2014 Şubat Anneleri

ilk vajinal di evet 2. sormadım heralde batın ultrason olur...sormanda skınca yok cnm unutmuş olabilirsin

Merhaba arkadaşlar,
İnşallah herşey yolunda giderse ben de Şubat 2014 annesi olacağım, gerçi birkaç gün erken gelirse Ocak ayına kaymam muhtemel:) 34 yaşındayım, Mikro enjeksiyonla hamile kaldım, Adana'da yaşayan bir istanbulluyum.. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..

Bu arada benim de 15 sene önce troid beslerim alındığı için günde 150 mg euytrox içiyorum.. İstanbuldaki endokrinoloğum her ay t3 t4 ve Tsh istedi..

evet en dusuk dozla basladik, benim de 5 ay falan oldu baslayali 3 ten 1.32 ye kadar dusmustu, simdi geri 1.44 e cikmis, haftada 2 gun 2 doz alinca tekrar duser insss.

benim de cok karnim sisiyor aksamlari ozellikle davul gibi oluyorum, hem rahatsiz ediyor hem aciyor hem de sisman gorunuyorum, zaten kilo takintim var cok kilo alicak diye odum kopuyor, her gun sabah tartiliyorum..ins cok fazla almam

benim hala pek bi hamilelige dair bi seyim yok ya, sabah uyaninca goguslerim aciyor biraz, aksam karnim sisiyor, biraz uykum geliyor ama mecbur calisiyorum, uyku falan yok yani. midem de bulanmiyor.... cok ilgincmis hamile olmak. ama sanirim bebisi gorunce hissedince daha farkli olucak :)
bi de benim simdi heralde 800-900 falansa beta, en az 1000 olmasi lazim galiba belirtilerin baslamasi icin... midemin bulanmasini isteyecegimi hic dusunmezdim he he

hosgeldin, ama canimi adana kebap istettin ve bulundugum yerde yapan bir yerde yok

Canım benim, acaba listeye eklenmeme sebebin bilgilerini yazmaman olabilir mi ?? Yoksa yazdın da ben mi kaçırdım ?Neyse ben bu alınganlık ve duygusallığımızı hamilelik hormonlarımıza veriyorum. Bilgilerini yazarsan hemen eklerim listeye. Bebişin hayırlı olsun canım..

Canım benim listede muhtemel doğum tarihim yanlış olmuş, dün doğruyduda :)) 16 şubat 2014 yazmışsın...
24 şubat 2014 olacak kısmetse :))

11haziran degerim 35.6 di 17 haziran 598 bugun yani 19 u yani bugn derim 1400 olmus..cuma keseyi gormeye gidicem insallah..kalp atisinida duyabilirmiyim dersiniz kizlar...bu arada listeye benide eklersinizmi acaba..

Canım hayırlısı olsun inşallah :) sen ne güzel keseyi görmeye gidiceksin beni doktor haftaya perşembe çağırdı zaman sanki geçmiyor cuma günü haber ver bizede durumu :)

günaydın canlar bugün dr gideceğim cok heycanlıyım???6+3 bugün.bakalım bi umut kalp atışını durarız?

gunaydın bayanlar

sosyoloji sana daha öncede söylemiştim verileri burdan takip etmen çok zor anne adayları sana özel mesaj atsınlar yada ayrı bir topic açmanı öneriririm şubat anneleri bilgileri diye 2013 eylül annelerinde vardı bu sistem listeyi yapan ozaman daha kolay buluyor bilgileri alınganlıkta küsme olmuyor

Günaydın herkese

dün epey kötü oldum sabah öğle akşam bulantı kusma devam etti.
inşallah bugün daha iyi olurum dinlenmek istiyor vucudum

bana doktor üzerinden 48 saat mutlaka geçsin demişti HCG testi için 2 ye katlaması gerekliymiş çünkü.

geçmiş olsun canım

sabah kalkınca su yada tatlı bişeyler yeme
kalkmadan çubuk kraker atıştır 15 dakika sonra yataktan kalk
her 1 saatte 1 tuzlu kraker ye

kızlarr hastayım ya hanii annnem ıhlamur yapıyoo içebilirim bi sakıncası yoktur dimii

adaçayı kesinlikle yasak bide internette araştırıken gördüm tarçında ilk 3 ay içmeyin diyor

oy oy oyy senin bebiş 8 haftalığa girmiş bugün bizimkide yarın gircek kısmetse

beyaxkelebek haklisin canim.
ecrin canim topik sahibi arkadasimiz da bizim.gibi hamile ve neler yasiyoe bilemeyiz ki gectigimiz gunlerde akintisi olmustu.bie kac gun girmemisti buraya.ben de o sirada yaxmistim bilgilerimi listeye eklenmek icin ama yaxilmamistim.ben de aslinda once senin gibi dusundum.ama baktim.arkadas duzeldim geldim demis.ben de tekrar bilgilerini yazdim ve eklemis listeye.benim de bir topigim var orayi siki takip ediyorum.liste yapiyorum.ki orasi bu kadar yogun degil.yani.cok da kolay is degil bu aslinda hamileligin yan etkileriyle..ne cok hamile varmis ben de sasirdim.buradaher gecen gun de birileri katiliyor.takip etmek zor.ben de cok yazmiyorum ama girip okuyorum.kisileri tanimak mumkun.degil.cok.kalabalik.biraz girmesen sayfalar cogaliyor.muhakkak yaxacaktir sosyoloji arkadas seni de.bosuna alinganlik etme canim.birbirimizi en iyi yine bizler anlariz)guzel paylasimlar ortak noktalar yakalanacak zamanla.ayni zamanlarda ayni seyler yasanacak...

Ay evet canım ya. Listenin başına ekledim zaten, özelden msj atın diye.. Zaten hepimizin hormonlar tavan yapmış. Vallahi yakında benim saçımı başımı yolacaklar
Sen ne yaptın canım, ne zaman gidiyorsun doktora ? Yaa o kalp atışlarını duymak ne fecii bir duyguymuş öyle. 1 cm bile olmayan bir canlıdan nasıl çıkar o ses ? mucize resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…