2014 Şubat Anneleri

Günaydın annişlerrr:KK16::KK16:

ben de iyi değilim dünden beri...ne yediysem çıkardım dün aksam:KK5::KK5:bugün de sadece kavun yedim 2 dilim....

ay ne güzelmiş orası öyle. biz de arkadaşlarla gidecek sakin biryer arıyorduk. tisan a bakıyorduk. bueayı da değerlendirebiliriz. nasıl ulaşabilirim buraya acaba :26:

jack nereymiş orası bana özelden yazarmısın bizde yakın olsun diye mersin seçiyoruz tatil yeri olarak, kızkalesinde otelde kalıyoruz normalde ama orasıda olabilir yazarmısın adını özelden ?

KUTA01 ve bbilim arkadasımmmm biz daha hiç gitmedik o dediğim yere...arakadasım eşiyle gitmişti bi kaç sene önce....gelecek ay gideceklermiş yine....eşim yer ayırtmış dedi çünkü...muhtemelen orasıdır dedim bende...ama arkadaşıma sorcam tam olarak yerini....size de haber veririm....biz bayram tatilinde gidecez büyük ihtimalle....:KK31::KK31:

tisan a gittin mi hiç önerebileceğin biryer var mı

tisana gecen yaz patronum gitti....yat turuna....cok seviyomus orayı....güzel koylar varmış.....ama yer bilmiyorum canım ya:KK50:

bende adanaaa:KK9::KK9::KK9:

hepinize selam. size gecen gun ikiz lerim haberiini vermistimya. isler ters gidiyo arkadaslar. yani size bir iyi bir kotu haberim var.

iyi haber : bebegimin bi tanesi 6+2 gunluk ve gayet saglikli gorunuyor .kalp atislarini bile duydum balimin.

kotu haber : ikinci kese rahmin biraz disina yerlesmis. olmamasi gereken bir yer. dis gebelik gibi dusunun.oda 5 haftalik icinde bebek var ama kalp atisi yok.

sonuc: dr um hocasina gonderdi beni. birde o incelesin dedi. fakat umut edelimde o bebek canlanmasin ve orda sonup gitsin. cunku orda buyurse rahmi yirtarmis. ve bu hem diger bebegi hemde beni tehlikeye atarmis.

iyi dusunmeye calisiyorum ama bi bebegimin yasamasi icin diger bebegimin olmesini mi bekliyorum simdi :KK43:
lutfen bana dua edin. hersey yoluna girsin 4-5 gun sonra tekrar gidicem.

canım Alllah yardımcın olsun....dikkat et kendine.....:KK31:

Ay evet canım ya. Listenin başına ekledim zaten, özelden msj atın diye.. Zaten hepimizin hormonlar tavan yapmış.:KK52: Vallahi yakında benim saçımı başımı yolacaklar :KK53::KK53:
Sen ne yaptın canım, ne zaman gidiyorsun doktora ? Yaa o kalp atışlarını duymak ne fecii bir duyguymuş öyle. 1 cm bile olmayan bir canlıdan nasıl çıkar o ses ? mucize resmen :nazar:

evet canım ya sanada zor ki tek işin burası değil sadece gönüllü oldun :KK16::KK16:

bende c.tesiye gideceğim kısmetse ama dün bulantım çok fenaydı bugün şimdilik o kadar kötü değilim erkene alabilirim yarın gidebilirim yani mide bulantısı için ilaç yazdırmak için yani hoş ilacı biliyorumda oğlumdada yutmuştum çünkü ama yinede gider doktora yazdırırım

hiç deme ne büyük mucizedir kalp atışı hele doğduktan sonra o mis kokusunu içine çekip göğsüne kulağını dayadığında pat pat pat diye gelmezmi
allahım bu sesi hiç alma burdan diye defalarca yalvarıyorsun allaha :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
allahım o günleri bize göstersinde kötü günleri göstermesin
kimseyi evladıyla sınamasın aminnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım ya sanada zor ki tek işin burası değil sadece gönüllü oldun :KK16::KK16:

bende c.tesiye gideceğim kısmetse ama dün bulantım çok fenaydı bugün şimdilik o kadar kötü değilim erkene alabilirim yarın gidebilirim yani mide bulantısı için ilaç yazdırmak için yani hoş ilacı biliyorumda oğlumdada yutmuştum çünkü ama yinede gider doktora yazdırırım

hiç deme ne büyük mucizedir kalp atışı hele doğduktan sonra o mis kokusunu içine çekip göğsüne kulağını dayadığında pat pat pat diye gelmezmi
allahım bu sesi hiç alma burdan diye defalarca yalvarıyorsun allaha :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
allahım o günleri bize göstersinde kötü günleri göstermesin
kimseyi evladıyla sınamasın aminnnnnnnnnnnnnnnn

Kız naptın sen sabah sabah ya.. Zaten bugün bir tuhafım, dokunsalar ağlıycam... Anaaaam silkelenmem lazım. :KK16::KK16:

Günaydın annişlerrr:KK16::KK16:

ben de iyi değilim dünden beri...ne yediysem çıkardım dün aksam:KK5::KK5:bugün de sadece kavun yedim 2 dilim....

KUTA01 ve bbilim arkadasımmmm biz daha hiç gitmedik o dediğim yere...arakadasım eşiyle gitmişti bi kaç sene önce....gelecek ay gideceklermiş yine....eşim yer ayırtmış dedi çünkü...muhtemelen orasıdır dedim bende...ama arkadaşıma sorcam tam olarak yerini....size de haber veririm....biz bayram tatilinde gidecez büyük ihtimalle....:KK31::KK31:

tisana gecen yaz patronum gitti....yat turuna....cok seviyomus orayı....güzel koylar varmış.....ama yer bilmiyorum canım ya:KK50:

bende adanaaa:KK9::KK9::KK9:

canım Alllah yardımcın olsun....dikkat et kendine.....:KK31:
ne çok adanalı oldu topicte ne güzel ana antepli tek benim sanırım

Kız naptın sen sabah sabah ya.. Zaten bugün bir tuhafım, dokunsalar ağlıycam... Anaaaam silkelenmem lazım. :KK16::KK16:

ay evet ya bende öyleyim bu aralar evde deterjan bitmiş diye ağlayasım var

ne çok adanalı oldu topicte ne güzel ana antepli tek benim sanırım

ay evet ya bende öyleyim bu aralar evde deterjan bitmiş diye ağlayasım var

dün dr.yasemin bradley in programı vardı....antepteydi.....sağlıklı neneler dedeleri ve onların neler yediklerini gösterdi....pekmez,antep fıstığı,kuru üzüm,tereyagı(abartmadan) ne güzel seyler gösterdi yaaaa:KK56::KK56:maşallah dedeler 110 ve 90 yasında hala tarladalar.....Allahım hayırlı ömür versin herkese:KK16:

diyeceğim suydu baya dolandırdım lafı :KK1: nerde bi Antepli görsem,antep duysam aklıma sen geliyosunnnn:KK34::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK16:

canım öncelikle bizler için liste hazırlıyorsun takip etmeye çalışıyorsun bizlere cevap vermeye çalışıyorsun ben buradan sana çok çok teşekkür ederim...
lütfen sakın burda yazılanlara üzülme , bu aralar herkesin duygusal anlamda dalgalanmaları var tabiki seninde var bizlerden farkın yok kii...
iyiki varsın... bu topikte güzel dostluklar sayende kurulacak :))

dün dr.yasemin bradley in programı vardı....antepteydi.....sağlıklı neneler dedeleri ve onların neler yediklerini gösterdi....pekmez,antep fıstığı,kuru üzüm,tereyagı(abartmadan) ne güzel seyler gösterdi yaaaa:KK56::KK56:maşallah dedeler 110 ve 90 yasında hala tarladalar.....Allahım hayırlı ömür versin herkese:KK16:

diyeceğim suydu baya dolandırdım lafı :KK1: nerde bi Antepli görsem,antep duysam aklıma sen geliyosunnnn:KK34::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK16:

ay ne güzel yaşamışlar öyle bizde yiyoz aynı şeyleride artı olarak et çeşitleride çok yiyoz o onu nötrlüyo bilirsin biizm kebapları sizinkine benzer zaten :KK9::KK9::KK9:

ay canım benim sağol :KK16::KK16::KK16::KK16:

dün babam bana bir kuruyemiş almış içinde bir ben yokum bildiğin atom ye bunları diye :KK14::KK14::KK14::KK14:

ve sabah tartıldım bu kusmalarım bana kilo verdiriyor:KK17: 1 kilo vermişim

dün babam bana bir kuruyemiş almış içinde bir ben yokum bildiğin atom ye bunları diye :KK14::KK14::KK14::KK14:

ve sabah tartıldım bu kusmalarım bana kilo verdiriyor:KK17: 1 kilo vermişim

maşallah babaya...ne iyi yapmıss.....yi yi bol bol yii:KK56::KK56:

bende kilo veriyorum....zaten zayıfım bide göğüsler büyüo...ayy cok komik oluyo....sanki biri benm göğüslerimi almış başka bişi yerleştirmiş :KK60::KK60::KK60:

Gunaydin canlar ogluma bgn rota virus asisi yaptirmqya gidecegim allahtn agixdan veriliyor cani yanmicak kuzumun:KK49: canim hic bisey istemiyor 2 gundur bitkinim biseyler yemem gerek ama yiyemiyorum:KK31:

maşallah babaya...ne iyi yapmıss.....yi yi bol bol yii:KK56::KK56:

bende kilo veriyorum....zaten zayıfım bide göğüsler büyüo...ayy cok komik oluyo....sanki biri benm göğüslerimi almış başka bişi yerleştirmiş :KK60::KK60::KK60:

SAĞOLsun ama nasıl yerim bilmiyorum bulantılar başladı yine :KK5:

gögüs ağrıları bende azaldı artık o büyüme falanda durdu. şimdi sadce uçlarında hafif bir sızlama var ama oda rahatsız etmiyor:KK55: gayet normal

günaydın millettt herkese bulantısız ve enerjik bir gün diiyiorum :21::KK9::KK52:
benim iki gündür durumlar iyi bulantılarım yemeği fazla kaçırırsam başlıyo bide cok sulu yediğimde..
ama acayip bir gaz ve karnımda alt kısımda gerginlik hissediyorum normal mi acaba?

Gunaydin canlar ogluma bgn rota virus asisi yaptirmqya gidecegim allahtn agixdan veriliyor cani yanmicak kuzumun:KK49: canim hic bisey istemiyor 2 gundur bitkinim biseyler yemem gerek ama yiyemiyorum:KK31:

Kolay gelsin canım sana :)
valla benimde iştahım yok hiç şükür bulantım arada oluyor ama bir tek süt içebiliyorum birde su bol bol.... zorla yemek yiyorum....

SAĞOLsun ama nasıl yerim bilmiyorum bulantılar başladı yine :KK5:

gögüs ağrıları bende azaldı artık o büyüme falanda durdu. şimdi sadce uçlarında hafif bir sızlama var ama oda rahatsız etmiyor:KK55: gayet normal

bak iyi ki yazdin, bende de gogus agrisi azaldi, icimden diyordum bir sorun mu var acaba...reglden bir hafta sonraki gibi degiller yani degil mi?

bak iyi ki yazdin, bende de gogus agrisi azaldi, icimden diyordum bir sorun mu var acaba...reglden bir hafta sonraki gibi degiller yani degil mi?

seninle aynı zamandayız.benimde göğüslerin kahve rengi yerler büyüdü ama dediğin gibi eskisi kadar acımıyor.ve öyle cok büyük değiller

EVET ilk zamanlar kolum çarpsa canım yanıyordu 7. haftadan sonra normal azalması :KK34:
akşama kitabın devamını okuyum 3. ayımıza doğru giderken bizi neler bekler bakalım :KK55::KK55:

:KK52::KK52::KK52::KK52:
$800px-Human_Embryo_-_Approximately_8_weeks_estimated_gestational_age.jpg

Son düzenleme:
X