- 13 Eylül 2013
- 1.234
- 37
- 34
bana nıye söylemednn
unutmuşum fıstığım ya :44::44::44::44::44::26::26::26::26::26::26::26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana nıye söylemednn
unutmuşum fıstığım ya :44::44::44::44::44::26::26::26::26::26::26::26::26:
Selam kizlar nasilsiniz bende nasip kismet olursa temmuzun sonunda basliyorum bende acmistim topik ama madem burasi war buradan Dertleşelim probleminiz ne sizlerin benim Esimde maalesef emseye karar werdiik hastane olarak da insaallh hayirlisiyla olur çok istiyorum we ilk denemem olucak umarim sonda olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kimse yok mu? nerelerdesiniz? sanırım tedavi başladıktan sonra buraya daha sık takılacaksınız.. sizden önce tedaviye başlarsam sorularınıza cevap vermicem küstüm size
Merhaba arkadaşlar benimde ilk denemem olucak inşallah son olur🙏folik asit ve dogum kontrol hapı kullanıyorum bir aydır üç dört güne adetle birlikte başlicaz inşallah,bide yumurtaların toplanmasında ağrı fln oluyormu korkuyorum biraz da😉😁
İlknuRemzi
Haklisin cnm kimseler yok burda benim bu hafta sonu ve haftaya sinavim var indan sonra buralarda olurum inslh.evet senden cok sey ogrwniriz kiz..bu arada bu topigin en yaslisi benim galiba yasim 32:)
canım tedavin hayırlı uğurlu, sonu da güzel olsun diyelim... benim ikinci denemem olacak bende korku yok heyecan var ama temmuzu bekliyorum... sende korkma... yumurtaların toplanmasına gelince ben ilk ayılınca ağrıyla uyandım hemşireye ağrı kesici yapın diye rica ettim ayrıca kanamam oldu... benimle birlikte 4 kişi daha vardı onlarda ne ağrı ne kanama oldu hayretler içinde bana bakıyorlardı...hemde onların benden fazla yumurtası vardı... anlayacağın bu evreleri kim nasıl yaşar bilemiyosun...sonunda bebişine kavuşmak varya hiç önemli değil...
Evettt yasli kadinimayyyy çok yaşlıymışsın bende haziranda 31 olucam tüp bebek yapcaz diyen çok ciddi bi problemi yoksa çok genç olmaz...
Beklenmez mi guzelim o anlari yasamayi nasil istiyorum anlatamam..inslh pozitifli sonuc alirsin bu tedavinden..Insallah bu yaz hamiş oluruz hep beraber.insan bu kadar ozlermi beklermi sabirsizlikla hayalini kurup gunlerdir onu dusunurmu? Evet beklermis dusunurmus zaman geçmiyor sanki adetimi dort gözle bekliyorum inan baslayayim tedaviye die 🙏👶🙏 insallah su mubarek gunlerde Rabbim dualarimizi tez zamanda kabul eder canim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kimse yok mu? nerelerdesiniz? sanırım tedavi başladıktan sonra buraya daha sık takılacaksınız.. sizden önce tedaviye başlarsam sorularınıza cevap vermicem küstüm size
hahahahah ayyyyy yettim gayri yooooooooooookkk hep yazcaz az kaldı zaten ya haziran göz açıp kapatıncaya kadar geçer
Merhaba arkadaşlar benimde ilk denemem olucak inşallah son olur🙏folik asit ve dogum kontrol hapı kullanıyorum bir aydır üç dört güne adetle birlikte başlicaz inşallah,bide yumurtaların toplanmasında ağrı fln oluyormu korkuyorum biraz da😉😁
İlknuRemzi
Inslh cnm cabuk gecsin bide ramazan geliyor ya daha da hizli gecer gunler bi bakmisiz tedavi gunumuz gelmiss oleyyyyyyyyy
merhaba cnm enim başlama tarihim belli değil ama olursa temmuzun sonuna doğru olucak tedavim..
bizimde sebebimiz eşimden kaynaklı azosperm hastası eşim şükür ameliyatlar ve yıllardır çabalarımzıın sonunda eşimde sperm çıkışı oldu donduruldu ama morfoloji bozukluğu var onlar düzelince hemen koşa koşa tüp bebek tedavisine başlıcam
canm merhaba inşallah ilk ve son olur hemencek kavuşursun meleğineee
herkese günaydınn bol güneşli güzel günler ve bol pozitif düşüncelerrrrrrrr