2014 Şubat Anneleri

benim sat 10 mayıs....11 mayısta adet olmayınca hemen bi test alıp yaptım...çift çizgiydi...sonra hemen hastaneye kostum...kan testi için....pozitif cıktı...değerim 1005 di canım.

reglini bir gun gecince 1000'lerdeyse senin cogul gebelik olma ihtimalin var o zaman kardes...

Son düzenleme:
Günaydınnnn

Benim mide bulantım hiçyok...Ama kızımda bu haftalarda bulantım olmuştu...
Bu arada sat benim 27 nisan ...ama sadece kese göründü.. satı böyle olup bebişi gören oldumu ?

canım su an beni görsen keşke....özellkle aksama doğru artan bi şişkinlik ve gaz....ama nasıl anlatamam dün uyuyamadım düşün....dr normal dedi ama

tabiii progesteron siskinlik yapar, hatta regl'den once de olur ya siskinlik, o da progesteron nedeni ile diye, cunku ovulasyondan sonra yukselmeye baslar diye bilmekteyim:))

AYNEN kimse beğenmiyor ama benim işime geliyor bakın deneyin diyoum aldırıyoum sonra hepsinş ben yiyorum ..
mısırı da severim ama henüz tam tadını yakalayamadım biraz daha beklerim

canım su an beni görsen keşke....özellkle aksama doğru artan bi şişkinlik ve gaz....ama nasıl anlatamam dün uyuyamadım düşün....dr normal dedi ama

aynen benimde akşam üstü bir artıyor 3 aylık gibi oluyor karnım
oğluma daha söylemedim ben gebe olduğumu dün göbeğimi görmüş anne göbeğinde bebekmi var kocaman olmuş diyo bana
yok dedim bende

sen progesteron alıyormuydun bu arada ?

eeeee ne zaman söyleyeceksin oğluna ?

bende ki de şişlik mi göbek mi bebek mi bilmiyorum ama hafif bir çıkıntı var dün anenm bile farketti

Son düzenleme:
benim sat 10 mayıs....11 mayısta adet olmayınca hemen bi test alıp yaptım...çift çizgiydi...sonra hemen hastaneye kostum...kan testi için....pozitif cıktı...değerim 1005 di canım.

ozman senin erken yumurtlama yada benim gec yumurtlama bende 6haziranda öğrendim 106,7cıktı 10haziranda beta hcg 490çıktı.ama daha dr gitmedim haftaya perşembe gideceğiimm

tabiii progesteron siskinlik yapar, hatta regl'den once de olur ya siskinlik, o da progesteron nedeni ile diye, cunku ovulasyondan sonra yukselmeye baslar diye bilmekteyim:))

ben birde tahmini yumurtlama günümden beri alıyorum progesteronu günde 1 tane alıyordum vajinal olarak bebek iyi tutunsun diye aldım göbeğim kocaman o yüzden

yerim ben onu akıllım nasıl da anlamış....benim de öyle oluyo işte.....eşim çağla bu nee dedi geçen gün

yok canım almıyorum progesteron.

ozman senin erken yumurtlama yada benim gec yumurtlama bende 6haziranda öğrendim 106,7cıktı 10haziranda beta hcg 490çıktı.ama daha dr gitmedim haftaya perşembe gideceğiimm
canım bir gün erken yumurtlamış olsa arakdaş bile fark eder bir günde nerdeyse %40 artıyor hcg

eeeee ne zaman söyleyeceksin oğluna ?

bende ki de şişlik mi göbek mi bebek mi bilmiyorum ama hafif bir çıkıntı var dün anenm bile farketti

biraz daha zaman geçsinde bu kürtaj olmak zorunda kaldığım gebelikte hemen söylemiştim sonra kürtaj olurken üzüldü oğlum
kardeşin hastalanmış ondan doktor amca alacak şimdi onu dedim
üzülmüştü
o yüzden 3 aylık olana kadar söylemek istemiyorum saklayabilirsem tabi

Son düzenleme:

dr un dediğine göre tam yumurtlama döneminde olmuş.Allahım kimseye aratmasın inşallah...

Son düzenleme:

haklısın canım iyice kendine gelsin ondan sonra söylemen daha iyi şimdi bide ona zaman geçmezde
sağlıkla büyüsünler inşallah

5 HAFTALIK GEBELİK (HAMİLELİK)
BEŞİNCİ HAFTADA HAMİLELİK - BEBEĞİN BOYU, KİLOSU, BÜYÜKLÜĞÜ

Beş haftalık gebelikte bebeğin boyu 1-3 mm civarındadır. Kilosundan bahsetmek henüz mümkün değildir. Ultrason ile görülebilir, kalp atışları bazen duyulabilir. Bebeğin beyin, kalp-damar ve sinir ve diğer organ sistemleri gelişmeye başlar.

6 HAFTALIK GEBELİK (HAMİLELİK)
ALTINCI HAFTADA HAMİLELİK - BEBEĞİN BOYU, KİLOSU, BÜYÜKLÜĞÜ

Altı haftalık gebelikte bebeğin kalp atışları rahatlıkla ultrason muayenesinde duyulabilir ve görülebilir. Bebeğin boyu çok küçük 4-6 mm kadardır. Kilosundan bahsetmek henüz mümkün değildir. Bebeğin solunum ve sindirim sistemini oluşturacak ilk yapılar belirginleşir.

6. haftada bebeğin göbek kordonu oluşur. Gözler, kulaklar ve ağız boşluğu belirmeye başlar. Bebeğin beyni gelişmeye ve aktivite göstermeye başlamıştır. Bebeğin ileride kol ve bacaklarını oluşturacak tomurcuklar şimdiden belirginleşmeye başlar.

dr un dediğine göre tam yumurtlama döneminde olmuş....ayy zaten ben anlamış değilim..bebiş yapalım dedik.3 denemenin birinde geldi kuzum annesine maşallah.....Allahım kimseye aratmasın inşallah...

ayy öyle deme kendine nazar değirirsin

haklısın canım iyice kendine gelsin ondan sonra söylemen daha iyi şimdi bide ona zaman geçmezde
sağlıkla büyüsünler inşallah

amin canım

demek istediğim çok şaşırdık canım....Allah nazarlardan korusun....

öylede inan insanların nazarı değiyor bende buna pek inanmazdım ama artık inanıyorum
helede çevrende gerçek hayatında olanlara insanlara dikkat et yüzüne güler arkandan başka konuşurlar
bilmem kiminde gelini kaç yıldır deniyor olmuyor bu gelinin hemen olmuş hıh der güya kötü niyetli değil ama ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…