2014 Şubat Anneleri

hamilelik boyunca canımı sıkmamaya özen gösteriyorum
ilkini zaten (bence)stresten kaybettim
ama velilerim sağolsun başlı başına stres kaynağı
bir test firması okula tanıtım için geldi herkes çok beğendi ama biz öğretmenler kısa zaman kladı deyip seneye alalım dedik
ama sağolsun birileri ben para topluyorum diye il milli eğitime şikayet etmiş beni
sabır sabır nereye kadar Allahım yani
ben salakta kanamam olduğu halde rapor almayıp okula giden bir öğretmenim
sinirden ağlamak üzereyeyim
Allahım sen bana yardımcı ol
:KK43:((((

hiçbirşeycik olmaz.müdür ve diğer velilere söyle sen kenar dur.seneye test alsan bile o şikayet edene aldırma.idealistlik maalesef bu tür durumlarda azalıyor.

kızlar adetime 3 gün var ve ben bugün kan tahlili yaptırdım..beta 33 çıktı :)) 2.gebeliğim olacak hayırlısıyla..isteyen herkese nasip etsin Rabbim

bir test firması okula tanıtım için geldi herkes çok beğendi ama biz öğretmenler kısa zaman kladı deyip seneye alalım dedik
ama sağolsun birileri ben para topluyorum diye il milli eğitime şikayet etmiş beni

Canım ben de başlarda senin gibiydim hep öğrencilerimi velileri vs. düşünüyordum hiç rapor almıyordum sesim kısık okula gidiyordum ama en ufak bir yanlışın da idaren dahil kimse bu yaptıklarını görmüyor o yüzden artık sadece kendimi düşünüyorum kimse umurumda değil idealistlik bir yere kadar...Sen sağlığını düşün gerisini boşver..

Yeni hamisler hosgeldiniz saglikla yavrularimizi kucagimiza alalim insallah
İlk hamisler nasilsiniz bulantilar varmi neler yapiyosunuz

sol kasiginda (tek tarafli yani) hafif bir agri hisseden var mi kizlar? normal midir?

Son düzenleme:

canim ne kadar kaldi okullarin kapanmasina? ama kapandiktan sonra da bir sure daha devam ediyordunuz degil mi? al bence rapor ya...

sol kasiginda (tek tarafli yani) hafif bir agri hisseden var mi kizlar? normal midir?

canım vallaha benim genital bölgemde feci ağrı var..sanki biri tırmalıyor..ara ara kasıklarıma vuruyor..benim 2.gebeliğim..ilkinde böyle birşey yoktu..benim eşim doktor normal karşılıyor bu ağrıları..dediği tekşey ağır iş yapma :KK43: oysaki vallaha ben bugün tüm evi temizledim..cam halı koltuk ne varsa sildim..bugün öğrendim hamiş olduğumu ama temizlik bittikten sonra :))takma kafana rahat ol..daha bu neki ilerleyen zamanlarda bu günleri mumla arayacaksın emin ol :))

Benim de var sol da özellikle bazen bacağıma vuruyor bacağım sızlıyor resmen...Bir de genellikle gece yatarken daha çok oluyor...
Hep sol tarafa yatın derler sağımda daha rahat ediyorum ben ağrım olmuyor..

Benim de var sol da özellikle bazen bacağıma vuruyor bacağım sızlıyor resmen...Bir de genellikle gece yatarken daha çok oluyor...
Hep sol tarafa yatın derler sağımda daha rahat ediyorum ben ağrım olmuyor..

canım 3.aydan itibaren sola yatmayı alışkanlık et..sol tarafa yatmak bebeğin gelişimi için çok önemli..eşimde doktorumda hep aynı şeyi söyledi ilk gebeliğimde..bebeğe giden kan akışını maksimum düzeye çıkarıyormuş..

Seelaaam kızlar benım sankı 4 ayllık göbüşüm var 6+4 uz daha ama acayıp buyuk karnım kılolu bı ınsanda degılım [ boyuma göre yanı ]:KK1: abım bıle dedı bana o bıle farkettı yanı göbegın hemen nasıl buuyumus dıye.. ve kasıntım var göbegımde :):KK53::KK49::nazar:

canım 3.aydan itibaren sola yatmayı alışkanlık et..sol tarafa yatmak bebeğin gelişimi için çok önemli..eşimde doktorumda hep aynı şeyi söyledi ilk gebeliğimde..bebeğe giden kan akışını maksimum düzeye çıkarıyormuş..

sola yatmk sorun degil de uykunun devaminda nasil koruyabiliriz o pozisyonu acaba? bi de ben cok deli uyurum :))))

bide su yatma poxisyonu varya. arkadsimda dedi sola yat . ama ben varyaa tam bi yuz ustu manyagiyim.kendimi zorlayip sola yatsamda ,ya sabah kendimi yuz ustu buluyorum. yada kociss kaldiriyo gece. bebiisssss sikisti kalk diyo :)))

:nazar::nazar:

kızlar sabah doktoruma uğradım beni görünce hayırdır dedi erken gelmişsin dedim bi hafta oldu bir hafta sonra gel demiştin oldumu okadar ya dedi evet dedim
sezeryana gircem ama sana bakıp gideyim ozaman işe geç kalma dedi baktı
çok şükür kesemizde bi sıkıntı yok dedi :KK16::KK16::nazar::nazar::nazar:
yolk sac kesesini bile gördü karından çok sevindim geçen haftaki kanama dedim onu artık şuan sorun yok gözüküyor dedi bana
çok mutluyum çok zaten iki gündür özellikle sabah kısmı bulantım oluyordu hele bu sabah baya kötüyüm bulantıdan fakat olsun napalım aşılmayacak sorunlar değil bunlar
bebişler bizimle olsunda bulantı falan çekeriz sorun değil
darısı herkesin başına kızlar :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bide su yatma poxisyonu varya. arkadsimda dedi sola yat . ama ben varyaa tam bi yuz ustu manyagiyim.kendimi zorlayip sola yatsamda ,ya sabah kendimi yuz ustu buluyorum. yada kociss kaldiriyo gece. bebiisssss sikisti kalk diyo :)))

şimdi bebeşin sıkışacak kadar büyük değil zaten kaygı etme henüz çok küçükler
ilerde zaten alışırsın kendini bu kadar zorlama
bak ben ilk gebeliğimde nasıl yatıyordum söylim

tam 3 tane yastıkla yatıyordum ikisi başımın altında ki normalde çok engin yastıkta yatarım ama nefesi ancak o şekil kolay aldığım için iki yastıkla uyumak zorunda kaldım başımın altında
yastığın diğeride bacak aramdaydı hep genelde sola yatıp bacağımın arasına alıyordum ama herkeste bilirki sürekli solada yatılmıyor işte boynun tutuluyor omzun uyuşuyor o şekil bazen sağa bazen sola yatardım
sırt üstü yatmak neredeyse imkansız zaten belin kopacakmış gibi ağrıyo sırt üsüt yatınca çünkü bebeğin ağırlığı sırta biniyor
yüzü koyunda yatamıyorsun zaten karnın büyüyünce ben yatamadım en azından ki normalde sürekli yüz üstü yatan biriyimdir

kızlar sabah doktoruma uğradım beni görünce hayırdır dedi erken gelmişsin dedim bi hafta oldu bir hafta sonra gel demiştin oldumu okadar ya dedi evet dedim
yolk sac kesesini bile gördü karından çok sevindim geçen haftaki kanama dedim onu artık şuan sorun yok gözüküyor dedi bana
çok mutluyum çok zaten iki gündür özellikle sabah kısmı bulantım oluyordu hele bu sabah baya kötüyüm bulantıdan fakat olsun napalım aşılmayacak sorunlar değil bunlar

Çok güzel bir haber tatlım darısı bizlerin başına kaçıncı haftadasın yani son adet tarihin neydi .ben

henüz gitmedim keseyi görmek için 17 haziran da gidicem ama nasıl beklicem bilmiyorum.

Günaydınnnnn:KK16::KK16:

yaa inan cok cok sevindim canım benim....darısı bizim bebişlerimize olsun inşallahhh:KK16::KK16:içini ferah tutmaya devam et......benmde içime bazn korku yerleşiyor kalp durma olaylarını duydukça ama Allahım büyük....dua ediyorum,ona sığınıyorum,içimi ferah tutmaya çalışıyorum,rahatlıyorum:KK34::KK34:

yaa inan cok cok sevindim canım benim....darısı bizim bebişlerimize olsun inşallahhh:KK16::KK16:içini ferah tutmaya devam et......benmde içime bazn korku yerleşiyor kalp durma olaylarını duydukça ama Allahım büyük....dua ediyorum,ona sığınıyorum,içimi ferah tutmaya çalışıyorum,rahatlıyorum:KK34::KK34:

aynen banada bazı yorumları okuyunca öyle oluyor .Dua edicez hayırlısıyla :) Bana doktorum kalk bilgisayarın başından olumlu

düşün kızıyor bana :KK1:

çok sağol canım ya
rahatladım tabi bende ama tam olarak değil bu ay sonuna kadar tamda rahatlamış olmucam benimde bundan önceki kalp durmasıydı ama ozatan başından beri sorunluydu kese yeterinde büyük değildi geriden gidiyordu hep kalbi bile çok geç aldık onda hatat bir doktor 6 haftalıkken alalım bunu kesen bozulmul dedi ama ben aldırmadım bekledim ama neticede kalbi durdu işte
hayırlılı böyleymiş demekki
ama bu tabi çok zayıf bir ihtimal sende kaygı etmemeye çalış gönlünü ferah tut bi şekilde geçicek bugünler şubatta o kışın soğuğunda bebeklerimizi kucağımıza alacağız onlar ısıtacak bizi inş. :KK16::KK16::KK16:

Çok güzel bir haber tatlım darısı bizlerin başına kaçıncı haftadasın yani son adet tarihin neydi .ben

henüz gitmedim keseyi görmek için 17 haziran da gidicem ama nasıl beklicem bilmiyorum.

benim sat 2 mayıstı
ama sanırım benim tahmin ettiğim gibi geç döllenme değilmiş bu
ben ovu testi kullanıyordum canım ama o ay testim bitmişti testi satın 14.günü yapmaya başladım aslında daha erken başlamam gerekti ve 17.günde çift çizgiyi gördüm sonra 18-19-20-21 üstü üste her gün koyu çizgi bu ne dedim ama çokta kafaya takmadım
sanırım ben 13.gün yumurtlamışım ve döllünme olmuş 17sinden sonra o yüzden çizgiler koyuya dönmüş:KK16::KK16::KK16:

X