- 13 Eylül 2013
- 1.234
- 37
- 34
inşlh o güzel günler gelecek en kısa zamanda
ah cnm karıncalardan ben ne çekiyorum evimi istila ettiler mutfakta oturma odasında tuvalete bile dadanır oldular öldürüp ilaçda sıkmıyorum günah yazıkdiye nede olsa canlılar ve karınca berekettir deyip ama onlar işin boyutunu azıttı artık ısırmaya başladıalr beni düşün artıkkarınca tozunun markası ne iise bende alalım acilinden...
merhaba cnm inşlh seninde bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bu denemende ve bizlerinde
cnm benim ilk denemem olacak bi lere tüp bebeğe hazırlandım eşimde sperm çıkmadı kaldı
bu ilk olacak yasım 32 eşimden kaynaklı hamdolsun sperm çıkmaya başladı morfolojimiz ne zaman düzelirse o ay başlamayı düşünüyorum.tabi zamanı gelir inşlhh bende kan pıhtılaşması çıktı tüp bebek için rapor çıkardım iğnelerimi yazdırdım ,dr. transferden sonra kan sulandırıcı iğne ve hap veririm dedi .. kromozom sonucun temiz çıktı benimde inşlh sende de bi sorun çıkmaz
bu denemende inşlh evladına kavuşursun...burdaki herkesde...
cnm bence yaptırmak lazım bende yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı bende tedaviye başlamadan önce bütün önlemi almak lazım sonrasında acaba bu sebeb mi oldu dememek için gerisi rabbime tevekküle kaldı....
canım karınca tozu filit markası daha çıkmıyolar yuvadan kurtuldum sanırım darısı sana ama tozu süpürüp silince tekrar ortaya çıkıyolar pusuda bunlar devamlı duruyo toz orda yoklar şuan canım inşallah senin tedavinde harika ve sorunsuz bir şekilde ilerler ve kucağın dolar tontişle yada tontişlerle söylemesi bile güzel Rabbim gönlündekini nasip etsin canım arkadaşım