- 19 Nisan 2013
- 1.087
- 918
Ahh cnmm bnmmm nede mutlu olmussunuzdur kim bile bitanemmmmm. Allh sabtini veriyr yaa bn ilk doktora gittim 100 kiloydum dusunnn doktor ole kotu konstuki birde tuttu bu kiloya gore yumurtalatin iyi nasil bozulmmis demezmi bn iyoce koptum...in san bir masaalh der umut veriir hmn doktrumu degistirdim.. ertesi gun jemn yuruyuse basladim.. sinirden.. bnde hasimato hastasiyim.. kndimede slogan yaptim yurken o bebek bu ewe girecek diye aglaya aglaya kostugumu biliyrum... allha sukur.. 26 kilo verdim.. bizimde kimse bilmiyr sadece annem ve kayinpeder kayinvalide biliyr.. kimseyede solmedik .. suan heryere gittigimde istemiyruz korunuyruz diyruz.. ne yapim.. ole demesem vah vah falan zaten yasadiklatimiz roman olsa okunur.. birde onlatin acinasi gozleriniz kaldiramayiz.. senn oteki dunyada bir melegin var.. seni karsilayacak insaalh ins yine tutar ama sonu guzl olir bitanemmmm simdide tam tedaviye karr verdik sorun ciktiydi sukur atlttik hersey bu hafta sonuna bagli.. derdini veren rabbim dermaninida verii insaalh allh biz isteyenlere hayrli ewlatlar nasip etsin..
evet canım derdi veren güzel allahım dermanınıda vermiyor.
ne kanamam oldu ne düşük belirtim.sesizce oldu herşey.bu şekilde bebek sahibi olan biri için transferden sonra kürtaja girmek kadar zor bişey yok.çok zor günler yaşadık eşimle.
ama şükür şimdi yine umutluyuz.şükürki sperm var yumurta var.sonuna kadar savaşıcaz.
tedaviye istediğimiz zaman başlayabiliyoruz.
eşimde sperm yokken yine aynı merkezdeydi eşimin doktoruda.eşim,n tedavisi ve ameliyatı için gittiğimizde transfer için bekleyen bayanları görünce gözlerim dolardı.bende bu anı yaşayabilcekmiyim diye.
bu günümüze hamdolsun canım.
buda bizim imtihanımız inşallah hatasız tamamlarız.
şimd yine güçlüyüz.umutluyuz biçok hayeller var kurduğumuz.
yavrumla konuşuyorum bazen kardeşin gelicek inşallah onu bekliyoruz diye.
heyecanla bekliyoruz yaşayacaklarımızı canım....
buda bizim hikayemiz gibi oldu...