2014 Şubat Anneleri

canım senle daha önce başka bir forumda tiroid hakkında konuşmuştuk sanırım:KK34: şuan tiroid ilacı kullanıyormusun başlamışmıydın. ben kullanıyorum kadın doğum doktorum devam et dedi endokrine gitmedim eğer ilaç kullanmıyorsan ihmal etme hemen git çok etkiliyor gerçekten
kullanıyorum başlamıştım 38 gün oluyo başlayalı ve hemen hamile kaldım işte dün sağlık ocağına kan vermiştim tsh bakılsın diye 2,45 çıkmış zaten kadın doğum doktorum da 2,5 altı olması lazım hamilelerde yoksa düşük riski olur demişti benimki çok şükür düşmüş ilacımı almaya devam ediyorum endokrinede az önce gittim doktorum izindeymiş 1inde gelicekmiş ona da 11 gün sonra gidicem aklımda yani belki doz ayarlaması yapar çünkü hamile kalınca gel demişti bana :KK34:
Merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Ben ultrasonda keseyi gördüm fakat kalp atışlarını duyamadık 24 haziran pazartesiye randevu almıştım ama geçen akşam üzeri çok azcık kan geldi korktum tekrar apar topar gittim doktora kese duruyo dedi ama biz bunu düşük riski olarak görücez dedi çalıştığım için 1 hafta rapor yazdı :KK43: dinlen yat bol bol dedi.Hiç içimi rahatlatmadı ne yediğimden ne içtiğimden zevk alıyorum pazartesiyi bekliyorum nolur dua edin bişey olmasın...
canım bişey olmayacak meleklerimiz bizimle kalıcak iyi düşün iyi olsun Allah yar ve yardımcınız olsun :KK16: ama hiç bişey çıkmıcak bak görüceksin sağlıkla gelip bize güzel haberler vericeksin pazartesi günü :KK19:
bende hiç balık sevmem ama gecen gün yedim bebişe yarasın diye.onlar sağlıklı olsunlarda biz zehir bile içeriz.
eheh geçen gün biri dedi hamileliğin ilk aylarında balık yiyenlerin bebekleri sümüklü olurmuş diye:KK60::KK60::KK60: aklıma geldi şimdi

Amin :) sen öyle yazınca birden hayal ettim.... rabbim bizede nasip eder inşallah :))

Ccanim 9 ay cabucak geciyoda 10 gun gecmiyo bi bakmissin kucaginnda ogluma bugun dislik almaya gittim eczaneye daha gecen yik bu zamanlar gebelik testi almistim ne cbk gecmis diyorum daha dun gibi:))

Ccanim 9 ay cabucak geciyoda 10 gun gecmiyo bi bakmissin kucaginnda ogluma bugun dislik almaya gittim eczaneye daha gecen yik bu zamanlar gebelik testi almistim ne cbk gecmis diyorum daha dun gibi:))

oyyy kuzum kıyamam ben ona, dişleri kaşınıyordur.... senin için çok güzel olacak zor ama güzel benim kardeşimle aramda bir yaş var tam inan ço güzel ikiz gibi büyüdük hiç arkadaş ihtiyacımız olmadı birbirimize çok bağlıyız evliyiz aynı sokakta oturuyoruz... şimdi senin bebeklerinde öyle olur sende onları gördükçe iyiki dersin:)

canım zaman çok hızlı geçiyor gerçekten geçen yıl bu zamanlar düğün telaşım vardı şimdi gebelik telaşı, tatlı telaşlar nasip etsin allah hep :)

oyyy kuzum kıyamam ben ona, dişleri kaşınıyordur.... senin için çok güzel olacak zor ama güzel benim kardeşimle aramda bir yaş var tam inan ço güzel ikiz gibi büyüdük hiç arkadaş ihtiyacımız olmadı birbirimize çok bağlıyız evliyiz aynı sokakta oturuyoruz... şimdi senin bebeklerinde öyle olur sende onları gördükçe iyiki dersin:)

canım zaman çok hızlı geçiyor gerçekten geçen yıl bu zamanlar düğün telaşım vardı şimdi gebelik telaşı, tatlı telaşlar nasip etsin allah hep :)

Bnm de ablamla aramda 11 ay var cnm cok guzel bisey buyuyunce gercekten disleri kasiniyo sanirim ellerinibyiye yiye bi hql oldu yavrum.baktim olmicak dislik aldim onu da atiyo sipa :)

selam guzel anneler 1 gun gırmedım forum ucmus gıtmıs yaa kaynatmıssınız valla ya ben daha gıtmedım doktora su an tahmınıme gore 5 haftalıgım 1 hafta daha bekleyım dıyorum gıden varmı aranızda:KK16:

canım bnde senı arıyordum rizedeymissin sanırım bnde temmuzda yerlesicem kısmetse hngı doktora gidiyrsn bir onerın varmı??
canım ben rizede değilim biriyle karıştırdın sanırım bursa dayım ben
Oglumu koydum bebek arabasina hamis hamis dolastim hava cok sicak biraz gunes alsin dedim:KK49:

oğlun kaç yaşında canım merak ettim

Kızlar ANTALYA'da olanlarınız varmı aranızda...

Son düzenleme:
kullanıyorum başlamıştım 38 gün oluyo başlayalı ve hemen hamile kaldım işte dün sağlık ocağına kan vermiştim tsh bakılsın diye 2,45 çıkmış zaten kadın doğum doktorum da 2,5 altı olması lazım hamilelerde yoksa düşük riski olur demişti benimki çok şükür düşmüş ilacımı almaya devam ediyorum endokrinede az önce gittim doktorum izindeymiş 1inde gelicekmiş ona da 11 gün sonra gidicem aklımda yani belki doz ayarlaması yapar çünkü hamile kalınca gel demişti bana :KK34:

canım bişey olmayacak meleklerimiz bizimle kalıcak iyi düşün iyi olsun Allah yar ve yardımcınız olsun :KK16: ama hiç bişey çıkmıcak bak görüceksin sağlıkla gelip bize güzel haberler vericeksin pazartesi günü :KK19:

eheh geçen gün biri dedi hamileliğin ilk aylarında balık yiyenlerin bebekleri sümüklü olurmuş diye:KK60::KK60::KK60: aklıma geldi şimdi

İnşallah canım çok teşekkür ederim desteğin için...

hepinize selam. size gecen gun ikiz lerim haberiini vermistimya. isler ters gidiyo arkadaslar. yani size bir iyi bir kotu haberim var.

iyi haber : bebegimin bi tanesi 6+2 gunluk ve gayet saglikli gorunuyor .kalp atislarini bile duydum balimin.

kotu haber : ikinci kese rahmin biraz disina yerlesmis. olmamasi gereken bir yer. dis gebelik gibi dusunun.oda 5 haftalik icinde bebek var ama kalp atisi yok.

sonuc: dr um hocasina gonderdi beni. birde o incelesin dedi. fakat umut edelimde o bebek canlanmasin ve orda sonup gitsin. cunku orda buyurse rahmi yirtarmis. ve bu hem diger bebegi hemde beni tehlikeye atarmis.

iyi dusunmeye calisiyorum ama bi bebegimin yasamasi icin diger bebegimin olmesini mi bekliyorum simdi :KK43:
lutfen bana dua edin. hersey yoluna girsin 4-5 gun sonra tekrar gidicem.

hepinize selam. size gecen gun ikiz lerim haberiini vermistimya. isler ters gidiyo arkadaslar. yani size bir iyi bir kotu haberim var.

iyi haber : bebegimin bi tanesi 6+2 gunluk ve gayet saglikli gorunuyor .kalp atislarini bile duydum balimin.

kotu haber : ikinci kese rahmin biraz disina yerlesmis. olmamasi gereken bir yer. dis gebelik gibi dusunun.oda 5 haftalik icinde bebek var ama kalp atisi yok.

sonuc: dr um hocasina gonderdi beni. birde o incelesin dedi. fakat umut edelimde o bebek canlanmasin ve orda sonup gitsin. cunku orda buyurse rahmi yirtarmis. ve bu hem diger bebegi hemde beni tehlikeye atarmis.

iyi dusunmeye calisiyorum ama bi bebegimin yasamasi icin diger bebegimin olmesini mi bekliyorum simdi :KK43:
canım ya sıkma canını herşey olacagına varır hakkında hayırlısı ne ise o olsun :KK16:

canım allahım öncelikle evladını sana bağışlasınn ... çok üzüldümm ama arkadaşında yazdığı gibi herşeyın hakkımızda hayırlısının olması.....

kızlar tahlillerim için herşeyın normal olduğunu fakat ıdrar yolu enfeksıyonu olduğunu söyledi doktor eşimlede kan uyuşmazlığı vardı onun içinde ayrı bı kan verdimm 4 buçukta sonuç alacammmm ona gore doktor bı dahaki geliş tarıhımızı soyleyecekkk....umarım hakkımızda herşeyın hayırlısıı olur .. bugun adetımı 1 hafta geçti ve betam 3699 çıktı bu arada..:)

Selam Kızlar Bende Aranıza Yeni Katıldım.Bende hayırlısıyla Şubat Annesi Olacağım 5 haftalık hamileyim :)

kızlar tahlillerim için herşeyın normal olduğunu fakat ıdrar yolu enfeksıyonu olduğunu söyledi doktor eşimlede kan uyuşmazlığı vardı onun içinde ayrı bı kan verdimm 4 buçukta sonuç alacammmm ona gore doktor bı dahaki geliş tarıhımızı soyleyecekkk....umarım hakkımızda herşeyın hayırlısıı olur .. bugun adetımı 1 hafta geçti ve betam 3699 çıktı bu arada..:)
iyi sonuçlarını beklıyoruz canım hadı bakalım gunlerımız aynı hemen hemen daha doktora gıtmedım ben haftaya düşünüyorum.:KK16:

Yorum yaparmısınız ????
SELAM KIZLAR SAGLIK OCAGINDAN ALDIM SIMDI SONUCLARIMI CRP NEDIR BILEN VARMI ?? Yada yuksek cıkan ?? Dktor olmadıgı ıcın bısey dıyemedı hemsıre pek ama KANDA ENFEKSIYON dedi sadece korkulcak bısey yok ama doktora baktır dedı bende yarın gıdıcem ınsallah

Diger testler hepsı normal degerde onları yazmıyorum :) ve ayrıca
ctesi oglen 808 di
Salı sabahı aldırdım betam 1870 :nazar: insallah saglıklıdır

Son düzenleme:
maşallah değerin çok güzel canım :nazar::nazar::nazar: enfeksiyon çoğu hamilede olabiliyomuş çok kafana takma kan uyuşmazlığı da hallediliyor inşallah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz :KK16:
Selam Kızlar Bende Aranıza Yeni Katıldım.Bende hayırlısıyla Şubat Annesi Olacağım 5 haftalık hamileyim :)

:KK52::KK52::KK52: hayırlı olsun tebrik ederim yeni mi öğrendim beta baktırdın mı?:KK34:

X