2014 Şubat Anneleri

kızlar ben geldim işim yarına kaldı bıraz aksaklık oldu yarın gidicemmm doktora tekrar....umarım herşeyın hayırlısı olur hakkımızda...

kızlar ben geldim işim yarına kaldı bıraz aksaklık oldu yarın gidicemmm doktora tekrar....umarım herşeyın hayırlısı olur hakkımızda...

ben de seni merak ediyordum ne yaptı diye, çok heyecanlanıyorum canım yarın gideceğim ya.. çok ağrım var bişey olacak diye korkuyorum, her an adet olacak gibi ağrım var.. idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdimi doktorun, bilgilendirirsen sevinirim..

ben de seni merak ediyordum ne yaptı diye, çok heyecanlanıyorum canım yarın gideceğim ya.. çok ağrım var bişey olacak diye korkuyorum, her an adet olacak gibi ağrım var.. idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdimi doktorun, bilgilendirirsen sevinirim..

yok cnm yarın gidicem mecbur tekrar yarın vercek aynı ağrılar bendede var adet olacakmışım gibii .. allahım bebeklerimizi bize bağışlasın ınş bızde o güzel annelık duygusunu yaşayalaımmm.....:nazar:

Canlar adet belirtileriyle hamilelik belirtileri hemenn hemen aynidir korkmayin elinizi karniniza koyup bebeginize inanin ve bnden tavsiye stresten sinirden uzak durun ben hamileligimi cok sakin gecirdim cok sukur bebegim de sakin

11haziran degerim 35.6 di 17 haziran 598 bugun yani 19 u yani bugn derim 1400 olmus..cuma keseyi gormeye gidicem insallah..kalp atisinida duyabilirmiyim dersiniz kizlar...bu arada listeye benide eklersinizmi acaba..

yok cnm yarın gidicem mecbur tekrar yarın vercek aynı ağrılar bendede var adet olacakmışım gibii .. allahım bebeklerimizi bize bağışlasın ınş bızde o güzel annelık duygusunu yaşayalaımmm.....:naza

arkadaşlar o ağrı normal diye biliyorum ama beni de nhaberdar ederseniz sevinirim nrkny geçmiş olsun canım ya kalp atışını kaçıncı hafta duyabiliriz kızlar bu arada beril14 sultanbeyli de öğretmenim sormuştun daha önce unutkanlık işte :)

yok cnm yarın gidicem mecbur tekrar yarın vercek aynı ağrılar bendede var adet olacakmışım gibii .. allahım bebeklerimizi bize bağışlasın ınş bızde o güzel annelık duygusunu yaşayalaımmm.....:naza

arkadaşlar o ağrı normal diye biliyorum ama beni de nhaberdar ederseniz sevinirim nrkny geçmiş olsun canım ya kalp atışını kaçıncı hafta duyabiliriz kızlar bu arada beril14 sultanbeyli de öğretmenim sormuştun daha önce unutkanlık işte :)

çok teşekkür ederim cnmm.. sanıyorum ki 7. haftada allahın ıznıyle duyarız kalp atışlarını benım şuan sadece kesem var 7,9mm lik içindede minişim görünmedi henüz...:nazar:

kılzar merhaba bende cok sukur hamileyim doktorum bugün keseyi gordu temmuzun ılk haftasına randevu verdikalp atıslarını duymak ıcın ama daha o zaman duyulurmu ki cok erken degıl mı 15 gun sonra 6 haftalık olucam.kalp atısları duyulur mu

çok teşekkür ederim cnmm.. sanıyorum ki 7. haftada allahın ıznıyle duyarız kalp atışlarını benım şuan sadece kesem var 7,9mm lik içindede minişim görünmedi henüz...:nazar:

inşallah canım haftaya gidicem ben de perşembe ya da cuma bakalım duyulacak mı yol izni çıkacak mı kalp atışı duyulana kadar izin yok demişti dr umu da değiştireceğim hayırlısıyla inşallah

kılzar merhaba bende cok sukur hamileyim doktorum bugün keseyi gordu temmuzun ılk haftasına randevu verdi kalp atıslarını duymak ıcın ama daha o zaman duyulurmu ki cok erken degıl mı 15 gun sonra 6 haftalık olucam.bana yardımcı olursanız cok sevınırım.
ilk bebegımı 7 hafta 4 gunlukken duyamamıstık o yuzden endıselendım uzuldum ve ardından 14 subatta dusuk yapmıstım yıne erken gıtmek ıstemıyorum korkuyorum.

inşallah canım haftaya gidicem ben de perşembe ya da cuma bakalım duyulacak mı yol izni çıkacak mı kalp atışı duyulana kadar izin yok demişti dr umu da değiştireceğim hayırlısıyla inşallah

birde şöye bır durum var bebeğimiz sata göre değilde ultrasona görede haftası var mesela benımkı ultrasona göre 4 hafta gorunuyor sanırım döllenme olduğu günden itibaren baza alıyor yada ben yanlış bılıyorum bu durumu bılen varsada açıklayabilir mi kızlar çünkü ben 5+3 haftam ama ultrasondaki adam bana 4 haftalık dedi...bebeği göremediğini ama kesenın olduğunu söyledi..takıp edilmesi gerektiğini yazdı bide raporda...

ben de sultanbeylide öğretmenim canım, yoksa tanışıyormuyuz önceden:KK66: bende 8. hafta kesin duyuluyor diye biliyorum, 7. hafta da duyanlara denk geldim.. yarın gidiyorum ebru hanıma, umarım enfeksiyon sıkıntı yaratmaz, şuan kalp atışı duymayı beklemiyorum, çünkü yarın 5+4 olacak.. gecen hafta keseyi gördük belki yarın bebişi görürüm inş.. sen nasılsın, yolunda mı hersey

selam kizlaar :KK3:

ben bugun annemi arayip soyledim ama kimseye soyleme dedim, ins hayirlisiyla saglicakla gelir bebisimiz bi sey olmaz ama insan korkuyor, burda da benim gibi onceden aci tecrubesi olanlar cok, emin olamiyor tereddutlu oluyor insan hep.
benim randevum 5 temmuz yani bat tan 21 gun sonra, ins kalp atisini da goruruz diye umud ediyorum, bu tarz bilgileri hic bilmiyorum, doktor ne derse onu yapiyorum, hamile kalmadan onceki kismi cok arastmistim ama sonrasini hic bilmiyormusum he he :KK1:
yasayarak ogrenices artik.. :KK16:

birde şöye bır durum var bebeğimiz sata göre değilde ultrasona görede haftası var mesela benımkı ultrasona göre 4 hafta gorunuyor sanırım döllenme olduğu günden itibaren baza alıyor yada ben yanlış bılıyorum bu durumu bılen varsada açıklayabilir mi kızlar çünkü ben 5+3 haftam ama ultrasondaki adam bana 4 haftalık dedi...bebeği göremediğini ama kesenın olduğunu söyledi..takıp edilmesi gerektiğini yazdı bide raporda...

canım geç döllenme olmuştur, ben gecen hafta gittiğimde 4+5 tim, doktor 6 haftalık gözüküyor dedi.. sordum üstüne mi görmüşüm diye, ovulasyon günü sizin hesapladıgınız gibi olmaz her zaman, seninki erken olmuş dedi.. yani erken döllenme dedi.. bir arkadaşımda ultrason cihazları da farklılık gösterebiliyor demişti.. kalbini ferah tut

viole, kadin-dogumcun toz ayarlamasi yapmadi yani degil mi? Daha once ne kadar kullaniyorsan aynisini mi kullaniyorsun simdilik? bende de tsh sorunu var, ilacimi almaya devam ediyorum ama daha hic doktora gorunmedim...

bende de esimle kan uyusmazligi var, sanirim igne olacagiz ilerki haftalarda...

yok daha kadın doğuma gitmedim canım haftaya çarşamba gidicem şimdi aynı dozu kullanıyorum(50 mg) zaten değerim de tam istenen düzeyde demekki doğru doz alıyorum tsh 2,45 çıktı bugün daha önce doktorum 2,5 altı olucak demişti düşmüş Alllah'a şükürler olsun ki.. endokrinoloji doktoruma da 1 temmuzda gidicem canım :KK31:

aminnnnnnnnnn canım

Kızlar bende sizin gibi yarın kontrolll gunum kalp atısı ve keseyi ilkkez gorcem allah nasip ederseee insallah:nazar:
Saglık ocagındaki testlerim temiz hafif bi idrar yolu enfeksiyonu var ama ilaca gerek yok dedi cokaz ama kafaya taktıgım BU CRP NEDIR NETTE KOTU SEYLER YAZIYO ACIKLAMASINDA EN COK BUNU MERAK EDIYORUM SIZLERDE BAKILDIMI CRP YE ?????? Sınırın ustunde cıktıda benım

kılzar merhaba bende cok sukur hamileyim doktorum bugün keseyi gordu temmuzun ılk haftasına randevu verdi kalp atıslarını duymak ıcın ama daha o zaman duyulurmu ki cok erken degıl mı 15 gun sonra 6 haftalık olucam.bana yardımcı olursanız cok sevınırım.
ilk bebegımı 7 hafta 4 gunlukken duyamamıstık o yuzden endıselendım uzuldum ve ardından 14 subatta dusuk yapmıstım yıne erken gıtmek ıstemıyorum korkuyorum.

Coook ıyı anlıyorum beray senı yarın ınsallah aksılık olmazsa ılkkez gıdıcem muayeneye yarın 7. Haftam olucak benımde basımdan olumsuzluklar gectıgı ıcın gıtmedım kan degerlerıylee ıdare ettımmm ıkı hafta nerdeysee:)) bakalım rabbım ne nasıp etcek yarınn bende endıselıyım ınkar edemem onceden gıdınce ınsann cok stres oluyo bu hafta duymadı acaba haftaya duyarmı yada kese gozukmedı bes gun sonra bı daha gıt felan derken gunlerı gecısrdım evde dınlenerekk sende oyle yap bence strese sokma kendını.. Kan degerlerımı dok arayıp soyledım hep sonuncusu yarınn 3000 olursa eger ustten baktırcam:)

Kızlar bende sizin gibi yarın kontrolll gunum kalp atısı ve keseyi ilkkez gorcem allah nasip ederseee insallah:nazar:
Saglık ocagındaki testlerim temiz hafif bi idrar yolu enfeksiyonu var ama ilaca gerek yok dedi cokaz ama kafaya taktıgım BU CRP NEDIR NETTE KOTU SEYLER YAZIYO ACIKLAMASINDA EN COK BUNU MERAK EDIYORUM SIZLERDE BAKILDIMI CRP YE ?????? Sınırın ustunde cıktıda benım

canım şimdi baktım kan sonucuma, crp diye birşey bakılmamış :/ çok mu fazla cıkış değerin, inş kötü bişey değildir, çaresi vardır mutlaka.. zaten kan sonuçları tek başına birşey ifade etmiyor, yani bir değerin fazla olması çok önemli değil birbirleriyle bağlantılılar , uzun süre hastanede kalmıştım annemin yanında , orada dr söylemişti.. idrar yolu enfeksiyonu benim çok canımı sıkıyor, her ne kadar kültürde üreme olmadı yazsa da, ilaç kullanmayı hiç istemiyorum, inş agrılar enfeksiyon yüzünden değildir, sen de varmıydı belirti tahlilden önce, yarın haberleşelim doktorların tutumu ne olacak ilaç verecekler mi vs.. geçmiş olsun sana da canım

canım şimdi baktım kan sonucuma, crp diye birşey bakılmamış :/ çok mu fazla cıkış değerin, inş kötü bişey değildir, çaresi vardır mutlaka.. zaten kan sonuçları tek başına birşey ifade etmiyor, yani bir değerin fazla olması çok önemli değil birbirleriyle bağlantılılar , uzun süre hastanede kalmıştım annemin yanında , orada dr söylemişti.. idrar yolu enfeksiyonu benim çok canımı sıkıyor, her ne kadar kültürde üreme olmadı yazsa da, ilaç kullanmayı hiç istemiyorum, inş agrılar enfeksiyon yüzünden değildir, sen de varmıydı belirti tahlilden önce, yarın haberleşelim doktorların tutumu ne olacak ilaç verecekler mi vs.. geçmiş olsun sana da canım

Tamam canım goruselım ben sabahtan gıtcem en gec 11 de ısım bıter dıye umıt edıyorum cunku hıcc bos yer yokmus araya sıkıstırcak hemsırem.. Benım hafıf yanmam vardı sadece ıdrar enfeksıyonuda cok az mıs zaten ama normal bu sıcaklarda ben yanıyorum zaten horonlar arada betona basıyorum wc ye gıderken felan dıkkat edıyorum ınankı ıstemesemde annemın zoruylaa corap gıyıyorumm yada terlık:KK1::KK1:

X