2014 temmuz agustosda tup bebek deneyecekler hayyyydiiii :)))))




merhaba. hangi merkez o? ben de zeynep kamilde iki aşılama oldum. aynısını orda yaşamıştım. hatta şaka gibi ama, ikinci aşılamada hemşire doktora "ben yapayım mııııııı?" demişti. hala onun şaşkınlığını yaşıyorum. allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin.
 

istanbul tup bebek merkezi canim.
 
istanbul tup bebek merkezi canim.



çok garip. tüp bebek tedavisi gören insanlar zaten moralsiz oluyorlar. en çok ihtiyaç duyulan şeyin moral olduğunu en iyi bilenlerin de bu işi yapan insanlar olması gerekirken garip bir şekilde lutüfkar davranıyorlar. bugün dosya için gittim zeynep kamile girer girmez içim tuhaf oldu. hemen kendimi atmak istedim dışarı. allah kimseyi halden anlamaza muhtaç etmesin.
 
amin canim amin. dogru dedin...
 

Ewet canim o maillesen ve arayip konusan benle. Gyilmaz cnm doktor cokkk onmlii bu asamda.sende.. doktorunla kontakta olmalisin cnm bnm dogrusuda bu doktruna birsey soramadiktan sonra hastasini takip etmedikten sonra cik afedersin ama ole doktorum yaptigi doktrluk degil amaci para kazanmak... yanlis anlma.bitanem sana daha saygili davranabilirdi.. acaba n3den tutmadi diyp kndini duzelteblirdi.. al dondurlmuslarini baska hastne bul.. ordan naklet.. cok yapn var ole.. senn doktrun cok onmliii.. de cok istersen gel bizim kadikoye.. floranceye.. nuri bey cok centrmenn vakit buldukca yaziyr aryinca yaninda kim olursa olsun hemn aciyr.. ve sirf cocuk olsunn diye elinden gelni yapiyrr.. bizim gordugumuz bu hemde guler yzluu.. birkere senn pskolojini rahatlatmasi lazimm.. canimm birseyler sormalisinki doktoruna guvenmek cok onmli.. istanbuldaysan beklerim.. inn bana ewimi bile acarim yetrki bebgin olsun.. hep umitliyiz insaalh..
 
7.gün kıytırık bir test yaptım negatif çıktı ciddiye almamaya çalışıyorum sence öyle değil mi

Bencede almaaa yaw su idrr testlerini yapmayin canlarin bacilarimmm.. sabirr sabirr herzamnn cnlar.. su idrr testinden nefrey ediyrum bir gun olsun.pozitif gosyermedi gicigim :))
 
Hallo , Buradayım yani istanbul ama heıdelbergde doğdum :)) senin ilk denemenmi????nasıl gidiyor neler yapıyorsun??
Tschüssi

Okdar cok isterdimki almanyada yasamayi.. ama nasip olmadi cok guzel konusuyrlar.. canmsssss bnde giresunda dogdum finduuuukk gibiyim
 

Zeytimim sen neden carsamba yani bugun yaptrmiyraun bugun 12.gunun degilmi.. bizide merakta birakma hayrli hberlerini verr insaallh..
 


Sasirdim canim yaa... bende ist tupe gidiyorum senin doktorun kimdim

yesilinci
 

Aslinda yazdiklarindan doktorunun aret bey oldugunu dusunuyorum

yesilinci
 

Canim.insallah 3 negatif asilamandan sonra ilk tup bebegin pozitif olur:) Ben 14 temmuzdavtedaviye başladım, şuan sonuç bekliyorum test günüm 12 ağustos.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
 
Bugun 5. Gun benim ne agrim var nede sizim ... resmen agri olsun lekelenme olsun diye dua etmeye basladim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…