- 2 Mart 2011
- 152
- 16
- 38
Tebrik ederimmm tatlım bebiş daha küçük yenisi geliyor senin için zor olur ama ilerde keyfini çıakrtırsın :))
kızlarr hastayım ya hanii annnem ıhlamur yapıyoo içebilirim bi sakıncası yoktur dimii
yok daha kadın doğuma gitmedim canım haftaya çarşamba gidicem şimdi aynı dozu kullanıyorum(50 mg) zaten değerim de tam istenen düzeyde demekki doğru doz alıyorum tsh 2,45 çıktı bugün daha önce doktorum 2,5 altı olucak demişti düşmüş Alllah'a şükürler olsun ki.. endokrinoloji doktoruma da 1 temmuzda gidicem canım
kızlarr hastayım ya hanii annnem ıhlamur yapıyoo içebilirim bi sakıncası yoktur dimii
kalp atışlarını duyan arkadaşlar kaç haftalıkken duyduğunuzu yazabilir misiniz
goruyorumkı sonradan gelenler aranıza alınmıyor..pekıı bızde bıseyy yazmıyveririz...başka topiklere bakarız artk..heycanımızı sevıncımızı paylasabılecegımız...muhabbetınız bol olsun...benı eklemesenızde olur artık listeye.............
bulantın çok şiddetliyse bence bi sağlık ocağı ya da dr una danışmalısın canım kraker yenmeseinin iyi olacağı söyleniyor ama ben hamilelik döneminde abur cubur tüketmemeye özen gösteriyorum
hadi liste için ben de bilgi vereyim eklenirsem memnun olurum tabi:) yaş 29,istanbul ve ilk bebiş...sat 7 mayıs...doğacağı tarihi ben belirledim 17.02.2014 :)
yok daha kadın doğuma gitmedim canım haftaya çarşamba gidicem şimdi aynı dozu kullanıyorum(50 mg) zaten değerim de tam istenen düzeyde demekki doğru doz alıyorum tsh 2,45 çıktı bugün daha önce doktorum 2,5 altı olucak demişti düşmüş Alllah'a şükürler olsun ki.. endokrinoloji doktoruma da 1 temmuzda gidicem canım
kızlar bebek arabası henüz almadıysanız size tek kelimeyle harika bir set tavsiye edeyim.çok ergonomik her işlevi mevcut ben aldım çok memnunum,bu siteden aldım 2günde gönderdiler hemde ücretsiz kargo yapılmış koca koca 2 tane koli geliyor
Wollex Travel Sistem Bebek Arabaları Ürün Kategorileri
eğer videosunu izlemek isterseniz burda detaylı anlatımı var
WOLLEX NEW YORK BEBEK ARABASI MONTAJ VE KULLANIMI - YouTube
Arkadaşlar sabah 10 da karın ağrısıyla uyandım...akşamüstü 6 gibi doktorumu aradım,rahim büyüyor ağrılarınız 9 ay devam edicek dedi...sağlıklı olsun da ben çekerim dedim.. izin verdiği ağrı kesiciyle geçmeyince gaz sancısı olduğunu farkettim.1 tane gaz giderici aldım...şu an biraz hafifledi..resmen davul gibiydim sinirlerimde berbattı...şu an daha iyiyim..sizlerinde ağrıları varmı?
Arkadaşlar sabah 10 da karın ağrısıyla uyandım...akşamüstü 6 gibi doktorumu aradım,rahim büyüyor ağrılarınız 9 ay devam edicek dedi...sağlıklı olsun da ben çekerim dedim.. izin verdiği ağrı kesiciyle geçmeyince gaz sancısı olduğunu farkettim.1 tane gaz giderici aldım...şu an biraz hafifledi..resmen davul gibiydim sinirlerimde berbattı...şu an daha iyiyim..sizlerinde ağrıları varmı?
Yavrularrrrr cevap verinnn
senin zaten düşükmüş ben daha yeni kullanmaya başladım 2,45e düşmüş işte canım dozun da bayağı az bakalım benim doktorum nasıl ayarlıyacak dozumu :18:ben de sythroid kullaniyorum, 25 mg, tsh tekrar bakcaklardi haftada 2 gun 2 doz alabilirsin dedi doktor ama tam tsh kac bilmiyorum..kontrol ettirmek lazim arada bi... aradim simdi 1.44 mus, haftadaiki gun iki doz al dedi. biraz artabilyor yani.
s
ben iciyorum canim ya, bi sey olmaz heralde, ayvali ihlamur sallama cay ictim kac kere...
olmaz mıı bazen çok gaz sancım oluyo benim de sürekli çorapla geziyorum üşütmememiz lazımArkadaşlar sabah 10 da karın ağrısıyla uyandım...akşamüstü 6 gibi doktorumu aradım,rahim büyüyor ağrılarınız 9 ay devam edicek dedi...sağlıklı olsun da ben çekerim dedim.. izin verdiği ağrı kesiciyle geçmeyince gaz sancısı olduğunu farkettim.1 tane gaz giderici aldım...şu an biraz hafifledi..resmen davul gibiydim sinirlerimde berbattı...şu an daha iyiyim..sizlerinde ağrıları varmı?
1 senedir hiç baktırmadın mı? sağlık ocağı ölçüyo önce oraya ölçtür bence yarın canım ona göre önlemini alırsınbenim 4.5'lerdeydi gecen sene...1 senedir kullaniyorum levitron...ilk randevudaki tahlillerden sonra ben de gidecegim bir endokrinologa...ben 100 mg kullaniyorum...surekli takipte olmamiz lazim...
benim de oluyor arada regl sancisi gibi sancilarim...sen ilk muayeneni oldun mu merhamet?
senin zaten düşükmüş ben daha yeni kullanmaya başladım 2,45e düşmüş işte canım dozun da bayağı az bakalım benim doktorum nasıl ayarlıyacak dozumu :18:
olmaz mıı bazen çok gaz sancım oluyo benim de sürekli çorapla geziyorum üşütmememiz lazımgeçen gece ben de uyumakta bayağı zorluk çektim sonra geçti ama canım inşallah senin de biran önce geçer
1 senedir hiç baktırmadın mı? sağlık ocağı ölçüyo önce oraya ölçtür bence yarın canım ona göre önlemini alırsıntsh çok önemli gebelikte
senin zaten düşükmüş ben daha yeni kullanmaya başladım 2,45e düşmüş işte canım dozun da bayağı az bakalım benim doktorum nasıl ayarlıyacak dozumu :18:
olmaz mıı bazen çok gaz sancım oluyo benim de sürekli çorapla geziyorum üşütmememiz lazımgeçen gece ben de uyumakta bayağı zorluk çektim sonra geçti ama canım inşallah senin de biran önce geçer
1 senedir hiç baktırmadın mı? sağlık ocağı ölçüyo önce oraya ölçtür bence yarın canım ona göre önlemini alırsıntsh çok önemli gebelikte
aynen cnm adet gibi hem ruhen hemde fiziken ...keyei görmeye gitmiştik ya geçen cuma birdaha gitmedim 28 haziranda çağırdı kısmetse kalbini duyucaz kuzumun
canım ben rizede değilim biriyle karıştırdın sanırım bursa dayım ben
cnm sosyolojı arkadasımız rize yazmısta ilk sayfadakl listeye dalgınlıgına denk gelmıs sanırım