- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
Günaydın annişlerrr
ben de iyi değilim dünden beri...ne yediysem çıkardım dün aksambugün de sadece kavun yedim 2 dilim....
KUTA01 ve bbilim arkadasımmmm biz daha hiç gitmedik o dediğim yere...arakadasım eşiyle gitmişti bi kaç sene önce....gelecek ay gideceklermiş yine....eşim yer ayırtmış dedi çünkü...muhtemelen orasıdır dedim bende...ama arkadaşıma sorcam tam olarak yerini....size de haber veririm....biz bayram tatilinde gidecez büyük ihtimalle....
tisana gecen yaz patronum gitti....yat turuna....cok seviyomus orayı....güzel koylar varmış.....ama yer bilmiyorum canım ya
bende adanaaa
canım Alllah yardımcın olsun....dikkat et kendine.....
ben de iyi değilim dünden beri...ne yediysem çıkardım dün aksambugün de sadece kavun yedim 2 dilim....
ay ne güzelmiş orası öyle. biz de arkadaşlarla gidecek sakin biryer arıyorduk. tisan a bakıyorduk. bueayı da değerlendirebiliriz. nasıl ulaşabilirim buraya acaba :26:
jack nereymiş orası bana özelden yazarmısın bizde yakın olsun diye mersin seçiyoruz tatil yeri olarak, kızkalesinde otelde kalıyoruz normalde ama orasıda olabilir yazarmısın adını özelden ?
KUTA01 ve bbilim arkadasımmmm biz daha hiç gitmedik o dediğim yere...arakadasım eşiyle gitmişti bi kaç sene önce....gelecek ay gideceklermiş yine....eşim yer ayırtmış dedi çünkü...muhtemelen orasıdır dedim bende...ama arkadaşıma sorcam tam olarak yerini....size de haber veririm....biz bayram tatilinde gidecez büyük ihtimalle....
tisan a gittin mi hiç önerebileceğin biryer var mı
tisana gecen yaz patronum gitti....yat turuna....cok seviyomus orayı....güzel koylar varmış.....ama yer bilmiyorum canım ya
adana peki sen?
bende adanaaa
hepinize selam. size gecen gun ikiz lerim haberiini vermistimya. isler ters gidiyo arkadaslar. yani size bir iyi bir kotu haberim var.
iyi haber : bebegimin bi tanesi 6+2 gunluk ve gayet saglikli gorunuyor .kalp atislarini bile duydum balimin.
kotu haber : ikinci kese rahmin biraz disina yerlesmis. olmamasi gereken bir yer. dis gebelik gibi dusunun.oda 5 haftalik icinde bebek var ama kalp atisi yok.
sonuc: dr um hocasina gonderdi beni. birde o incelesin dedi. fakat umut edelimde o bebek canlanmasin ve orda sonup gitsin. cunku orda buyurse rahmi yirtarmis. ve bu hem diger bebegi hemde beni tehlikeye atarmis.
iyi dusunmeye calisiyorum ama bi bebegimin yasamasi icin diger bebegimin olmesini mi bekliyorum simdi
lutfen bana dua edin. hersey yoluna girsin 4-5 gun sonra tekrar gidicem.
canım Alllah yardımcın olsun....dikkat et kendine.....