benim sat 10 mayıs....11 mayısta adet olmayınca hemen bi test alıp yaptım...çift çizgiydi...sonra hemen hastaneye kostum...kan testi için....pozitif cıktı...değerim 1005 di canım.
kızlar bişi dicem ya tamam ikini çocuğum ama bunu unutmuşum
karnım acayip şiş benim
bide progesreteron alıyorum ya günde 3 tane oda acayip göbek yapıyor
sizdede varmı bu durum (oğlumda hiç progesteron almamıştım belki o yüzdenmi bu kadar şişkinliğim yoktu acaba)
reglini bir gun gecince 1000'lerdeyse senin cogul gebelik olma ihtimalin var o zaman kardes...
kızlar bişi dicem ya tamam ikini çocuğum ama bunu unutmuşum
karnım acayip şiş benim
bide progesreteron alıyorum ya günde 3 tane oda acayip göbek yapıyor
sizdede varmı bu durum (oğlumda hiç progesteron almamıştım belki o yüzdenmi bu kadar şişkinliğim yoktu acaba)
İstanbul da olupta bici seven biri......alkışlıyorum
ayy o ne diyolar igrenccc diyolar ağızları yüzleri yamularak.....hıhhhh diyorum bende....ben çok seviyorum
bir de mısır cok severim.....2 güne bir kaynatıp yiyorummm
canım su an beni görsen keşke....özellkle aksama doğru artan bi şişkinlik ve gaz....ama nasıl anlatamam dün uyuyamadım düşün....dr normal dedi ama
aynen benimde akşam üstü bir artıyor 3 aylık gibi oluyor karnım
oğluma daha söylemedim ben gebe olduğumu dün göbeğimi görmüş anne göbeğinde bebekmi var kocaman olmuş diyo bana
yok dedim bende
sen progesteron alıyormuydun bu arada ?
benim sat 10 mayıs....11 mayısta adet olmayınca hemen bi test alıp yaptım...çift çizgiydi...sonra hemen hastaneye kostum...kan testi için....pozitif cıktı...değerim 1005 di canım.
tabiii progesteron siskinlik yapar, hatta regl'den once de olur ya siskinlik, o da progesteron nedeni ile diye, cunku ovulasyondan sonra yukselmeye baslar diye bilmekteyim:))
aynen benimde akşam üstü bir artıyor 3 aylık gibi oluyor karnım
oğluma daha söylemedim ben gebe olduğumu dün göbeğimi görmüş anne göbeğinde bebekmi var kocaman olmuş diyo bana
yok dedim bende
sen progesteron alıyormuydun bu arada ?
Günaydın.. Hayırlı sabahlar..
canım bir gün erken yumurtlamış olsa arakdaş bile fark eder bir günde nerdeyse %40 artıyor hcgozman senin erken yumurtlama yada benim gec yumurtlama bende 6haziranda öğrendim 106,7cıktı 10haziranda beta hcg 490çıktı.ama daha dr gitmedim haftaya perşembe gideceğiimm
eeeee ne zaman söyleyeceksin oğluna ?
bende ki de şişlik mi göbek mi bebek mi bilmiyorum ama hafif bir çıkıntı var dün anenm bile farketti
ozman senin erken yumurtlama yada benim gec yumurtlama bende 6haziranda öğrendim 106,7cıktı 10haziranda beta hcg 490çıktı.ama daha dr gitmedim haftaya perşembe gideceğiimm
biraz daha zaman geçsinde bu kürtaj olmak zorunda kaldığım gebelikte hemen söylemiştim sonra kürtaj olurken üzüldü oğlum
kardeşin hastalanmış ondan doktor amca alacak şimdi onu dedim
üzülmüştü
o yüzden 3 aylık olana kadar söylemek istemiyorum saklayabilirsem tabi
dr un dediğine göre tam yumurtlama döneminde olmuş....ayy zaten ben anlamış değilim..bebiş yapalım dedik.3 denemenin birinde geldi kuzum annesine maşallah.....Allahım kimseye aratmasın inşallah...
haklısın canım iyice kendine gelsin ondan sonra söylemen daha iyi şimdi bide ona zaman geçmezde
sağlıkla büyüsünler inşallah
ayy öyle deme kendine nazar değirirsin
amin canım
demek istediğim çok şaşırdık canım....Allah nazarlardan korusun....