- 17 Nisan 2007
- 327
- 5
daha once sordum mu hatirlamiyorum, sorduysam kusura bakma, zamanlamamiz ayni diye soruyorum, ilk muayanede vajinal bakti degil mi? ikinci muayane icin bisey dedi mi karindan bakacagim diye...nefret ediyorum vajinal muayaneden, biraz da korkuyorum, gecen seneki gebeligimde vajinal muayane sonrasi cok agrim olmustu...
senin zaten düşükmüş ben daha yeni kullanmaya başladım 2,45e düşmüş işte canım dozun da bayağı az bakalım benim doktorum nasıl ayarlıyacak dozumu :18:
olmaz mıı bazen çok gaz sancım oluyo benim de sürekli çorapla geziyorum üşütmememiz lazımgeçen gece ben de uyumakta bayağı zorluk çektim sonra geçti ama canım inşallah senin de biran önce geçer
1 senedir hiç baktırmadın mı? sağlık ocağı ölçüyo önce oraya ölçtür bence yarın canım ona göre önlemini alırsıntsh çok önemli gebelikte
Merhaba arkadaşlar,
İnşallah herşey yolunda giderse ben de Şubat 2014 annesi olacağım, gerçi birkaç gün erken gelirse Ocak ayına kaymam muhtemel:) 34 yaşındayım, Mikro enjeksiyonla hamile kaldım, Adana'da yaşayan bir istanbulluyum.. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..
Bu arada benim de 15 sene önce troid beslerim alındığı için günde 150 mg euytrox içiyorum.. İstanbuldaki endokrinoloğum her ay t3 t4 ve Tsh istedi..
goruyorumkı sonradan gelenler aranıza alınmıyor..pekıı bızde bıseyy yazmıyveririz...başka topiklere bakarız artk..heycanımızı sevıncımızı paylasabılecegımız...muhabbetınız bol olsun...benı eklemesenızde olur artık listeye.............
11haziran degerim 35.6 di 17 haziran 598 bugun yani 19 u yani bugn derim 1400 olmus..cuma keseyi gormeye gidicem insallah..kalp atisinida duyabilirmiyim dersiniz kizlar...bu arada listeye benide eklersinizmi acaba..
günaydın canlar bugün dr gideceğim cok heycanlıyım???6+3 bugün.bakalım bi umut kalp atışını durarız?
Herkese iyi akşamlar.İlk kan testinizi yaptırdıktan sonra ikinci test için 48 saat beklediniz mi? Ben pazartesi akşam dokuz gibi yaptırmıştım şimdi yaptırsam ikinci testi değerler doğru çıkar mı acaba?
kızlarr merabalar ve noolur yardım edin bana.....
gün boyu süren ama kusmayla sonuçlanmayan fakat hayatımı mahveden bulantılarım var....su bile içemiyorum bulantıdan...doğal çözümü olan var mı??? bir de çoğunuzun göğüsleri baya hassaslaşmış ve hatta silikonlu gibi olmuş ama benimkiler hamur gibi acıması şöyle dursun bildiğiniz meme show yapabilirim sallayarak:) normal mi buuu? doktora sordum bilmiyorum dedi yaaa...
kızlarr hastayım ya hanii annnem ıhlamur yapıyoo içebilirim bi sakıncası yoktur dimii
oy oy oyy senin bebiş 8 haftalığa girmiş bugün bizimkide yarın gircek kısmetseGünaydın herkese
dün epey kötü oldum sabah öğle akşam bulantı kusma devam etti.
inşallah bugün daha iyi olurumdinlenmek istiyor vucudum
bana doktor üzerinden 48 saat mutlaka geçsin demişti HCG testi için 2 ye katlaması gerekliymiş çünkü.
geçmiş olsun canım
sabah kalkınca su yada tatlı bişeyler yeme
kalkmadan çubuk kraker atıştır 15 dakika sonra yataktan kalk
her 1 saatte 1 tuzlu kraker ye
adaçayı kesinlikle yasakbide internette araştırıken gördüm tarçında ilk 3 ay içmeyin diyor
canim benim oyle deme lutfen, listeyi arada sirada guncelliyor arkadas, bi de topik baya kalabalik pek kimse kimseyi tanimiyor zaten, herkes yeni tanisiyor ve herkes ayni seylerden bahsediyor, kim kese gordu kim hcg yaptirdi akilda tutmak mumkun degil...
yavas yavas oturur duzene arada gozden kacan mesajlar olabilir, lutfen gonul koyma.. ben de arada bi bakip cikiyorum... ins daha bol bol muhabbetler ederiz merak etme.. Allah nasib ederse tabi :)
goruyorumkı sonradan gelenler aranıza alınmıyor..pekıı bızde bıseyy yazmıyveririz...başka topiklere bakarız artk..heycanımızı sevıncımızı paylasabılecegımız...muhabbetınız bol olsun...benı eklemesenızde olur artık listeye.............
speedycim, seninki artik normal bebek gorunumlu olmus
oy oy oyy senin bebiş 8 haftalığa girmiş bugün bizimkide yarın gircek kısmetse
ya listeye beni neden eklemiosunuz?
gunaydın bayanlar
sosyoloji sana daha öncede söylemiştim verileri burdan takip etmen çok zor anne adayları sana özel mesaj atsınlar yada ayrı bir topic açmanı öneriririm şubat anneleri bilgileri diye 2013 eylül annelerinde vardı bu sistem listeyi yapan ozaman daha kolay buluyor bilgileri alınganlıkta küsme olmuyor