- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 42
inşallah cvp için teşekkür ederim. sende de mi rezerv sorunu var? bana kimse pek cevap yazmıyor zaten bi çok kişinin sebebleri aynı rezervi az olanlar çok nadir galiba moralim bozuluyor ben 40-45 yaş sınırına mı giriyorum heralde;(( ama yaşım 25 daha
Surekli yatmaman gerekiyor zaten iyi yapmissin karin kaslarini zorlama arada bi 1 saat yat dinlen yeter.. Ben de aynen senin gibi yaptim... Su an 9 haftalik hamisim 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnmmm cok mutlu oldumm snn icin allah ins bize de nasip ederrr isteyen herkezlere nasip ederrr
yok tatlim oyle dusunme agri varsa tutunma belirtisidir benim hastaneyle ev 2 saat suruyor takside gelene kadar sallana sallana geldim ben de dus almistim eve geldigimde. Aklina kotu seyler getirme allahin izniyle guzel sonuclar alicaksin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa bu arada benim surekli gazim varr bu durumu yasayan baska birleri varmiii aceba!!
Ilk 4-5 gun bnmde vardi. Gecti 8.gunum hicbirsey im yok hic biyerim agrimiyo
merhaba, benim yumurtalarım geçen çarşamba toplandı. bu yıl 41 oluyorum. 10 yumurtam alındı, 9 u olgunmuş ve 7 si döllenmiş..
umarım seninki de çok iyi çıkar
Yaaa bu arada benim surekli gazim varr bu durumu yasayan baska birleri varmiii aceba!!
progestron yüksek bu ay transfer yapamam önümüzdeki ay dedi doktor bakalım hayırlısıOoo super masallah cikar illaki kaliteli yumurtalarin simdiden gozun aydinnn sende bebisini karnina al gel...iki embriyo transfer edilecek insallah siki siki tutunur ilk seferde askim:))))
evet sancı idrar yaparken zorlanma bu doğal mış yumurtalardan
Canim bugun doktor bana da havuc suyu icmemi soyledi kati meyve sikacagi ile sikiliyor ben zaten icmeye dun baslamistim
Cnm az kalmis senin ins guzel haberlerini aliriz benim daha dün oldu transerim ama gaz bel agrisi ve hafif igne batmasi tarzi kasik agrilari var.kabiz olmim die gittim eczaneden dupalac aldim dun cnku pek normal degildi oldugundan daha katiydi tedirgin oldum nolur nolmaz isi sansa birakmim dedim
Benimde yarin 8.30 varvalla bütün hislerin birbirine karıştı, artik ne hissettiğini bilemiyorum, uyku uyuyamiyorum kötüyüm yani
Tesekkur ederim cnm :) embriyo transferinden oncemi basla dedi doktorun. Bizimde aklimizda bulunsun
Kizlarrrrrrrrrr newarrr ne yokkk neler yaptinizzzzzz bnm Net yoktu 2haftadir takip edemedim anlatin baklim :) kimler hamisss vaemi guzel haberler.. ins..
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name
Benin :)))
benim progestron hormonu yüksek önümüzdeki ay transfer yaparım bu ay dondurum dedi doktor yerleştirdilermi peki
Kizlarrrrrrrrrr newarrr ne yokkk neler yaptinizzzzzz bnm Net yoktu 2haftadir takip edemedim anlatin baklim :) kimler hamisss vaemi guzel haberler.. ins..
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name
Benin :)))
Hamismisinn ahh canmm hayrli olsun cok sewindim.dualarini esirgeme bizlerden ins..
Ne aşamadasın??Yaaa bu arada benim surekli gazim varr bu durumu yasayan baska birleri varmiii aceba!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?