Yorum yaparmısınız ????
SELAM KIZLAR SAGLIK OCAGINDAN ALDIM SIMDI SONUCLARIMI CRP NEDIR BILEN VARMI ?? Yada yuksek cıkan ?? Dktor olmadıgı ıcın bısey dıyemedı hemsıre pek ama KANDA ENFEKSIYON dedi sadece korkulcak bısey yok ama doktora baktır dedı bende yarın gıdıcem ınsallah
Diger testler hepsı normal degerde onları yazmıyorum :) ve ayrıca
ctesi oglen 808 di
Salı sabahı aldırdım betam 1870insallah saglıklıdır
iyi sonuçlarını beklıyoruz canım hadı bakalım gunlerımız aynı hemen hemen daha doktora gıtmedım ben haftaya düşünüyorum.
Evladin her zorlugu anneye tatli geliyo allqh acilarini gostermesin
kızlar tahlillerim için herşeyın normal olduğunu fakat ıdrar yolu enfeksıyonu olduğunu söyledi doktor eşimlede kan uyuşmazlığı vardı onun içinde ayrı bı kan verdimm 4 buçukta sonuç alacammmm ona gore doktor bı dahaki geliş tarıhımızı soyleyecekkk....umarım hakkımızda herşeyın hayırlısıı olur .. bugun adetımı 1 hafta geçti ve betam 3699 çıktı bu arada..:)
kızlarr keseyi gördmm 10 gün sonra kalp atısını duycam inşallah şuanlık bir sorun yok.Kan ve idrar tahlili verdim onuda 10 gün sonra alıcamm
kızlarr keseyi gördmm 10 gün sonra kalp atısını duycam inşallah şuanlık bir sorun yok.Kan ve idrar tahlili verdim onuda 10 gün sonra alıcamm
hayırlı olsun canım kalp atışı için neden sonra dedi dr. ? Alttan muayene ile görebilirdi.
hepinize selam. size gecen gun ikiz lerim haberiini vermistimya. isler ters gidiyo arkadaslar. yani size bir iyi bir kotu haberim var.
iyi haber : bebegimin bi tanesi 6+2 gunluk ve gayet saglikli gorunuyor .kalp atislarini bile duydum balimin.
kotu haber : ikinci kese rahmin biraz disina yerlesmis. olmamasi gereken bir yer. dis gebelik gibi dusunun.oda 5 haftalik icinde bebek var ama kalp atisi yok.
sonuc: dr um hocasina gonderdi beni. birde o incelesin dedi. fakat umut edelimde o bebek canlanmasin ve orda sonup gitsin. cunku orda buyurse rahmi yirtarmis. ve bu hem diger bebegi hemde beni tehlikeye atarmis.
iyi dusunmeye calisiyorum ama bi bebegimin yasamasi icin diger bebegimin olmesini mi bekliyorum simdi
lutfen bana dua edin. hersey yoluna girsin 4-5 gun sonra tekrar gidicem.
canım ben rizede değilim biriyle karıştırdın sanırım bursa dayım ben
oğlun kaç yaşında canım merak ettim
maşallah değerin çok güzel canımenfeksiyon çoğu hamilede olabiliyomuş çok kafana takma kan uyuşmazlığı da hallediliyor inşallah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz
hayırlı olsun tebrik ederim yeni mi öğrendim beta baktırdın mı?
hayırlı olsun canım kalp atışı için neden sonra dedi dr. ? alttan muayene ile görebilirdi.
Ya aslinda ben alttan muayene istemedim .gorebilirdir belki dedigin gibi.siz sadece keseyi goordunuz dimi yuvarlak bisii :))
ben oğlumda 9 haftalıkken gittiğimde oğlum nerdeyse dans ediyordu içimde kıpır kıpırdı
o haftalarda bacakları falan herşeyi oluşmuş oluyor hepimiz görürüz inş.
Yaklasik 3 aylik cnm
kullanıyorum başlamıştım 38 gün oluyo başlayalı ve hemen hamile kaldım işte dün sağlık ocağına kan vermiştim tsh bakılsın diye 2,45 çıkmış zaten kadın doğum doktorum da 2,5 altı olması lazım hamilelerde yoksa düşük riski olur demişti benimki çok şükür düşmüş ilacımı almaya devam ediyorum endokrinede az önce gittim doktorum izindeymiş 1inde gelicekmiş ona da 11 gün sonra gidicem aklımda yani belki doz ayarlaması yapar çünkü hamile kalınca gel demişti bana
canım bişey olmayacak meleklerimiz bizimle kalıcak iyi düşün iyi olsun Allah yar ve yardımcınız olsunama hiç bişey çıkmıcak bak görüceksin sağlıkla gelip bize güzel haberler vericeksin pazartesi günü
eheh geçen gün biri dedi hamileliğin ilk aylarında balık yiyenlerin bebekleri sümüklü olurmuş diyeaklıma geldi şimdi
kızlar tahlillerim için herşeyın normal olduğunu fakat ıdrar yolu enfeksıyonu olduğunu söyledi doktor eşimlede kan uyuşmazlığı vardı onun içinde ayrı bı kan verdimm 4 buçukta sonuç alacammmm ona gore doktor bı dahaki geliş tarıhımızı soyleyecekkk....umarım hakkımızda herşeyın hayırlısıı olur .. bugun adetımı 1 hafta geçti ve betam 3699 çıktı bu arada..:)
ayyy allah kolaylık versin benim de 9,5 aylık. kendimi çok kötü hissediyorum yaa. sevinemiyorum hamileliğime allahım affetsin ama üzülüyorum. insallah bebeğin kalp atıslarını duyunca biraz daha istekli olurum.