2014 Şubat Anneleri

ben okuldan izin aldım 9 da randevum işim bitince okula geçcem, ancak 1 de evde olabilirim, bakarım sana merakta bırakma bende de yanma var, bol bol su iç sende..ben öyle ypıyorum, tuvalette yatacağım yakında :/

Herkese iyi akşamlar.İlk kan testinizi yaptırdıktan sonra ikinci test için 48 saat beklediniz mi? Ben pazartesi akşam dokuz gibi yaptırmıştım şimdi yaptırsam ikinci testi değerler doğru çıkar mı acaba?

Merhaba, dün kan testi yaptırdım. Henüz Bat'a 3 gün vardı. Normal şartlarda cuma mens olmam lazım. Sonuç 278 çıktı. Doktorum iki gün sonrası için tekrar bir test istedi. Değerin beklenen hızla artıp artmadığından emin olmak için. Bunu rutin olarak istiyorlar özellikle erken farkedenler için. O yüzden endişelenme. Birçok doktor tekrar bir test kesin istiyor. Çok normal.

hayırlı olsun canım. maşallah hep böyle gider inş. darısı benim ve bekleyenlerin başına

gözünaydın canım çok sevindim keseni görmene. bende cuma gidicem doktor küçük bir kese görürüz dedi. umarım görürüm çatlıcam meraktan. kese boyutun gayet normal bence canım.

kızlarr merabalar ve noolur yardım edin bana.....

gün boyu süren ama kusmayla sonuçlanmayan fakat hayatımı mahveden bulantılarım var....su bile içemiyorum bulantıdan...doğal çözümü olan var mı??? bir de çoğunuzun göğüsleri baya hassaslaşmış ve hatta silikonlu gibi olmuş ama benimkiler hamur gibi acıması şöyle dursun bildiğiniz meme show yapabilirim sallayarak:) normal mi buuu? doktora sordum bilmiyorum dedi yaaa...

bu arada arkadaşlar alıntılar çorba olmuş ben de diyorum bunları ben yazmadım noluyor diye dikkat :)))))))

bulantın çok şiddetliyse bence bi sağlık ocağı ya da dr una danışmalısın canım kraker yenmeseinin iyi olacağı söyleniyor ama ben hamilelik döneminde abur cubur tüketmemeye özen gösteriyorum

oncelikle gecmıs, olsun benım en korktugum seylerden bırıde ıdrar yolu enfeksıyonu, ilk bebegıme agır bır iidrar yolu enf. tedavısı gorurken hamıle kalmısım sonradan ogrendım fakat antıbıyotıkler fılan hep kullanmıstım.kadın dogum doktoruma gosterdım bısey olmaz dedı ama 8 haftasında kurtaj oldum oncesınde kanamalar oldu ve kalp atısı duyulmadı oylelıkle kapbettım ılk bebegımı Allahım kımseye gostermesın.şimdi cok korkuyorum, hatta sag oca. ılk kan testımı yaptırırken ıdrar yolu ıltıhap testıde yaptırdım cok sukur onemlı bısey cıkmadı ama doktor bol su ıc ve camasırlarını sık sık utuleyerek degıstırmemı soyledı belkı soyledıklerım yardımcı olur. birde ılk bebegımın kadın dog.bır hafta boyunca mısır puskulu kaynatıp suyunu ıcmemı soytlemıstı, hamıleyklen o sokuyormus ıltıhapı ama ben yapmadım 7-8 lokosit cıkmıstı heralde o zaman demıstı yanlıs hatırlamıyorsam.

bulantın çok şiddetliyse bence bi sağlık ocağı ya da dr una danışmalısın canım kraker yenmeseinin iyi olacağı söyleniyor ama ben hamilelik döneminde abur cubur tüketmemeye özen gösteriyorum

çok teşekkür ederim güzelim...pazartesi doktor randevum var zaten kalp atışlarını dinleyecez demişti....artık dayanmaya çalışcam baktım olmuyor artık gidecem...annemler beyaz leblebi önerdiler midedeki suyu alırmış ama sizlere de sormak istedim....

bu arada seninle doğum tarihimiz aynı görünüyor ama ben kendim yazdım doğum tarihini.son adet tarihine göre benimki 12 şubat görülüyor yani şimdiye 7 haftalığın sonlarında olmam lazım ama dr 1 hafta geri söyleyince bende kafama göre bu tarihi verdim:)

canım ben euthyrox 50 mg kullanıyorum sabah aç karnına alıyorum sonra 45 dakka hiç bişey yemiyorum düzenli içiyorum ilacımı zaten daha bi kutu bitmedi ilaca yeni başladım sayılır ama düşmüş değerim sevindim sen hangi ilacı kullanıyosun? :26:

goruyorumkı sonradan gelenler aranıza alınmıyor..pekıı bızde bıseyy yazmıyveririz...başka topiklere bakarız artk..heycanımızı sevıncımızı paylasabılecegımız...muhabbetınız bol olsun...benı eklemesenızde olur artık listeye.............

canim benim oyle deme lutfen, listeyi arada sirada guncelliyor arkadas, bi de topik baya kalabalik pek kimse kimseyi tanimiyor zaten, herkes yeni tanisiyor ve herkes ayni seylerden bahsediyor, kim kese gordu kim hcg yaptirdi akilda tutmak mumkun degil...
yavas yavas oturur duzene arada gozden kacan mesajlar olabilir, lutfen gonul koyma.. ben de arada bi bakip cikiyorum... ins daha bol bol muhabbetler ederiz merak etme.. Allah nasib ederse tabi :)

Merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim sürpriz yaptı meleğim 11 aylık bir kızım var
Bizim için çok erken aslında korkuyorum nasıl baş ederim :18: Hayırlısı artık Allahım sağlık versin..

Ayrıca hepinize hayırlı olsun Allahım sağlıklı mutlu güzel bir hamilelik yaşatsın hepimize

kızlarr hastayım ya hanii annnem ıhlamur yapıyoo içebilirim bi sakıncası yoktur dimii

Tebrik ederimmm tatlım bebiş daha küçük yenisi geliyor senin için zor olur ama ilerde keyfini çıakrtırsın :))

bende aynı ilacı kullanıyorum canım aynı şekilde 9 aydır kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…