evt cnm seninle ayni gidiyoruz. Benim adet agrisina benzer kasik agrilarim var 4. Gunden itibaren ara ara geliyo. Sen de varmi hissettigin bisey filan? Tam gunundemi yaptircaksin testini?
İnsallah canim. Bu kadar eziyetten sonra tuttuysa dahada cok sevinirim... hayirlisi olsun insallahCok gecmis olsun, insallah olumlu sonuclanir ve tum agrilarinizi unutursunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrikler, Allah hayirlisiyla kucaginiza almayida nasip etsin.
Birsey soracagim ben bugun ilaclarimi aldimda dogum kontrol hapida var iclerinde siz dogum kontrol hapi kullsndinizmi igneleri yaptiginiz donem
Canim ben de idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum ayni zamanda hamile oldugumu bugun ogrendim bol su ic ben simdi biraz daha iyiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet yasmin kullandim doktor lucrin ve yasmini birlikte veriyor kullanman gerekiyor canim
Havuc sert ya nasil neyle sikiyrsun suyunu cnm ..
Evet canim icmeye calisiyorim bende insallah gecer ya offf sana ilac verdimi doktor
Tesekkur ederim rahatladim.enteresan gelmisti dogum kontrol hapi niyeki diye
ilk 3 gun wc ve yemek disinda nerdeyse hic kalkmadim sonraki gunler yemek yaptim yorulmadan ortaligi toparladim 5.gun kan testi yaptirdim 2.74 cikti cok uzuldum olmadi diye ama 5.gunden sonra deger yukselmeye basliyomus sizinde bilginiz olsun 9. Gun idrar testi yaptim biraz silik ama pozitifti zaten doktorum evime 2 saat uzaklikta taksi karsiya gecmem trafik var dedi otobuse bindim yani arkadaslar hic kendinizi kasmayin lutfen allah nasip ettiyse oluyor bugun doktorla konustuk hergun 1 bardak havuc suyu ic dedi maydonoz dusuk yapar yeme dedi beslenmene dikkat et dedi cok yagli yemeyin yani bunun gibi seyler insallah sizde guzel sonuclar gorceksiniz
bu arada dün folik aside başladımmmm geç kaldım aslındaa maleseffffffff....haftaya perşembe evlilik yıl dönümümüz 3 yıldır evlendim evleneli bebek arzusu bir an kalbimden aklımdan çıkmıyo inşallah bu defa Rabbim hepimize nasip etsinnn
Kizlaaaaaar cok sukur pozitif allahim hepinize nasip etsin insallah hep dua edecegim
Ya bn bi tedirgin oldum smdi ilk 3 gun kakmadim dedin ya bnim transferim dun oldu ama dr um ytmana luzum yok aksine dolas ki dolasim hizlansin fln deyince bn evde ufk ufak dolastim dus aldim dsari ckip 30 dk kdr yuruyup bi markete fln ugradim sndi de kasiklarimda belimde bi agri var tutunmadi mi acaba bebigimm;((
Canlarım benim Perşembe gunü transferim var, estrofem kullanıyorum sabah, öğle, aksam.. Arife gunü oruç tutmak istiyorum? ilaçlar 1 gün aksasa sorun olur mu sizce yaa(
Ooo super masallah cikar illaki kaliteli yumurtalarin simdiden gozun aydinnn sende bebisini karnina al gel...iki embriyo transfer edilecek insallah siki siki tutunur ilk seferde askim:))))amın canım benım pazar günü yumurtam toplanacak ilk denemem 37 yaşındayım sağda 15 solda 9 yumurta var iyimi bilmiyorum doktor meşgul daha cok meşgul etmek ıstemıyorum ama burdan okuduğum kadarıyla kalıtesıde cok önemlıymış
Bence riske atma cnm. Ilaclarin zamanlari onemli oluyor..
Canlarım benim Perşembe gunü transferim var, estrofem kullanıyorum sabah, öğle, aksam.. Arife gunü oruç tutmak istiyorum? ilaçlar 1 gün aksasa sorun olur mu sizce yaa(
Ya bn bi tedirgin oldum smdi ilk 3 gun kakmadim dedin ya bnim transferim dun oldu ama dr um ytmana luzum yok aksine dolas ki dolasim hizlansin fln deyince bn evde ufk ufak dolastim dus aldim dsari ckip 30 dk kdr yuruyup bi markete fln ugradim sndi de kasiklarimda belimde bi agri var tutunmadi mi acaba bebigimm;((
amın canım benım pazar günü yumurtam toplanacak ilk denemem 37 yaşındayım sağda 15 solda 9 yumurta var iyimi bilmiyorum doktor meşgul daha cok meşgul etmek ıstemıyorum ama burdan okuduğum kadarıyla kalıtesıde cok önemlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?