2014 Şubat Anneleri

ilk zamanlarda kasık ağrısı olması çok normal. yerleşme ağrısı bunlar. adet olacak gibi ağrıların da olacak daha...

ilk zamanlarda kasık ağrısı olması çok normal. yerleşme ağrısı bunlar. adet olacak gibi ağrıların da olacak daha...

canım çok teşekkür ederim, nisan ayında düşük yaptım... bu nedenle biraz daha korkum var ama dediğin gibi bu ağrılar normal....

Selam canlar ben de subat annesi olacagim insallah surpriz yumurtam bnm minigim 2013 mart annesiyim ustelik yeni anneyim yani tekrar nasip oldu saglikla sihhatla kucagimiza aliriz ins.

hayırlı olsun
seni görmüştüm arada mart topiğine uğrar bakardım çünkü

baya süpriz olmuştur ya
allah tamamına erdirsin folic asidini falan ihmal etme bu ara çifter çifter yut olmazsa benden sana tavsiye

Saol tatlim evet baya surpriz oldu ben oglumda hic ilac kullanmadim kan ilacini bile icemiyodum zaten direk cikariyordum malesef masallah kas gelisimi falan cok iyi kafasini dogdugu gunden beri tutuyor nerdeyse zaten emziren anneler iciin lactamil iciyorum icinde varmis ondan karsilarim artik

Hanımlar doktorunuzu seçerken çokk dikkat edin. ben dün bebeğimin kalp atıslarını duymaya gitmistim tanımadığım bi doktora cok ii die tavsiye etmişlerdi ultrasyondan baktı sonra bi sorun var vajinadan bakmam gerek dedi baktı kese gözüküo ama bebek yok dedi şok oldum haftaya tekrar gel bakalım dedi ağla ağla helak oldum. baska bi hastanede tanıdıgım bi doktor vardı ona 1 haftadır randvu alamıoduk dedim eşime oraya gidelim die beni öyle ağlıo perisan görünce doktorum aldı saolsun izin verdi diğer hastalarda 4 de gel bakalım dedi 4 de kadar neler cektim anlatamam sonra gittik oraya doktorum baktı bebisim arı gibiydi aynı gördüm cokk şükür pıt pıt atan kalbinide duydum. rabbim kiseye bu anı yasatmasın hepimize sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin insallah

canım bende öyle düşünüyorum aslında senin gibi yani
ama geçen 4-5 ay önce buraya bizde çalışan bir bayan ayrılmıştı gebeydi çalışma belgesi almaya gelmiş
dedim bebeği büyyüttün dediki benim ikincide oldu hemen birincinin arkasından ama onu kaybettim dedi
neden dedim folic asid eksikliğinden dedi ben ilkimde yutmadım ikincidede yutmadım ama ilk bebeğim rezervlerimi almış ikincide hemen arkasından olunca ona folic asid kalmamış dedi
bel açıklığımı diyorlar ne ondan kaybetmiş allah korusun
gözünü korkutmak falan değil amacım yada ukalalık olsun diyede yazmıyorum yanlış anlama sadece aklında bulunsun diyorum
tabiki herkes öyle olacak diye bişide yok iki kez üste üste doğum yapıp çok sağlıklı doğum yapan bir dolu insanda var

Son düzenleme:

inşallah canım hep birlikte, yarın dr.a gideceğim ilk defa inşallah herşey yolundadır.

Yok canim yardimci olmak ukalalik olmaz ki bilmedigim bisey soyledin dikkat etmem gerekiyo demekki su kucuk haplari var ondan aliiyim bari yoksa hap midemi asiri bulandiriyo
bu arada canim sen de hamile misin?

Yok canim yardimci olmak ukalalik olmaz ki bilmedigim bisey soyledin dikkat etmem gerekiyo demekki su kucuk haplari var ondan aliiyim bari yoksa hap midemi asiri bulandiriyo
bu arada canim sen de hamile misin?

evet
6 şubat tahmini doğum tarihi inş. sağlıkla gelirde

Son düzenleme:
Takvim yapmamissin canim ben oglumu sezeryanla dunyaya getirdimm ondan hemen hamile kaldigim icin tehlike arz ediyo 37. Hatada falan alacaklarmis hayirlisi

evet sen sonlara kalmıştım sanırım son doğum yapanlardanmıydın neydin ben o ara yeni kürtaj olmuştum o yüzden sürekli ordaki doğum hikayelerine bakıp hüzünlü takılıyordum

evet takvim yapmadım yapmak istemiyorum şuan diğeri eylülü gösteriyordu iki kez sildim geri yaptım sonra kürtaj olunca yine silmek zorunda kaldım
şimdi biraz büyümeden takvim yapmıcam

Merhaba anne adayları.
Allah hepimizin bebislerini sağ saglim almaya nasip etsin.
Bend bu arada şubat 2014 anne adayiyim.7 haftalik hamisim.
Fakat düşük tehlikem var....elimden geldigi kadar dinleniyorum.

Ayyy sorma 40+4te dogum yaptim 2 gun kendi sancimi 12 saatte suni sanci cektim snra oglus kakasini yapti sezeryana aldilar zor bi dogum oldu sanci kismi bnm yerimde baskasi olsa 20 kere dogururdu dr aynen boyle dedi o kadar sanciya acilmam olmadi 4 cmle girdim sezerryana ALlaha sukur bebegime bisey olmadi devlet hastanesine gittigime bin pisman oldum normql doguramayacagim belli oldugu halde zorladilar son haftalada da ozrller almafi kontrole buraya gelmedin diye allah kimseye yasatmasin daha da hitmem devlet hastanesine ozele gidecegim
cok uzuldum senin adina herseyde bi hayir vardir uzulme bebegine kendine cok dikkat et stres en kotu hastalik pozitif dusun iyi olsun hersey cnm

Merhaba anne adayları.
Allah hepimizin bebislerini sağ saglim almaya nasip etsin.
Bend bu arada şubat 2014 anne adayiyim.7 haftalik hamisim.
Fakat düşük tehlikem var....elimden geldigi kadar dinleniyorum.

aman güzelim iyi dinlen hep yat ama korkma fazla çünkü herşey olacağına varıyor amaç sadece vicdanı rahatlatmak...

bilmiyorum ne kadar inanıyorsun ama ya mubdi adını çok oku,hatta eşin elini karnına koysun 99 tane ya mubdi okusun....ben de ilk hamileliğimde bebeğimi kaybettim ve işte o zaman aslında bu işin Allahın takdiri olduğunu anladım ve namaza başlamam da bu sebep üzerine oldu şimdi karnımda esmaül hüsna var....pamuk ipine 99 tane Allahın isimlerini düğüm yaptım ve bi öncekine göre çok daha rahat bi hamilelik geçiriyorum....

en önemlisi ise Allahın hakkımda en hayırlısını vereceği inancı beni rahatlatıyor umarım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız....

Canlar nasılsınız bebişlerimizde iyidirler umarımm.mide bulantım var sanki heran çıkartcakmışım gibi ama şuana kadar gelmedi ama bekleniyo vucut sinyal veriyooo

Allah hepimizin bebislerini sağ saglim kucağımiza almaya nasip etsin inşallah. ...
Elimden geldigi kadar dikkat ediyorum ayet el kursi okuyorum...
Geri kalan taktir illahi....

neden kimse cvp vermiyor bana ama (((

Bende bu aksam esime ya mubdi okutacam kendim tefriciye okuyorum zaten tesekkurler arkadastakı tehlıke bendede var bugun tuhafım karnım gerildi sanki regl olcam gibi kasıklarım sıcak hafifften agrı geliyo karın agrısı vardı hafiften en son bebegimi dusuk yaptıgım ıcın hemde tam bu sıralar baya gerıldım :)) 6+5 im bugun persembe kontrolum var ılkkez alltan baktırcam doktoruma sabrettım gıt gel apmak ıstemedıgım ıcın ozaman kadar ınsallah gecer bu tatsız belırtıler korkuyorum da

Bırsey sorcam eger bılgın varsa yada duyduysan pespese dusuk yapanlarda bısey oluyomus komsu anlatmıstı subyan dıye dua varmıs hocaya yazdırma yada kendın okuyomusun bılıyormusun boyle bısey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…