- 8 Mayıs 2014
- 247
- 113
canım kaliteli kaliteli embriyoların olsun inşallah :)
amin kuzummmmm aminnn ins hepicigimzden hayorli hayirli haberler ins)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kaliteli kaliteli embriyoların olsun inşallah :)
Canım aldık sonucumuzu .. 313,6 çıktı şükür mucizem gerçekleşti ... Darısı sizlere
Gozun aydinnnn cnmmm cok sevindimm
sana da hayirli olsn cnmm ins istryen herkez herkeze allahim nasip etsin hangi merkezdesin
Canım aldık sonucumuzu .. 313,6 çıktı şükür mucizem gerçekleşti ... Darısı sizlere
Gozun aydinnnn cnmmm cok sevindimm
Tamam canim sagol hayirli olsun senin de bebisin insallah saglicakla kucagina alirsin sorunsuz hamilelik yasarsin 💖
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebriklerrr allah kucağına almak nasip etsin ,,, darısı başımıza demişsin..
aminnnn inşallahhhh, şu mübarek günler mucizelerle dolu olsun
canim inan cok.sevindim. bende beklemedeyim ya annem yanimda onada soyluorum esimede onlar bile sevindi. esim telefonu elime aldigmi girunce diyo zaten " topikten habermi var" diye :) o da alisti . tekrar hayirli olsun. darisi bayramda basimiza..Canım aldık sonucumuzu .. 313,6 çıktı şükür mucizem gerçekleşti ... Darısı sizlere
tebriklerrr allah kucağına almak nasip etsin ,,, darısı başımıza demişsin..
aminnnn inşallahhhh, şu mübarek günler mucizelerle dolu olsun
canim inan cok.sevindim. bende beklemedeyim ya annem yanimda onada soyluorum esimede onlar bile sevindi. esim telefonu elime aldigmi girunce diyo zaten " topikten habermi var" diye :) o da alisti . tekrar hayirli olsun. darisi bayramda basimiza..
bahçeci fulya ya gidiyorum, inanıyorum güzel şeyler oluyor, dediğin gibi herkese nasip etsin Allahımmm sen nereye gidiyorsun?
Kuzu bnde istanbul tup bebik.ins hersey yolunda gider.dun catlatma ignesi yptim bgn kasilklarimda karnimda kucuk agrilar var normldir dimiiii...
Cok normal bnm de cok sancim olmuştu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Özel olmazsa hangi şehirde ve nerde yaptırdığını Drr adını öğrenebilirmiyim?
Canım ben özel muayenehaneye gittim. ... Doktorum Prof.dr. Cemal tamer Erel ... Istanbulda Nişantaşı'nda muayenehanesi ama işlemleri İstanbul tüp bebek merkezinde herşeyi kendisi yaptı . Toplama ve transferini... kontrollerine muayenehanesine gittik .. Memnunda kaldım .. Titiz biri her saat telefonla arayabildim. ... Arıyorum da hala. ... Ben kdz ereğli de yaşıyorum