Kizlaaaaaar cok sukur pozitif allahim hepinize nasip etsin insallah hep dua edecegim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben kullandim.oda sicakligi dediler ozellikle.bende tup bebek ilaclari dolapta durur diye baska yerede sordum.gunes gormeyen bir yerde saklayin dediler.salonum sabah gunes goruyor ogleden sonra gormuyor diye vitrinde sakladim bentedavi için cetrotide kullanan varmı bunları dolapta mı saklayacağım odada mı anlamadım birde malum havalar sıcak
Gpzun aydinnnnnnn cnmm ck svindmm allh tamamina erdrsin ins.transferden snra nasl bi yol izledin dinlendin mi hep normal hayatina mi dondun anlat bakalimmm
Kizlaaaaaar cok sukur pozitif allahim hepinize nasip etsin insallah hep dua edecegim
Ben sana demistim dimi degerin yukselir diye cunku umut veren bir degerdi cnm cok sevindim darisi nice hasretle bekleyenlere ve bana insallah. Bugun 7. Gunum. Haftaya carsamba test gunum. Dualarini esirgeme cnm artik bir annesin sen...cok guzel bi melek tasiyosun icinde :)Kizlaaaaaar cok sukur pozitif allahim hepinize nasip etsin insallah hep dua edecegim
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsın şimdi iyi misin peki
Ben sana demistim dimi degerin yukselir diye cunku umut veren bir degerdi cnm cok sevindim darisi nice hasretle bekleyenlere ve bana insallah. Bugun 7. Gunum. Haftaya carsamba test gunum. Dualarini esirgeme cnm artik bir annesin sen...cok guzel bi melek tasiyosun icinde :)
Ben anca 3. Denemede yumurta verebildim cnm hiç üzülme sen nasip olduktan snra inşAllah bizimde yüzümüz gülcek😊😊❤️
inşallah cvp için teşekkür ederim. sende de mi rezerv sorunu var? bana kimse pek cevap yazmıyor zaten bi çok kişinin sebebleri aynı rezervi az olanlar çok nadir galiba moralim bozuluyor ben 40-45 yaş sınırına mı giriyorum heralde;(( ama yaşım 25 daha
Ben kullandim.oda sicakligi dediler ozellikle.bende tup bebek ilaclari dolapta durur diye baska yerede sordum.gunes gormeyen bir yerde saklayin dediler.salonum sabah gunes goruyor ogleden sonra gormuyor diye vitrinde sakladim ben
İyi geceler kızlar bugun 2 adet blastokist embriyom donduruldu agustosa kaldı tansferim heycanlıyım inşAllah bırakmazlar beni ve çözüldüklerindede tutunurlar inşAllah🙏🙏
Kızlar buarada bi kaç gün önce yazmıştım burdan yumurtalarım toplanacak diye.
Dün topladılar, 14 tane yumurta toplamışlar. Ağrı acı hiç bişi hissetmedim çok şükür.
Bugün aradılar 10 tanesi döllenmiş gelişimlerini inceliyorlar. Cumartesi ya da salı allah kısmet ederse transfer olacak.
Buarada her gün BİR BARDAK TAZE SIKILMIŞ HAVUÇ SUYU için. Bebeğin tutunması için çok faydalıymış. Dr um söyledi ayrıca dün tv de ender saraçoğlu da bastıra bastıra söyledi. Fazla değil sadece 1 bardak.
canım geçmiş olsun okudum epeyi badire atlatmışsın :) merak ettim seni ama transferden sonra çok girmek istemediğini düşündüm :) test günün ne zaman şeker :)canımmm üzülme moralini yüksek tut ve olacağına inan zaten normaldede hepimiz tek yumurtadan meydana gelmedikmi...arı sütü bal polen yumurta kalitesini arttırıyor... ve incir kürü yap kendine oda çoğaltıyormuş... duymuştursun...
Dün topladılar, 14 tane yumurta toplamışlar. Ağrı acı hiç bişi hissetmedim çok şükür.
Bugün aradılar 10 tanesi döllenmiş gelişimlerini inceliyorlar. Cumartesi ya da salı allah kısmet ederse transfer olacak.
Buarada her gün BİR BARDAK TAZE SIKILMIŞ HAVUÇ SUYU için. Bebeğin tutunması için çok faydalıymış. Dr um söyledi ayrıca dün tv de ender saraçoğlu da bastıra bastıra söyledi. Fazla değil sadece 1 bardak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?