- 30 Eylül 2013
- 573
- 444
- 73
- 34
Uff benimde bugun bu sorunum var yemedigim sey kalmadi cikamadim wc ye. Kendimi hic sıkmak istemiyorum korkuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabahları 1 yemk kaşığı zeytinyağı 1 bardak ılık su sonra 2 kuru kayısı sonrada annemin hazırladığı kayısı ve erik suyu içince bütün gün uzanmama rağmen tuvalet problemi yaşamadım kızlar duyrulur bi de bol bol su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sevindim senin adina canim allah anali babali buyutsun :).. Bu arada senin sorun neydi.??
Biz de çok büyük bir sorun yoktu. Eşimin sperm hareketliliğinde biraz problem vardı. Normal yolla da olur dedi doktor ama bnm yaşım 35 olduğu için tüp bebek için geç kalmayalım dedi bir kaç ay bekledi olmayınca 2 kere aşılama denedik olmadı sonra da tüp bebek... Çok şükür ilk denememizde hamile kaldım. Bugün 10 haftalık oldu bile. Darısı isteyen herkesin başına inşallahh...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin cnm inş.. Bende asilama denemistim. ins tup bebekde ilk denemede olumlu sonuc alirizzz... :)
Yatilmiyo evet:) bende yatamadim hic allahtan ameliyathanwde transfer olduktan sonra yqtmisim 15 dk yoksa hic yatmamis olacaktın, benimde 3. Gunum zaman çabucak gecsede son uclarimizi öğrensek bir an önce
ben transferden 1 saat sonra tuvalete kalktım sonra 1 saat daha yattım ama eve gelince çok sıkıntı yaşadım önce kabız oldum sonra ishal oldum saat başı tuvalete çıkmak zorunda kaldım ve tuvaletimiz klozet değildi çok üzüldüm bebişler nasıl dayanır bu harekete diye ertesi gün hemşireyi aradım bişey olmaz falan deyince rahatladım bir de internette okudum 3. gün emriyoları transferden 2 gün sonra yuvarlanıyormuş bunu dateselli ettim kendime inşallah hepimiz seviniriz sonucu alınca
ben transferden 1 saat sonra tuvalete kalktım sonra 1 saat daha yattım ama eve gelince çok sıkıntı yaşadım önce kabız oldum sonra ishal oldum saat başı tuvalete çıkmak zorunda kaldım ve tuvaletimiz klozet değildi çok üzüldüm bebişler nasıl dayanır bu harekete diye ertesi gün hemşireyi aradım bişey olmaz falan deyince rahatladım bir de internette okudum 3. gün emriyoları transferden 2 gün sonra yuvarlanıyormuş bunu dateselli ettim kendime inşallah hepimiz seviniriz sonucu alınca
Canim benim yuvarlaninca noluyomus ki bn anlamadim( bnmde 3.gun embriyosuda.
Yaaa dogru 3 sene sarti vardihayat sinavin cok buyuk insallah rabbim ahirette karsiligini verir sana kuzum bende ozelde yaptiriyorum ama rapor olunca fiyatlar yari yariya fark ediyo
yesilinci
genelimiz 3. gün embriyosu sanırımcanım yuvarlanarak kendine yer bulup oraya tutunuyorya bu yuvarlanma ne kadar süre oluyor onu bilmiyorum ama 3. gün embriyolarında yuvarlanma 2 gün sonra başlıyormuş 4-5-6. gün embriyoları da aynı gün veya ertesi gün yuvarlanmaya başlıyormuş internette okudum
genelimiz 3. gün embriyosu sanırımcanım yuvarlanarak kendine yer bulup oraya tutunuyorya bu yuvarlanma ne kadar süre oluyor onu bilmiyorum ama 3. gün embriyolarında yuvarlanma 2 gün sonra başlıyormuş 4-5-6. gün embriyoları da aynı gün veya ertesi gün yuvarlanmaya başlıyormuş internette okudum
benim ikinci tedavim canım geçen mayıs ayında birinci deneme yaptık olmadi.şimdi ikinci deneme olcak.eşimde azosperm vardı çok şükür ilaçla çıkış oldu eşim dün sperm verdi donduruldu tekrar tekrar vercek içinden en iyilerini seçip dolleyecekler.. Bende buralardayım takip ederim tabiki inşaallah bu yolda uğraşanların evlat isteyenlerin mükafatını verir rabbim...
Benimki 5. Gün transferibide yuvarlanmami oluyormuş Dr bende rahim ağzını görene kadar 3 kere spekulum takti çıkardı en son başka bi tane istedi hatta bana rahim ağzını daha iyi görmek için başka bi spekulum istedim dedi kataterin derinlere kadar gittiğini hissettim nasıl yuvarlanır ki
İyi olmama sevindim, kız telden atsana sen ben soylim mail adresini:)
Su hayatta ogrenceimiz cok sey var :)) ilk defa duyuyorum. Test gunun ne zaman peki?
ilginç doğrusu rahim ağzını görememesi benim de bu transferimde( 4. kez oluyor )canım çok acıdı öncekilerde pek acımamıştı rahim ağzını vajinayı temizliyorum önce dedi ne sürdüyse artık bir canım acıdıki ama embriyoları koyduğu yeri özellikle gösterdi tepe kısma bırakıyorum burası çok uygun rahim kalınlığıda iyi dedi ne bileyim artık Allah ol derse olacak inşallah seviniriz hepimiz
Anladim ben yanlış anladım:) senin transferinin kaçıncı günü, bugun de bitti yarin benim 4, günüm gergin biraz daha yaklasiyorum sonuca, çok endiseliyim ve çok korkuyorumsürekli dua ediyorum inşallah vakti saati gelmiştir de bizde hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize
Canimmm bnm gece kusummmmm nasilsinnnn bn istanbulagidiyrum yoldayim artik rahat rahat girerrim nete atcam bitanem uarin.. mail ona gore birseyler der sanirim.. icim cok yaniyr yine icimdeki cocuk agliyr..
test günüm 13 ü canım 9 gün sonra belli olacak benim maceram devam edecekmi yoksa bitecekmi umarım devam eder hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?