merhabalar Allah nasip ederse ben de şubat annesi olacağım inşallh. kendimi çok yorgun hissdiyorum çalışıyorum üstelik hep uyumak istiyorum ne evde ne işyerinde hiçbişey yapasım gelmiyor. normaldir dimi?
birde beslenme konusunda nelere dikkat ediyorsunuz? doktor süt ve süt ürünlerini yoğun olarak tüket dedi ama sütten falan midem bulandı iyice
Kızlar ben de sıfır bulantı var yaa. E tabii bulanmasını istediğimden değil ama,pek çok kişinin başlamış bulantısı. Szlerde durumlar nasıl ??
selam cnm, arkadaşlarım bana yememem gereken şeyler hakkında;
maydanoz, hurma, tarçın, kekik yeme dediler. ilk aylarda. onun dışında ceviz fındık süt peynir yumurta falan yemeğe çalış, günde en az 2.5 litre su iç.
ben de bişey sorcam benim adetimi 5 gün geçti ama hala bi belirtim yok.. normal mi. senin nasıldı o dönemde?
merhabalar Allah nasip ederse ben de şubat annesi olacağım inşallh. kendimi çok yorgun hissdiyorum çalışıyorum üstelik hep uyumak istiyorum ne evde ne işyerinde hiçbişey yapasım gelmiyor. normaldir dimi?
birde beslenme konusunda nelere dikkat ediyorsunuz? doktor süt ve süt ürünlerini yoğun olarak tüket dedi ama sütten falan midem bulandı iyice
kızlar 2 gün önce kan testim 57ydi bugün tekrar yaptırdım 189 çıktı yükselme iyi dimi daha adetime 4 gün var
canım gayet güzel doktorum iki günde yükslmenin iki katını geçmesi gerektiğini söylemişti... senin kide geçmiş... benimde 78 den 228 e çıkmıştı...
Rizedeymissin arkadasım bn daha temmuzda yerlesecegım hangi dr ye gidiyorsun nereyi onerirsin??
canım benim de yiyesim yok hiçbir yemeği ama zorluyorum artık 1 haftada 1 kilo vermişim dr hamur işi tuz kızartma yağlı yeme dedi bol bol sebze meyve ceviz fındık badem süt yoğurt ve su tüketmeliymişiz ayrıca tüketmemmiz gereken bazı besinler var maydanoz gibi bazı bitki çayları gibi
canım benim de yiyesim yok hiçbir yemeği ama zorluyorum artık 1 haftada 1 kilo vermişim dr hamur işi tuz kızartma yağlı yeme dedi bol bol sebze meyve ceviz fındık badem süt yoğurt ve su tüketmeliymişiz ayrıca tüketmemmiz gereken bazı besinler var maydanoz gibi bazı bitki çayları gibi
arkadaşlar kasıkta ağrı normal mi geçen ay adetimden hemen sonra kasığımda şiddetli bi ağrı vardı dr a gittik kist var dedi ve hamilelik testi negatifti geçen gittiğimde tekrar sordum kist yok dedi ağrı bebişle mi alakalı acaba
Sevilaycim tahlil yaptirdinmi artmistir insallah degerin canim..ya benim biraz akintim gelmis beyaz bugun normal mi ki ya???hemen herseyden korkuyirym..dusukden cok korkuyorum Allah korusun hep kotu seler gelio aklima..hamile oldumu ohrendiimden beri hic akintim yoktu...bugun biraz beyaz bi akinti gelmis..kotu bisi deildir insallah
maydanoz ada çayı gibi bitkiler rahim kaslarını cok çalıştırdığı için bazen düşüklere sebep olabiliyorlar.o yüzden yenmesin deniliyor.
hanımlar, ben son adet tarihimi baz alırsam şubat annesi ; döllenme haftamı baz alırsam mart annesi oluyorum!
bunun doğrusu ne ?