2014 Şubat Anneleri

Drdan simdi geldik kizlar. Kalp atislarini duyduk. Pancar motoru gibi vallaha. Nasil hizli atiyor :)) bebis 6+5 le uyumlu. Cok sukur hicbir problem yok. Dr cd olarak da verdi ultrason goruntulerini,hemen evde tekrar seyrettik. Kendisi,ozellikle de kalp atisi o kadar belirgin ki.. Darisi herkesin basina..
Saglik ocagina ugrayip,oraya da gebelik kaydimi yaptirdim. Mutluyum yaaa. Esim yine kurtlandi. Artik annenlere falan soyleyelim diyor. Hepinizi optum...

jack nereymiş orası bana özelden yazarmısın bizde yakın olsun diye mersin seçiyoruz tatil yeri olarak, kızkalesinde otelde kalıyoruz normalde ama orasıda olabilir yazarmısın adını özelden ?

tisan a gittin mi hiç önerebileceğin biryer var mı

ççok sevindim hayırlı nolsun annesi. darısı da bizlere olsun inş.

ne güzel bebeğini görüp minik kalp atışını dinlemek..darısı bizlerinde başına inşallah..

kızlar kesemi gördüm minnak bı top gibi 7,9mm lik ultrason haftasına göre 4 5 haftalık görünüyor henüz doktor görmedi öğleden sonra 2 de diğer tahlilleri alıp doktora götüreceğim sizi daha net bilgilendiricemm lütfen bana kese boyutunun normal olup olmadığı konusunda bılgı verirseniz daha once yaptıranlar sevınırm...

sağlıkla büyüsün inşallah ben daha gitmedim sağlık ocağına vakit bulamadım tatilde giderim artık

gayet iyi canım maşallah.

ben antepteyim tisanı ilk duydum
biz kızkalesine gideceğiz ama bayramdan sonra ozmanda iyi olursam tabiki
şimdi hiç tadı tuzu yok hi. biyerin bu mide bulantısıyla yola çıksam zaten kusmaktan yolculuk edemem o yüzden 16.hafta falan olur sanırım ağustos sonunda ozamanda gitmek istiyorum

Diger tahliklerden kastin ne cnm..ben sadce bcg horminunu yaptirip gidicem yarinda...bide sat neydi senin?reglinim kacinci gunu yumurtladigii hatirliomusun?

Diger tahliklerden kastin ne cnm..ben sadce bcg horminunu yaptirip gidicem yarinda...bide sat neydi senin?reglinim kacinci gunu yumurtladigii hatirliomusun?

canım sat 12 mayıs .. diğer tahlller derken hemogram ıdrar hormon hepsini istedi doktor ultrasona da gırdımmm sanıyorum ki 29 mayıs yumurtlamaydı....

sağlıkla büyüsün inşallah ben daha gitmedim sağlık ocağına vakit bulamadım tatilde giderim artık

gayet iyi canım maşallah.

cevabın için çok teşekkür ederım içime serın serın sular serptınnnn çok korkmuştum bebeği göremedi içinde ama sanırım normal görememesi....

Kızkalesi de güzeldir. bence o zamana düzelirsin. yorgunluk halsizlikte biter hepimizin inş. güzel güzel tatil yaparız. biz de bayramdan sonra düşünüyoruz 3 aileyiz. diğer arkadaşım da 26 haftalık hamiş hamiş gezeriz artk

Merhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi

canım değerleri düşük değil, önemli olan iki günde ikiye katlaması bende erken öğrendim senin gibi, bata 4 gün vardı 78 çıktı iki gün sonra 228 çıktı doktar iki katına çıktı sağlıklı dedi pztesi günü ama haftaya kontrole çağırdığı keseyi ve bebeği görmek için sende hesapla 1500ün üzerine çıktı mı doktora gidersin görürsün inşallah:) yada öncden gir için rahat etsin..
değerleri öğrendiketen sonra görmek için çok sabırsız lanıyor insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…