- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
kullanıyorum başlamıştım 38 gün oluyo başlayalı ve hemen hamile kaldım işte dün sağlık ocağına kan vermiştim tsh bakılsın diye 2,45 çıkmış zaten kadın doğum doktorum da 2,5 altı olması lazım hamilelerde yoksa düşük riski olur demişti benimki çok şükür düşmüş ilacımı almaya devam ediyorum endokrinede az önce gittim doktorum izindeymiş 1inde gelicekmiş ona da 11 gün sonra gidicem aklımda yani belki doz ayarlaması yapar çünkü hamile kalınca gel demişti banacanım senle daha önce başka bir forumda tiroid hakkında konuşmuştuk sanırım şuan tiroid ilacı kullanıyormusun başlamışmıydın. ben kullanıyorum kadın doğum doktorum devam et dedi endokrine gitmedim eğer ilaç kullanmıyorsan ihmal etme hemen git çok etkiliyor gerçekten
canım bişey olmayacak meleklerimiz bizimle kalıcak iyi düşün iyi olsun Allah yar ve yardımcınız olsun ama hiç bişey çıkmıcak bak görüceksin sağlıkla gelip bize güzel haberler vericeksin pazartesi günüMerhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Ben ultrasonda keseyi gördüm fakat kalp atışlarını duyamadık 24 haziran pazartesiye randevu almıştım ama geçen akşam üzeri çok azcık kan geldi korktum tekrar apar topar gittim doktora kese duruyo dedi ama biz bunu düşük riski olarak görücez dedi çalıştığım için 1 hafta rapor yazdı dinlen yat bol bol dedi.Hiç içimi rahatlatmadı ne yediğimden ne içtiğimden zevk alıyorum pazartesiyi bekliyorum nolur dua edin bişey olmasın...
eheh geçen gün biri dedi hamileliğin ilk aylarında balık yiyenlerin bebekleri sümüklü olurmuş diye aklıma geldi şimdibende hiç balık sevmem ama gecen gün yedim bebişe yarasın diye.onlar sağlıklı olsunlarda biz zehir bile içeriz.