- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
Kızlar merhaba, birşey sorucam ...
Kasık ağrılarınız oluyor mu ? benim ara ara sağda çoğunlukla olmak üzere sol tarafta da oluyor ... çok şiddetli değil fakat korkuyorum... benim gebelik daha yeni adetime 2 gün var şu an...
ilk zamanlarda kasık ağrısı olması çok normal. yerleşme ağrısı bunlar. adet olacak gibi ağrıların da olacak daha...
Selam canlarben de subat annesi olacagim insallah surpriz yumurtam bnm minigim 2013 mart annesiyim ustelik yeni anneyim yani tekrar nasip oldu saglikla sihhatla kucagimiza aliriz ins.
hayırlı olsun
seni görmüştüm arada mart topiğine uğrar bakardım çünkü
baya süpriz olmuştur ya
allah tamamına erdirsin folic asidini falan ihmal etme bu ara çifter çifter yut olmazsa benden sana tavsiye
Saol tatlim evet baya surpriz oldu ben oglumda hic ilac kullanmadim kan ilacini bile icemiyodum zaten direk cikariyordum malesef masallah kas gelisimi falan cok iyi kafasini dogdugu gunden beri tutuyor nerdeyse zaten emziren anneler iciin lactamil iciyorum icinde varmis ondan karsilarim artik
birde yemek sırasında sıvı tüketmiycekmişiz bulantı yapıyomuş.. her gün 2 tane folic plus alıyorum içinde d vitamini ve kalsiyum da varsoruyu bana sormamışsın ama ben yinede cevaplamak istedim benim de adetimden 4 gün geçti şu an kasık ağrım var kesik kesik yani bi geliyo bi gidiyo gaz sancısı da arada geliyo kasılma gibi.. onun dışında şu an bi belirtim yok ama 1 hafta önce falan mide yanması,sık idrara çıkma,ağız kuruması ve yine kasıklarda ağrı vardı ne güzel işte inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin canım
canım bende öyle düşünüyorum aslında senin gibi yani
ama geçen 4-5 ay önce buraya bizde çalışan bir bayan ayrılmıştı gebeydi çalışma belgesi almaya gelmiş
dedim bebeği büyyüttün dediki benim ikincide oldu hemen birincinin arkasından ama onu kaybettim dedi
neden dedim folic asid eksikliğinden dedi ben ilkimde yutmadım ikincidede yutmadım ama ilk bebeğim rezervlerimi almış ikincide hemen arkasından olunca ona folic asid kalmamış dedi
bel açıklığımı diyorlar ne ondan kaybetmiş allah korusun
gözünü korkutmak falan değil amacım yada ukalalık olsun diyede yazmıyorum yanlış anlama sadece aklında bulunsun diyorum
tabiki herkes öyle olacak diye bişide yok iki kez üste üste doğum yapıp çok sağlıklı doğum yapan bir dolu insanda var
Yok canim yardimci olmak ukalalik olmaz kibilmedigim bisey soyledin dikkat etmem gerekiyo demekki su kucuk haplari var ondan aliiyim bari yoksa hap midemi asiri bulandiriyo
bu arada canim sen de hamile misin?
evet
6 şubat tahmini doğum tarihi inş. sağlıkla gelirde
Takvim yapmamissin canim ben oglumu sezeryanla dunyaya getirdimm ondan hemen hamile kaldigim icin tehlike arz ediyo 37. Hatada falan alacaklarmis hayirlisi
evet sen sonlara kalmıştım sanırım son doğum yapanlardanmıydın neydinben o ara yeni kürtaj olmuştum o yüzden sürekli ordaki doğum hikayelerine bakıp hüzünlü takılıyordum
evet takvim yapmadım yapmak istemiyorum şuan diğeri eylülü gösteriyordu iki kez sildim geri yaptım sonra kürtaj olunca yine silmek zorunda kaldım
şimdi biraz büyümeden takvim yapmıcam
Merhaba anne adayları.
Allah hepimizin bebislerini sağ saglim almaya nasip etsin.
Bend bu arada şubat 2014 anne adayiyim.7 haftalik hamisim.
Fakat düşük tehlikem var....elimden geldigi kadar dinleniyorum.
aman güzelim iyi dinlen hep yat ama korkma fazla çünkü herşey olacağına varıyor amaç sadece vicdanı rahatlatmak...
bilmiyorum ne kadar inanıyorsun ama ya mubdi adını çok oku,hatta eşin elini karnına koysun 99 tane ya mubdi okusun....ben de ilk hamileliğimde bebeğimi kaybettim ve işte o zaman aslında bu işin Allahın takdiri olduğunu anladım ve namaza başlamam da bu sebep üzerine oldu şimdi karnımda esmaül hüsna var....pamuk ipine 99 tane Allahın isimlerini düğüm yaptım ve bi öncekine göre çok daha rahat bi hamilelik geçiriyorum....
en önemlisi ise Allahın hakkımda en hayırlısını vereceği inancı beni rahatlatıyor umarım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız....
Canlar nasılsınız bebişlerimizde iyidirler umarımm.mide bulantım var sanki heran çıkartcakmışım gibi ama şuana kadar gelmedi ama bekleniyo vucut sinyal veriyooo
arkadaşlar öncelikle slm herkese. ben de hamileyimm:))) ankarada yaşayanlar hangi doktora gidiceksiniz bana yardımcı olur musunuz ben ankarada değilim ama haftaya ankara ya gelicem o yüzden de ilk muayenemi orda olayım diyorum. bir de gittiğinizde sizden tahlil istiyolar mı ilk muayenede. özele gidersen belki sağlık ocaklarında yapılabilir mi tahliller. çok zamanım yok da. cvp verirseniz sevi,nirim
aman güzelim iyi dinlen hep yat ama korkma fazla çünkü herşey olacağına varıyor amaç sadece vicdanı rahatlatmak...
bilmiyorum ne kadar inanıyorsun ama ya mubdi adını çok oku,hatta eşin elini karnına koysun 99 tane ya mubdi okusun....ben de ilk hamileliğimde bebeğimi kaybettim ve işte o zaman aslında bu işin Allahın takdiri olduğunu anladım ve namaza başlamam da bu sebep üzerine oldu şimdi karnımda esmaül hüsna var....pamuk ipine 99 tane Allahın isimlerini düğüm yaptım ve bi öncekine göre çok daha rahat bi hamilelik geçiriyorum....
en önemlisi ise Allahın hakkımda en hayırlısını vereceği inancı beni rahatlatıyor umarım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız....