insallah ilk ve son olur canim :) ilk denemende bebisini kucagina alirsin insallah...Ben 28 yaşındayım ilk denemem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah ilk ve son olur canim :) ilk denemende bebisini kucagina alirsin insallah...Ben 28 yaşındayım ilk denemem
insallah ilk ve son olur canim :) ilk denemende bebisini kucagina alirsin insallah...
insallah ilk ve son denemen.olur bebisini alirsin hemencecik.kucagina canim :)Benim 23 ilk denemem olucak inşaallah :)
İnşallah cnm yaa çok korkuyorum olmazsa diye gerçi alıştm artık negatif sonuçlara ama insan yinede tedirgin oluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kac senedir olmuyor canim? daha once.herhangi bir tedavi denedinizmi?
3,5 senedr olmuyo 4 yıllk evliyiz bi defa aşılama yaptık sadece. Doktor boşuna yapmşsnz aşılamayı dedi değerlerimiz iyi çünkü baya bakalm artık tüp deneyeceğiz bide
iyi yine illa 3 asilamqla diye diretmemis doktorun..yas ilerliyor cunku vakit daraliyor..
Aynen ztn yapmazdm bidaha dese tüp bebekten umutluyum bakalm hayırlısı denizlide oturuyoruz ama doktorm izmirde yaptırın dedi smyrna art ta yaptırcz senin nezmndr olmuyo sorun varmı
canim bizimkisi sebepsiz..11 senelik evliyim ben 6 asilama 2 tup bebek denedim bir oglum oldu simdi 4.5 yasinda..biz ikinci icin start verdik.insallah bu sefer uzun surmez...ilki 6 sene sonra oldu cok fazla tedavi gecirdim cok yiprandim manevi olarak cunku...
Çok iyivanlıyorum cnm seni Allah yardımcın olsunn inşallah güzel haberler alırsn nerde yaptırcksn
canim ben yurtdisindayim burda yaptiricam..
Anladm cnmm Allah yardımcın olsunn hayırlı haberlerini alırız inşallahhh
insallah canim.hepimiz hayirli haberler aliriz insallah...
ah cnm olmaz mı ya benim iğnelrim evde bana bakıyorlar devam lı gel gelll diyolarAmiiiin inşaallah arkadasim sizdede warmi garip bir heyecan acaba ben çok heyecanliyim yaa :)
allah evladına bi kardeş nasip etsin ...Herkese selamlar , benim de 21 Temmuz'da transferim olacak. Bu 2. Denemem ve dondurulmuşlarla yapılacak. 13 yaşında da bir kızım var bu arada. Allah isteyen herkesin kucaklarını doldurur inşallah. Bol bebişli bir topuk olmasını diliyorum
cnm sıkma canını bak bunda da vardır hayır çünki en iisi bakılıp transfer olacak inşlh bu denemede bebeğin seninle olacak evet maddi yönü muhakak vardır ama rabbim yardım eder inşlh size...genetik sonuçlarımızı aldık pgt uygulanacak embriyolara çok korkuyorum![]()
oyy ne güzel darısı bizlere en kısa zmaanda.....selam kizlarr nasilsiniz? :)
ben bugun ignelerime basladim Allahin izniyle..hadi hayirlisi :)
inşlh bu sefer olur hamiş olur ve 9 ay sonra evladını kucağına alırsın...3,5 senedir deniyoruz hiçbir sorun yok olmadı bi türlü. Doktorlar herseyiniz süper diyo inş tutar tüp bebek![]()
cnm benim opuya girmek nasip olmadı ama bu tedavide opuıya giricem inşlh genel anestezi isterim ...kizlar 18 haziranda ilk ultrason randevum var gerci daha cok var ignelere yeni basladim ama zaman yaklastikca heyecanda basliyor..bu carsambada anestezistle randevum var..ben yine genel anesteziyle istiycem yumurta toplama islemini..sizler nasil yaptiracaksiniz??
ah cnm olmaz mı ya benim iğnelrim evde bana bakıyorlar devam lı gel gelll diyolar
allah evladına bi kardeş nasip etsin ...
cnm sıkma canını bak bunda da vardır hayır çünki en iisi bakılıp transfer olacak inşlh bu denemede bebeğin seninle olacak evet maddi yönü muhakak vardır ama rabbim yardım eder inşlh size...
oyy ne güzel darısı bizlere en kısa zmaanda.....
inşlh bu sefer olur hamiş olur ve 9 ay sonra evladını kucağına alırsın...
cnm benim opuya girmek nasip olmadı ama bu tedavide opuıya giricem inşlh genel anestezi isterim ...
insallah canim...
pgt nedir????
kizlaryaslariniz kac ve kacinci denemeniz??
ah cnm olmaz mı ya benim iğnelrim evde bana bakıyorlar devam lı gel gelll diyolar
allah evladına bi kardeş nasip etsin ...
cnm sıkma canını bak bunda da vardır hayır çünki en iisi bakılıp transfer olacak inşlh bu denemede bebeğin seninle olacak evet maddi yönü muhakak vardır ama rabbim yardım eder inşlh size...
oyy ne güzel darısı bizlere en kısa zmaanda.....
inşlh bu sefer olur hamiş olur ve 9 ay sonra evladını kucağına alırsın...
cnm benim opuya girmek nasip olmadı ama bu tedavide opuıya giricem inşlh genel anestezi isterim ...
Csnim benim ilk olscak aslinda soyle bundan bikac yil once esim ameliyata girmeden ben tup bebek icin hazirlanmistim esim ameliyat oldugu gun sperm bulunursa ben opuya girecektim malesef sperm cikmadi opuyada almadilar beniinsallah canim..bu kacinci tup bebek tedavin?
sağol canım inşallah hayırlısı artık ben elimden geleni yapıcam hayırlısı Allahtan... sağlıklı bir bebek hepimize nasip olsun inşallah![]()
anladigim kadariyla bu pgt cok stresli birsey..doktorum banada bu tup bebek tedavisinde olmazsa mikroenjeksiyona geceriz demisti ve sanirim pgt de yapacaklar..o anda takilmamistim fazla ben yasamini yitiren embryolarda arastiriyorlar neden yasamadi diye sanmistim..meger durum cok daha vahimmisembriyolar arasıdan sağlıklı olanlar incelenip onlar transfer edilecek canım bunun içinde ek ücret ödemem gerekiyo... 24 yaşındayım 4. denemem... 8haftalık ikizlerimi düşürdüm daha önceki 2 tedavim negatifti... belkide hayırlısı böyle inşallah sağlıklı olurlar![]()