- 24 Mart 2012
- 2.487
- 19
Embriyolarin ne oldu peki
yesilinci
Istedikleri Gibi gelismeyince iptal oldu ben yurtdisinda yasiyorum , Orda tedavi goruyorum cnm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Embriyolarin ne oldu peki
yesilinci
Istedikleri Gibi gelismeyince iptal oldu ben yurtdisinda yasiyorum , Orda tedavi goruyorum cnm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım, aradılar simdi yarin saat 13 teymis transfer hayırlısı olur inşallah, ben yarin doğruca servisemi gideceğim yani yatış yaptırmaya opu daki gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bizde de sorun aynı:-( kaderde varsa çekecez yapcak bişey yok biz elimizden geleni yapalım da. Tüp bebek zorlu bir süreçmiş gerçkten bnde ilk defa yaşıyorum ama gerçkten yaptrdığın yer çok önemli bn herşeyden çok memnunum şükür ilkinde olmasa bile bn tekrar aynı yere gözüm kapalı yaptırırım bnde 2 yıllk evliyim yaş 29 olck:-( hakkımızda hayırlısı olsun kucaklarımız bebişlerle dolsun inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım düzeltecek inşallah ve en kısa surede haşlayacaksın tedavi ne:)
Sagolasin canoo hepbirlikte ins..İnşallah canım
Ama seninde güzel haberlerini almak istiyorum en kısa surede
Benimde ilk tedavimde 9 embriyomuz olustu ama 7 tanesi gelisemedi 2 taneside iyi kalitede degildi doktorum transfer gunu tedaviyi iptal etmek istedi. Tabi bi heyecanla transfere gidiyosun doktor transfer yapmayalim 7 tanesi gelismedi 2 taneside istedigimiz kalitede degil diyo... tam bir kabustu esimke ben sok olduk hic beklemiyoduk doktordan dusunmek icin musade istedik cafeteryaya indik yarim saat sonra doktorun yanina ciktik istiyoruz diye israr ettik transfer aninda bizim 6 hucreli olan embriyomuz 8 hucreli olmustu tam bi mucizeydi cok mutlu olduk ama ben ertesi gun ohss oldum ve cok siddetli gecirdim 4 kere karnimdan su cektiler tabi hu arada bebisler gitti((
yesilinci
İçini ferah tut cnm stres yapmamaya çalış gerçekten herşeyde vardır bi hyr bn çok inanıyorum buna inancımızı yitirmemiz lazım Allah çok istediğimiz şeylerle sınarmış bizi sabırlı kararlı ve inançlı olucaz inş hepimiz
Bu ohss nedir acaba ben hiç duymadım
Evet canim yatis yaptiricaksin sonra odana cikicaksin. Odandan seni alicaklar. Allahim ins yuzunu guldurur.
Benimde ilk tedavimde 9 embriyomuz olustu ama 7 tanesi gelisemedi 2 taneside iyi kalitede degildi doktorum transfer gunu tedaviyi iptal etmek istedi. Tabi bi heyecanla transfere gidiyosun doktor transfer yapmayalim 7 tanesi gelismedi 2 taneside istedigimiz kalitede degil diyo... tam bir kabustu esimke ben sok olduk hic beklemiyoduk doktordan dusunmek icin musade istedik cafeteryaya indik yarim saat sonra doktorun yanina ciktik istiyoruz diye israr ettik transfer aninda bizim 6 hucreli olan embriyomuz 8 hucreli olmustu tam bi mucizeydi cok mutlu olduk ama ben ertesi gun ohss oldum ve cok siddetli gecirdim 4 kere karnimdan su cektiler tabi hu arada bebisler gitti((
yesilinci
Herşeyde bir hayır var cnm bizimkinide transfer günü iptal ettiler şaşirmiştik ama haber geldi buda iptal amalıyatlıyım diye istediğimiz sonucu alamayız diye
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Amin canım insallah
Canim cuma gunu esim nuri beyin istegi uzeeine sperm tahlili vercek ins guzel cikar sonuclar sizdende istemismiydi..
Demekki bizim icin dogru zaman degilmis. Senin sikdi onumuzdeki aymi olacak
yesilinci
Belki kendiliğinden olacak şükür ikimizdede sorun yok :) herşeyde hayır vardır
Allahtan umut kesilmez:)
yesilinci
Hadi hayirlisi insallah guzel cikar, Yok canım istemedi bizden, ben 3 tane spermiyogramla gittim çünkü bide değerler yakındı birbirine doğrudan tüp bebek dedi, bu arada yarin 1 de transferim
Hadi hayirlisi insallah guzel cikar, Yok canım istemedi bizden, ben 3 tane spermiyogramla gittim çünkü bide değerler yakındı birbirine doğrudan tüp bebek dedi, bu arada yarin 1 de transferim