2014 Şubat Anneleri

selam cnm, arkadaşlarım bana yememem gereken şeyler hakkında;
maydanoz, hurma, tarçın, kekik yeme dediler. ilk aylarda. onun dışında ceviz fındık süt peynir yumurta falan yemeğe çalış, günde en az 2.5 litre su iç.
ben de bişey sorcam benim adetimi 5 gün geçti ama hala bi belirtim yok.. normal mi. senin nasıldı o dönemde?

canım cevabımı alta yazmışım bir sonraki sayfada okursun:)

herkese meraba...bende kısmetse subatta anne olacağım:)) herkese hayırlı olsun inş..hiç birimiz en ufak aksilik yaşamadan sıpalarımızı kucağımıza alırız:))

Kızlar ben de sıfır bulantı var yaa. E tabii bulanmasını istediğimden değil ama, pek çok kişinin başlamış bulantısı. Szlerde durumlar nasıl ??

canım şimdilik bende de bulantı kusma yok. diğerinde bu vakitlerde zayıflamıştım. ama iştahsızım ev yemeği yemek istemiyorum. daha kuru şeyleri yiyebiliyorum. sulu yemekler yalan oldu. ama herkese göre değişiklik gösterir ve her çocuğa göre.

birde yemek sırasında sıvı tüketmiycekmişiz bulantı yapıyomuş.. her gün 2 tane folic plus alıyorum içinde d vitamini ve kalsiyum da var soruyu bana sormamışsın ama ben yinede cevaplamak istedim benim de adetimden 4 gün geçti şu an kasık ağrım var kesik kesik yani bi geliyo bi gidiyo gaz sancısı da arada geliyo kasılma gibi.. onun dışında şu an bi belirtim yok ama 1 hafta önce falan mide yanması,sık idrara çıkma,ağız kuruması ve yine kasıklarda ağrı vardı ne güzel işte inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin canım

kızlar 2 gün önce kan testim 57ydi bugün tekrar yaptırdım 189 çıktı yükselme iyi dimi daha adetime 4 gün var

canım benim de yiyesim yok hiçbir yemeği ama zorluyorum artık 1 haftada 1 kilo vermişim dr hamur işi tuz kızartma yağlı yeme dedi bol bol sebze meyve ceviz fındık badem süt yoğurt ve su tüketmeliymişiz ayrıca tüketmemmiz gereken bazı besinler var maydanoz gibi bazı bitki çayları gibi

arkadaşlar kasıkta ağrı normal mi geçen ay adetimden hemen sonra kasığımda şiddetli bi ağrı vardı dr a gittik kist var dedi ve hamilelik testi negatifti geçen gittiğimde tekrar sordum kist yok dedi ağrı bebişle mi alakalı acaba

kızlar 2 gün önce kan testim 57ydi bugün tekrar yaptırdım 189 çıktı yükselme iyi dimi daha adetime 4 gün var

canım gayet güzel doktorum iki günde yükslmenin iki katını geçmesi gerektiğini söylemişti... senin kide geçmiş... benimde 78 den 228 e çıkmıştı...

Rizedeymissin arkadasım bn daha temmuzda yerlesecegım hangi dr ye gidiyorsun nereyi onerirsin??

Sevilaycim tahlil yaptirdinmi artmistir insallah degerin canim..ya benim biraz akintim gelmis beyaz bugun normal mi ki ya???hemen herseyden korkuyirym..dusukden cok korkuyorum Allah korusun hep kotu seler gelio aklima..hamile oldumu ohrendiimden beri hic akintim yoktu...bugun biraz beyaz bi akinti gelmis..kotu bisi deildir insallah

merabalar kızlaaar....bugün nasılsınız bakayım?? biraz okumaya çalıştım önceki sayfaları maşallah ailemiz büyüyor yeni anne adayları gelmiş:)

kasıklarında ağrıları olan hanımlar hiiiç korkmayıın gayeet normal,hiç yaşamayan da olur 2 ay yaşayanda 9 ay çeken de olur yani bünye meselesi...lekelenme ve kan olmadığı müddetçe korkmayın ama dinlenin ağrı olduğu zaman...içinizi her daim ferah tutun çünkü üzülsekte korksakta olacağın önüne geçemiyoruz....

bu arada kızlar bir çoğunuz progestan kullanıyorsunuz neden?? benim doktorum hiç birşey demedi bana...ben de bir düşük yapmıştım önceden ama herhangi bir uyarıda bulunmadı...mesela yemek konusunda da şunu ye bunu yeme gibi şeyler söylemedi ben de sizlerden öğreniyorum..acaba dr u mu değiştirsem?

Selam canlar ben de subat annesi olacagim insallah surpriz yumurtam bnm minigim 2013 mart annesiyim ustelik yeni anneyim yani tekrar nasip oldu saglikla sihhatla kucagimiza aliriz ins.

insan ister istemez birşey yerken düşünüyor artık acaba bebeğime bi zararı ya da faydası olur mu diye. maydanozu birçok yerde bende okudum birki çaylarından da adaçayı ve papatyadan uzak durulması gerektiğini biliyorum. bu yaz aylarında meyveler çok iyi gidiyor. ben folikasit olarak folidoce kullanıyorum.

maydanoz ada çayı gibi bitkiler rahim kaslarını cok çalıştırdığı için bazen düşüklere sebep olabiliyorlar.o yüzden yenmesin deniliyor.

sürekli ve cok şiddetli bi ağrı değilse bebeğin anne ben burdayım diyor arada sana.

cnm tabıkı kotu brsey dgl bnmde cogaldı aynı adet olur gıbı tutamıyorum gunluk ped kullanmaya basla bu bebısının buyudugunu gosterır korkma bnde gıttım dr dun degern 240 cıvarı olmalı demstı 575kusurlere yukselmıs cok guzel smdılık saglıklı gebelık dedı 10 gun snra ultrasonda gorecegız ınsallah sen neler yptnn nasıl gdyr

Kızlar merhaba, birşey sorucam ...

Kasık ağrılarınız oluyor mu ? benim ara ara sağda çoğunlukla olmak üzere sol tarafta da oluyor ... çok şiddetli değil fakat korkuyorum... benim gebelik daha yeni adetime 2 gün var şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…