insallah sebo cnm dedigin gibi olur nerdesin calisiyomusun yas kac senin
Çalışmıyorum canım aydındayim yas bu ayın 22sinde 30 olucak :) sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah sebo cnm dedigin gibi olur nerdesin calisiyomusun yas kac senin
Insss canimmmm bnmm hayrlisi olsunn dondurulmuslarin sansi daha yuksek derler ins olurda hayrli haberlerini duyariz..
Çalışmıyorum canım aydındayim yas bu ayın 22sinde 30 olucak :) sen?
Kızlar 5. Gune kalmadı bebiklerimi aldim geldim ben 2 tane transfer ettiler cok heyecanliyim bebüklerim bEnimle merkezden eve gelirken araba biraz fazla salladi ama birsey olmaz dimi birde yatiyorum su an ama yan dönüp yatsam olur mu
Sebusum bebis ne yapiyo :) kan testini yeniden yaptirdin mi yarin mi yaptircksin ikiz mi diye merak ediyorum
Umudiharim ne yaptin tatlim haber geldi mi doktordan
Canım ilk günden bukadar kasma bakayım kendini benim evle merkez arasi 1, 5saatti sallana sallana geldik merkezde beklerken bile arada yan yattim ben evde dersen ohoooo her pozisyona girdim :) sana sukadar söyleyim canım sakın şöyle yapayım böyle yapayım diye sartlama kendini ben çok rahattim bak bebisim benimle seninde öyle olsun inşallah
Canisiiii sana haber vermeyi unutmusumm ozurdilerimm geldi geldiii gecmise yazdiydim doktor dediki tup bebek icin yeterli sayida sperm var dedi ameliyata gerek yok dedi.. bnm prolaktinim 26tidaydi dedmki yeniden yaptrayimmi demistik.. suan notmal dedi yinede baktrin dedi.. tsh 3.50de birzdaha insin ddi simdi bn bu hafta ayin 8inr randavu aldim hem perolaktinime hmde.. tsh me bakcam ki ona gore agstosun 13unde regli olcam ona gore ya gitcemm yada eylule sarkcak tedavim bakalim hayrlisi allhim dualarimizla onumfeki engelleri tek tek kaldiriyr..
Canisiiii sana haber vermeyi unutmusumm ozurdilerimm geldi geldiii gecmise yazdiydim doktor dediki tup bebek icin yeterli sayida sperm var dedi ameliyata gerek yok dedi.. bnm prolaktinim 26tidaydi dedmki yeniden yaptrayimmi demistik.. suan notmal dedi yinede baktrin dedi.. tsh 3.50de birzdaha insin ddi simdi bn bu hafta ayin 8inr randavu aldim hem perolaktinime hmde.. tsh me bakcam ki ona gore agstosun 13unde regli olcam ona gore ya gitcemm yada eylule sarkcak tedavim bakalim hayrlisi allhim dualarimizla onumfeki engelleri tek tek kaldiriyr..
Sagol canim tamam hic kasmiycam biraktim kendimi kendi halime yarin testten sonra haber ver bak merakta birakma
cok ama cooook sevindim canim benim insallah tedavinde hep guzel gecer
Umudihar senin adına çok ama çok sevindimmmm hadi hayırlısı umarım tüm süreçin olumlu geçer ve bebişlerini kucağına alırsın.....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım :)Insss canimmmm bnmm hayrlisi olsunn dondurulmuslarin sansi daha yuksek derler ins olurda hayrli haberlerini duyariz..
:) beslenmenede dikkat et sebze meyve süt peynir yumurta yoğurt yee iyi bak bebelerineTskkur ederim canim aminn insallah. Hemen ayagimin altina yastigida aldiim ohh kızlar siz bana benden daha iyi bakiyosunuz
Ya bak demedikmi sana teseye gerek yok diye:) hadi hayırlı olsun, çok sevindim senin adına inşallah bende pozitif haber alirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlarr bebişleri olanlara sağlık sıhhat bekleyenlere sabır ve umut diliyorum rabbim bizim için en hayırlı olanı nasip etsin inşallah benimde yarın bekleniyor gelmeyesice kırmızlarımmama bi taraftan çok heyecanlıyım ve mutluyum tedaviye başlasamda bu süreç akıp gitsee die sizlerle paylaşınca dahada çabuk geçicek inşallahhh
kızlar 2 de transferim var dua edin
kızlar 2 de transferim var dua edin
Hadi hayirrlisi cnmm bnmm allh yar ve yardimcin olsun bebklerini alda gel hyrli hberlerini duymk nasip olur insaallah..
Hafif yanima dönmüştüm ki yazini okuyunca hemen sirt ustune geri döndüm sagol canim bilgi icin :)
ama ben genelde yan yattım alışık değilim çünkü sırtüstü yatmaya tutmadımı şimdi yoksa bebeklerim :18:
A.akilli hemen kotu dusunme bebislerin seninle :)