2014 Şubat Anneleri

evet crp kanda enfeksiyondur
vucudunda herhangi bir iltihap olması durumunda yükselir görünen oki iltihap yok
sonucun iyi yani

iyi sonuçlarını beklıyoruz canım hadı bakalım gunlerımız aynı hemen hemen daha doktora gıtmedım ben haftaya düşünüyorum.

benıde buyuk ihtimalle haftaya yıne çağırır die duşunuyorum cnm butun kan tahlillerini yaptır mutlaka kan uyuşmazlık varsa yaptır sende sorun olabiliyorrr...

BUGÜN yine zor geçiyor.
öğlen ettik neyseki 3 saat sonra çıkıyorum dr benden TSH , Anti HSV falan filan testi istedi ama hala göstermeye gidemedim. cumartesi götürürüm belki sonucu görürüz

Evladin her zorlugu anneye tatli geliyo allqh acilarini gostermesin

amin tabiki de evladın önüne geçemez hiç bir şey. sana kolaylık versin rabbim.

kızlarr keseyi gördmm 10 gün sonra kalp atısını duycam inşallah şuanlık bir sorun yok.Kan ve idrar tahlili verdim onuda 10 gün sonra alıcamm

canım senle herşeyimiz aynı gidiyor ya, bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı, ama kesin tanı için idrar kültürü istemişlerdi tahlilde , kültür sonucunu bugün aldım, enfeksiyon var ama üreme yok diyor..bakalım doktor yarın ne diyecek yarın randevum var.. sen idrar kültürü verdin mi, bide ağrın var mı? benim vajinal bölgemde cok agrım var, ayaktayken artıyor, ama enfeksiyondan mı, hamilelikten mi, yoksa vajinal muayeneden kaynaklı mı bilemiyorum çünkü muayeneden beri var, önce iyiydim.. bu arada cok sevindim keseyi görmüşsün, umarım hersey yolunda gider.. bana da dua et, yarın sabah için.. kan uyuşmazlığı ilk çocukta problem yaratmaz bildiğim kadarıyla..

hayırlı olsun canım kalp atışı için neden sonra dedi dr. ? Alttan muayene ile görebilirdi.

benim de ayın 27 sinde duyacağız kalp atışlarını inş...doktora gittiğimde 5 hafta 2 günlüktü ,6 haftalık galiba şimdi,,,,kalp atışları için erken demişti bana da...bi de progeston kullanıyorum ben .aranızda kullanan war mı

Canım benim hayırlısı neyse o olsun yine de şükret bir yavrun hala karnında ve hayatta rabbim diğerine de hal-i yoluna koymuştur sen merak etme o şekilde yaşaması zor zaten dua et bol bol geçmiş olsun..

Mrb kızlar benim de çok şükür midem biraz duruldu akşama doğru yanma oluyor ve biraz artıyor ara ara da bulantım oluyor çok şükür daha hiç çıkaracak kadar olmadı sadece yemek yiyemiyorum iştahım tamamiyle kapalı.. Dün canım İskender çekti gittik eşimle yedim ama nasıl yedim her yerimden terler boşaldı bi tuhaf oldum zar zor yedim hemen dedim eşime hesabı öde çıkalım şurdan bayılacağım yoksa...Bakalım belirtiler yavaş yavaş ortadan kalkıyor gibi hayırlısıyla süt..vs. bile içemiyorum bu gidişle vitaminsiz kalıcak bebişim

Çok Tşk Ederim Canım evde test yaptım pozitif çıktı doktora gittim ultrasondan baktık kan testinide 15 gün sonra için çağırdı hem kalp atışları için hem de kan testi için inş

Ya aslinda ben alttan muayene istemedim .gorebilirdir belki dedigin gibi.siz sadece keseyi goordunuz dimi yuvarlak bisii :))

anladım canım sen kendin istemedin alttan 10 gün sonra iyice büyür net gözükür
keseyi gördüm bebeği de gördük tabi iyice yaklaştırıca bebeğe benzetiyorsun henüz kol bacak olmadığı için kalp atışından anladım

ben oğlumda 9 haftalıkken gittiğimde oğlum nerdeyse dans ediyordu içimde kıpır kıpırdı
o haftalarda bacakları falan herşeyi oluşmuş oluyor hepimiz görürüz inş.

ben oğlumda 9 haftalıkken gittiğimde oğlum nerdeyse dans ediyordu içimde kıpır kıpırdı
o haftalarda bacakları falan herşeyi oluşmuş oluyor hepimiz görürüz inş.

9. haftaya büyümüş olurlar.
şimdi de var dedi dr ama yüzgeç gibi çok minikmiş inanılmaz haraket ediyor ama çok küçük olduğu için hissetmek zor.
bir dahaki gittiğimizde mısır tanesinden terfi eder 11 haftalık olacak

Ilk ultrasyon yani keseyi gordugunuz degerlerde ne yaziyordu.Bende sag tarafta gs:2.34 GA:6W 5D yani 6 hafta 5 gunluk dimi.ama sat gore 6+3 dedi doktor ama bence daha gec cunku dollenme gec oluywor.

oooooo dünden beri uğrayamadım başlık baya ilerlemiş arkadaşlar kaç haftalıkken kalp atışı duyulabilir

viole, kadin-dogumcun toz ayarlamasi yapmadi yani degil mi? Daha once ne kadar kullaniyorsan aynisini mi kullaniyorsun simdilik? bende de tsh sorunu var, ilacimi almaya devam ediyorum ama daha hic doktora gorunmedim...

bende de esimle kan uyusmazligi var, sanirim igne olacagiz ilerki haftalarda...

Canim hakkimizda hayirlisi sen daha sanslisin yurucek ne istedigini az cok anlatabilcek bnm bidik daha yurumeye yatkin olcak o zamanlar skma canini bnce mutlu olmalisin bizim yerimizde olmayi isteyen o kadar cok kisi var ki sukurlerr olsun yokluklarini gostermedi rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…