ay ne güzelmiş orası öyle. biz de arkadaşlarla gidecek sakin biryer arıyorduk. tisan a bakıyorduk. bueayı da değerlendirebiliriz. nasıl ulaşabilirim buraya acaba :26:
jack nereymiş orası bana özelden yazarmısın bizde yakın olsun diye mersin seçiyoruz tatil yeri olarak, kızkalesinde otelde kalıyoruz normalde ama orasıda olabilir yazarmısın adını özelden ?
sen nerdeydin kuta il olarak?
Drdan simdi geldik kizlar. Kalp atislarini duyduk. Pancar motoru gibi vallaha. Nasil hizli atiyor :)) bebis 6+5 le uyumlu. Cok sukur hicbir problem yok. Dr cd olarak da verdi ultrason goruntulerini,hemen evde tekrar seyrettik. Kendisi,ozellikle de kalp atisi o kadar belirgin ki.. Darisi herkesin basina..
Saglik ocagina ugrayip,oraya da gebelik kaydimi yaptirdim. Mutluyum yaaa. Esim yine kurtlandi. Artik annenlere falan soyleyelim diyor. Hepinizi optum...
Drdan simdi geldik kizlar. Kalp atislarini duyduk. Pancar motoru gibi vallaha. Nasil hizli atiyor :)) bebis 6+5 le uyumlu. Cok sukur hicbir problem yok. Dr cd olarak da verdi ultrason goruntulerini,hemen evde tekrar seyrettik. Kendisi,ozellikle de kalp atisi o kadar belirgin ki.. Darisi herkesin basina..
Saglik ocagina ugrayip,oraya da gebelik kaydimi yaptirdim. Mutluyum yaaa. Esim yine kurtlandi. Artik annenlere falan soyleyelim diyor. Hepinizi optum...
kızlar kesemi gördüm minnak bı top gibi 7,9mm lik ultrason haftasına göre 4 5 haftalık görünüyor henüz doktor görmedi öğleden sonra 2 de diğer tahlilleri alıp doktora götüreceğim sizi daha net bilgilendiricemm lütfen bana kese boyutunun normal olup olmadığı konusunda bılgı verirseniz daha once yaptıranlar sevınırm...
adana peki sen?
kızlar kesemi gördüm minnak bı top gibi 7,9mm lik ultrason haftasına göre 4 5 haftalık görünüyor henüz doktor görmedi öğleden sonra 2 de diğer tahlilleri alıp doktora götüreceğim sizi daha net bilgilendiricemm lütfen bana kese boyutunun normal olup olmadığı konusunda bılgı verirseniz daha once yaptıranlar sevınırm...
Diger tahliklerden kastin ne cnm..ben sadce bcg horminunu yaptirip gidicem yarinda...bide sat neydi senin?reglinim kacinci gunu yumurtladigii hatirliomusun?
sağlıkla büyüsün inşallah ben daha gitmedim sağlık ocağına vakit bulamadım tatilde giderim artık
gayet iyi canım maşallah.
ben antepteyim tisanı ilk duydum
biz kızkalesine gideceğiz ama bayramdan sonra ozmanda iyi olursam tabiki
şimdi hiç tadı tuzu yok hi. biyerin bu mide bulantısıyla yola çıksam zaten kusmaktan yolculuk edemem o yüzden 16.hafta falan olur sanırım ağustos sonunda ozamanda gitmek istiyorum
Oglumu koydum bebek arabasina hamis hamis dolastim hava cok sicak biraz gunes alsin dedim
kalp atışlarını duyan arkadaşlar kaç haftalıkken duyduğunuzu yazabilir misiniz
Merhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi