- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
hm inşaallah bu sefer bebeğin seni bırakmaz canım benim eşimde azosperm vardi ilaç tedavisi ile çıkış oldu şimdi ikinci deneme yapacağız adetemi bekliyoruz :)sebebsiz infertilite benim 2 kez kimyasal gebeliğim oluştu onun dışında da hiç olmadı şimdi de genetik testi falan yapıldı kromozom sıralamasında anormallik var hamile kalmama engel değil ama anomali bebek olabilirmiş o yüzden pgd denilen bir işlem uygulandı bu kez embriyoya böyle işte sizin sorun nedir
Âmin canım :)canim yaa, tabiki biraz komiklik olsun diye dedim. cok hakkini yemekde istemem tabiki muayene icin odaya geldiginde guleryuzle hosgeldin nasilsin fasli sonrada hayurli olsun insallah gebe kalirsin dilekleriyle cok kisa bi muayene asamasi oluodu. muayene bitip doktor odadan ciktiktan sonra eger bi bilgi verilcekse hensire veriodu oda yeni igne eklendi vs gibi. mesela bence onemli bi mevzu citrotide ve menegon igneme basladigim gun merkezden tam cikarken akluma geldi, cinsel iliski yasak mi acaba diye geri donup hemsureye sordum dediki " citrotude baslandimi size?" - evet bugun oldum dedim "aaaaa o zaman bugunden itibaren yasak " dedu. yanu bence bu onemli bunu soylemedikleri icin iliski sakincalu degildur diye dusunebilurdum bunu sirmayi akil etmetebilirdim vs vs bu tip eksiklikler. yani ozel bi nerkez olunca daha iyi ve ozel bi ilgi bekliordum ben aradigmi bulamadim nalesef ama yinede bunada sukur hic imkan bulamiyankarda var napalim onlari dusunerek sukretcez halimuze. RABBİM(CC) her derdimize derman olsun amin :))