hm inşaallah bu sefer bebeğin seni bırakmaz canım benim eşimde azosperm vardi ilaç tedavisi ile çıkış oldu şimdi ikinci deneme yapacağız adetemi bekliyoruz :)sebebsiz infertilite benim 2 kez kimyasal gebeliğim oluştu onun dışında da hiç olmadı şimdi de genetik testi falan yapıldı kromozom sıralamasında anormallik var hamile kalmama engel değil ama anomali bebek olabilirmiş o yüzden pgd denilen bir işlem uygulandı bu kez embriyoya böyle işte sizin sorun nedir
Âmin canım :)canim yaa, tabiki biraz komiklik olsun diye dedim. cok hakkini yemekde istemem tabiki muayene icin odaya geldiginde guleryuzle hosgeldin nasilsin fasli sonrada hayurli olsun insallah gebe kalirsin dilekleriyle cok kisa bi muayene asamasi oluodu. muayene bitip doktor odadan ciktiktan sonra eger bi bilgi verilcekse hensire veriodu oda yeni igne eklendi vs gibi. mesela bence onemli bi mevzu citrotide ve menegon igneme basladigim gun merkezden tam cikarken akluma geldi, cinsel iliski yasak mi acaba diye geri donup hemsureye sordum dediki " citrotude baslandimi size?" - evet bugun oldum dedim "aaaaa o zaman bugunden itibaren yasak " dedu. yanu bence bu onemli bunu soylemedikleri icin iliski sakincalu degildur diye dusunebilurdum bunu sirmayi akil etmetebilirdim vs vs bu tip eksiklikler. yani ozel bi nerkez olunca daha iyi ve ozel bi ilgi bekliordum ben aradigmi bulamadim nalesef ama yinede bunada sukur hic imkan bulamiyankarda var napalim onlari dusunerek sukretcez halimuze. RABBİM(CC) her derdimize derman olsun amin :))
Günaydın kızlar
dün yumurtalarımı toplattım geldim bugün işimin başındayımbiraz ağrım oldu yumurtalar alındıktan sonra ama ağrı kesicilerle kalktım hemen. 6 tane yumurta alındı bugün haber verilecekmiş bana embriyologlar tarafından. Cuma günü de transfer Allahım hepimizi bebeğine kavuştursun inşallah
Canim.insallah 3 negatif asilamandan sonra ilk tup bebegin pozitif olur:) Ben 14 temmuzdavtedaviye başladım, şuan sonuç bekliyorum test günüm 12 ağustos.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim. Ne guzel en sikintili sureci atlatmissin embriyologlar aradiginda bize haber vermeyi unutma
yesilinci
Bugun 5. Gun benim ne agrim var nede sizim ... resmen agri olsun lekelenme olsun diye dua etmeye basladim :)
Okdar cok isterdimki almanyada yasamayi.. ama nasip olmadi cok guzel konusuyrlar.. canmsssss bnde giresunda dogdum finduuuukk gibiyim
cnm benimde 5.gunum bendede hic belirti yok gogus uclarimda hafif agri var sende varmi bilmiyorum leke gelmesi dahami iyi cnm bilmiyorum
cnm benimde 5.gunum bendede hic belirti yok gogus uclarimda hafif agri var sende varmi bilmiyorum leke gelmesi dahami iyi cnm bilmiyorum
ikinci cnm denemem dinlenmeye cektim kendimi sende almanyada dogdun kesin donus felanmi yaptiniz
Kızlar bnde tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımla konuştum da dün benimde 5. Günümdü hiçbişey hissetmiyorum dio normal dio hepsi hissedilmiyo zaten diolar. Kendimizi dinlemicekmişiz adetle anlıycakmışız. Bnde artık bişey hissetmez oldum sanki tüp bebek yaptırmamışım gibi hissediyorum hiç bi ağrım sızım yok hayırlısı bakalımmm hepimiz için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zeytimim sen neden carsamba yani bugun yaptrmiyraun bugun 12.gunun degilmi.. bizide merakta birakma hayrli hberlerini verr insaallh..
O kadar ilaclar igneler operasyonlar gecirince insan kucukte olsa bir belirti görmek istiyor.
Ewt cnm haklısın belirti görmek istioruz hepimiz sabırsızız ama o kadr emek verdik sabrettik dayandık az daha dayanalım ben evde oturmktan çok sıkıldım ilk günler daha hissedilirdi sanki şimdi hiçbi belirti olmayınca boşuna yatıyomuşum gibi hissediyorum. Bişiy sorcam bide şu progestan fitili kullananlar çok derine mi ştmek gerek acaba ben tırsıyprum çok derine itmiyorum akıyo hepside ne yapmalıyım acaba???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O kadar ilaclar igneler operasyonlar gecirince insan kucukte olsa bir belirti görmek istiyor.
Gogsumde hafif agri var gibi hissediyorum ama kendimi cok fazla dinledigimden de olabilir. Selinay cok heyecanlıyım. Zaten kararliyim 10. Gun test yapicam .. rabbim hayirlisini nasip etsin selinay. Sende haber ver olur mu ?
Persembe gidicem. Ama ben kendimi cok kotu hissediyorum midem bulaniyo basim agriyo... gecen seferde boylemiydim hatirlamiyorum hicsen nasildin igne asamasinda
yesilinci
Gecen salımı olmuştu, çok sevindim allah bizlerede o 2 çizgiyi görmeyi nasip eder insallah
Yaptr canm bnm derdini verwn allhim sabrinida veriir korkma bebgin sennle insaaalh ama biz garantiye allim net ollim kafamizdaki acabalar gitsin.. insaalh bagira bagira yaz.. hmileyim diye.. hayrli hberlerle gel..
kızlaaaaaaaaaaar yarın test günüm çok heyecanlıyım lütfen dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?