- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
ay ne güzelmiş orası öyle. biz de arkadaşlarla gidecek sakin biryer arıyorduk. tisan a bakıyorduk. bueayı da değerlendirebiliriz. nasıl ulaşabilirim buraya acaba :26:
jack nereymiş orası bana özelden yazarmısın bizde yakın olsun diye mersin seçiyoruz tatil yeri olarak, kızkalesinde otelde kalıyoruz normalde ama orasıda olabilir yazarmısın adını özelden ?
tisan a gittin mi hiç önerebileceğin biryer var mı
adana peki sen?
hepinize selam. size gecen gun ikiz lerim haberiini vermistimya. isler ters gidiyo arkadaslar. yani size bir iyi bir kotu haberim var.
iyi haber : bebegimin bi tanesi 6+2 gunluk ve gayet saglikli gorunuyor .kalp atislarini bile duydum balimin.
kotu haber : ikinci kese rahmin biraz disina yerlesmis. olmamasi gereken bir yer. dis gebelik gibi dusunun.oda 5 haftalik icinde bebek var ama kalp atisi yok.
sonuc: dr um hocasina gonderdi beni. birde o incelesin dedi. fakat umut edelimde o bebek canlanmasin ve orda sonup gitsin. cunku orda buyurse rahmi yirtarmis. ve bu hem diger bebegi hemde beni tehlikeye atarmis.
iyi dusunmeye calisiyorum ama bi bebegimin yasamasi icin diger bebegimin olmesini mi bekliyorum simdi
lutfen bana dua edin. hersey yoluna girsin 4-5 gun sonra tekrar gidicem.
canım bilgilerini yaz hemen ekleyeyim..
Ay evet canım ya. Listenin başına ekledim zaten, özelden msj atın diye.. Zaten hepimizin hormonlar tavan yapmış.Vallahi yakında benim saçımı başımı yolacaklar
Sen ne yaptın canım, ne zaman gidiyorsun doktora ? Yaa o kalp atışlarını duymak ne fecii bir duyguymuş öyle. 1 cm bile olmayan bir canlıdan nasıl çıkar o ses ? mucize resmen
evet canım ya sanada zor ki tek işin burası değil sadece gönüllü oldun
bende c.tesiye gideceğim kısmetse ama dün bulantım çok fenaydı bugün şimdilik o kadar kötü değilim erkene alabilirim yarın gidebilirim yani mide bulantısı için ilaç yazdırmak için yani hoş ilacı biliyorumda oğlumdada yutmuştum çünkü ama yinede gider doktora yazdırırım
hiç deme ne büyük mucizedir kalp atışı hele doğduktan sonra o mis kokusunu içine çekip göğsüne kulağını dayadığında pat pat pat diye gelmezmi
allahım bu sesi hiç alma burdan diye defalarca yalvarıyorsun allaha
allahım o günleri bize göstersinde kötü günleri göstermesin
kimseyi evladıyla sınamasın aminnnnnnnnnnnnnnnn
ne çok adanalı oldu topicte ne güzel ana antepli tek benim sanırımGünaydın annişlerrr
ben de iyi değilim dünden beri...ne yediysem çıkardım dün aksambugün de sadece kavun yedim 2 dilim....
KUTA01 ve bbilim arkadasımmmm biz daha hiç gitmedik o dediğim yere...arakadasım eşiyle gitmişti bi kaç sene önce....gelecek ay gideceklermiş yine....eşim yer ayırtmış dedi çünkü...muhtemelen orasıdır dedim bende...ama arkadaşıma sorcam tam olarak yerini....size de haber veririm....biz bayram tatilinde gidecez büyük ihtimalle....
tisana gecen yaz patronum gitti....yat turuna....cok seviyomus orayı....güzel koylar varmış.....ama yer bilmiyorum canım ya
bende adanaaa
canım Alllah yardımcın olsun....dikkat et kendine.....
Kız naptın sen sabah sabah ya.. Zaten bugün bir tuhafım, dokunsalar ağlıycam... Anaaaam silkelenmem lazım.
ne çok adanalı oldu topicte ne güzel ana antepli tek benim sanırım
ay evet ya bende öyleyim bu aralar evde deterjan bitmiş diye ağlayasım var
dün dr.yasemin bradley in programı vardı....antepteydi.....sağlıklı neneler dedeleri ve onların neler yediklerini gösterdi....pekmez,antep fıstığı,kuru üzüm,tereyagı(abartmadan) ne güzel seyler gösterdi yaaaamaşallah dedeler 110 ve 90 yasında hala tarladalar.....Allahım hayırlı ömür versin herkese
diyeceğim suydu baya dolandırdım lafınerde bi Antepli görsem,antep duysam aklıma sen geliyosunnnn
ay ne güzel yaşamışlar öyle bizde yiyoz aynı şeyleride artı olarak et çeşitleride çok yiyoz o onu nötrlüyo bilirsin biizm kebapları sizinkine benzer zaten
ay canım benim sağol
dün babam bana bir kuruyemiş almış içinde bir ben yokum bildiğin atom ye bunları diye
ve sabah tartıldım bu kusmalarım bana kilo verdiriyor1 kilo vermişim
maşallah babaya...ne iyi yapmıss.....yi yi bol bol yii
bende kilo veriyorum....zaten zayıfım bide göğüsler büyüo...ayy cok komik oluyo....sanki biri benm göğüslerimi almış başka bişi yerleştirmiş
Gunaydin canlar ogluma bgn rota virus asisi yaptirmqya gidecegim allahtn agixdan veriliyor cani yanmicak kuzumuncanim hic bisey istemiyor 2 gundur bitkinim biseyler yemem gerek ama yiyemiyorum
SAĞOLsun ama nasıl yerim bilmiyorum bulantılar başladı yine
gögüs ağrıları bende azaldı artık o büyüme falanda durdu. şimdi sadce uçlarında hafif bir sızlama var ama oda rahatsız etmiyorgayet normal
bak iyi ki yazdin, bende de gogus agrisi azaldi, icimden diyordum bir sorun mu var acaba...reglden bir hafta sonraki gibi degiller yani degil mi?
bak iyi ki yazdin, bende de gogus agrisi azaldi, icimden diyordum bir sorun mu var acaba...reglden bir hafta sonraki gibi degiller yani degil mi?
evet ilk zamanlar kolum çarpsa canım yanıyordu 7. Haftadan sonra normal azalması
Akşama kitabın devamını okuyum 3. Ayımıza doğru giderken bizi neler bekler bakalım