrar testi evet :) ben o test anını yaşamak istiyorum hep inrendim çünkü evde heyecanla test yapıp sonucu bekleyenlere :) onu yaşamak istiyorum sonucun + olmasını nasıl istiyo yüreğim İnan eşime dahi hazırım ben herşeye dedim üzülmesin diye ama negatif olması halinde yıkılcamı çok iyi biliyorum


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…