2014 Şubat Anneleri

Bir de bu arada lafı geçmiş doğum hikayeleri diye söylicem şimdi dudağınız uçuklayacak naa böölee olcanız :KK53:
Annem bana tam 3 gün sancı çekmiş hastahane de tabi o zaman sezeryan mezeyan mı var ahahah :KK1: ayy gülüyorum ama inş başıma gelmez benim de :18:

Ben adet günü 6haziranda öğrendim hcg106,7 çıktı.bugün 495e yükselmiş.ama sizin değerler cok yüksek bende endişelendim şimdi.

Ben adet günü 6haziranda öğrendim hcg106,7 çıktı.bugün 495e yükselmiş.ama sizin değerler cok yüksek bende endişelendim şimdi.

hepimiz ne kadar acemiyiz:) kimimiz değer yğksek diye kimimiz düşük diye endişeleniyor seninkisi normal ekin yaptım araştılrmalara göre geneli senin gibi zaten benimkisi yüksek anladığım kadarıyla bakalım hepimiz için hayırlısı olsun:)

hepimiz ne kadar acemiyiz:) kimimiz değer yğksek diye kimimiz düşük diye endişeleniyor seninkisi normal ekin yaptım araştılrmalara göre geneli senin gibi zaten benimkisi yüksek anladığım kadarıyla bakalım hepimiz için hayırlısı olsun:)

valla öyle hep bir kıyaslama...bana görede benimkisi normal gelmişti ama sizinkileri duyunca endişelendim 36saatte 2kat artış gösteriyor beni değerlerim.şekerim inş.hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli olur şöyle koklaa koklaya severiz

nee çoğul gebelik miii neden kii doktor değerime bakıp 3 haftalık dedi aslında adet tarihine göre bakarsan 4-5 haftalık olmalıydı yani bu değer 3 haftalıkken böyle çıkar dediii içime kurt düşürdün şimdii:KK43: bu değerler testlere göre farklılık gösterirmi acab

canım bana da doktor kan tesi ile 3 hafta dedi sonra doktora muayene oldum 4+4 çıktı

kızlaar peki kilo durumları nasıl? :KK64:
ben korkuyorum ya cok kilo almaktan.. 73le hamile kaldım.. 168 boy..
90ın üzerine çıkmam inşallah.. :18:

54 kilo ile hamile kaldım 1,67 boyum inşallah 11 kilo sonunda doğurabilirim :KK34:

benim sabah beridir ara ara bulantım oluyordu
limon kestim yedim az önce iyi geldi tavsiye olunur

limonu öyle çok yiyorum ki bana etki etmedi demek ki

sayfa başına eklemek için kazen ile konuştunuz mu ? arkadaşlar :KK34: yazdıysanızda kaçırmış olabilirim

Kızlar selam, ben de cuma günü doktora gittim ama haftasonu yoğunluğundan yazamadım, üstten baktı keseyi gördü muhtemelen içi dolu dedi, ama kesin olarak bişey söylemek için iki hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi, çok heyecanlıydı, eşim benden önce ekranda keseyi farketti, şapşallaştım o sırada sanırım :)

canım bana da doktor kan tesi ile 3 hafta dedi sonra doktora muayene oldum 4+4 çıktı

54 kilo ile hamile kaldım 1,67 boyum inşallah 11 kilo sonunda doğurabilirim :KK34:

limonu öyle çok yiyorum ki bana etki etmedi demek ki

sayfa başına eklemek için kazen ile konuştunuz mu ? arkadaşlar :KK34: yazdıysanızda kaçırmış olabilirim

nası yani muayene olunca 4+4 çıktı anlamadım nasıl muayene oldun ultrasondamı baktı alttanmı kontrol etti biraz daha açık olurmusun? bende merakımdan ölücem normalde doktora gittiğimde sat'a göre 5. haftanın içindeydim ama kan ultrasonda görünmedi doktorda kan tahliline bakıp 3 haftalık dedi nasıl dediyse değerimde yüksek aslında kafam karıştı iice.

nası yani muayene olunca 4+4 çıktı anlamadım nasıl muayene oldun ultrasondamı baktı alttanmı kontrol etti biraz daha açık olurmusun? bende merakımdan ölücem normalde doktora gittiğimde sat'a göre 5. haftanın içindeydim ama kan ultrasonda görünmedi doktorda kan tahliline bakıp 3 haftalık dedi nasıl dediyse değerimde yüksek aslında kafam karıştı iice.

2 haziran da kan testi yaptırdım doktor 3 haftalık dedi.
3 haziran da muayene için gittiğimde karnımdan baktı ve ultrasonda keseyi gördü 4+4 günlük hamilesi dedi.
ama kendim adet tarihime göre hesaplarsam 5 haftalık çıkıyordum.
ben doktorun ultrasonda söylediğine bakıp öle devam ettim geç döllenme olabilir daha öncesinde adet gecikmesi yaşadıysan o olabilir.

muayene olmadıysan randevu al dr zaten keseyi de görür kaç günlük olduğunu da söyler :KK49:

2 haziran da kan testi yaptırdım doktor 3 haftalık dedi.
3 haziran da muayene için gittiğimde karnımdan baktı ve ultrasonda keseyi gördü 4+4 günlük hamilesi dedi.
ama kendim adet tarihime göre hesaplarsam 5 haftalık çıkıyordum.
ben doktorun ultrasonda söylediğine bakıp öle devam ettim geç döllenme olabilir daha öncesinde adet gecikmesi yaşadıysan o olabilir.

muayene olmadıysan randevu al dr zaten keseyi de görür kaç günlük olduğunu da söyler :KK49:

teşekkür ederim aydınlattın için ama ben doktora gittim de Muayeene oldum ultrasonda bişi görünmedi yazmıştım daha öncede 2 hafta sonra gel dedi şimdi bu hafta giidersm ultrasonda gene çıkmazsa die korkuorum önümüzdeki haftayı bekliycem inş. birazzor olucak ama:) bide sık sık ultrasona girmek sakıncalı olurmu acaba bu hafta gitsem haftaya bidaha gitsem:)

teşekkür ederim aydınlattın için ama ben doktora gittim de Muayeene oldum ultrasonda bişi görünmedi yazmıştım daha öncede 2 hafta sonra gel dedi şimdi bu hafta giidersm ultrasonda gene çıkmazsa die korkuorum önümüzdeki haftayı bekliycem inş. birazzor olucak ama:) bide sık sık ultrasona girmek sakıncalı olurmu acaba bu hafta gitsem haftaya bidaha gitsem:)

gideli 2 hafta oldu ise git canım ama olmadı ise bekle
çünkü 7/8 haftalıkken kalp atışı için yine çağırabilir her hafta hastaneye gitmiş olursun

alah bilir hepiniz tas catlasa 55-60 kilodursunuz. onu yiyim bunu yiyim yapiyonuz . ben napicam ya. uc yillik tedavnin sonu esittir kilo 99 oldu. 5+3 deyim bugun alah askina delircem . bu sabah 99.9 olmus o kadarda dikkat ediyom gunde iki ogun . onuda sapur supur gecistiriyorum.bi yandanda yetersiz besleniyorum bebisime diye korkuyorum amaaaaaa

allah askina bes haftada ne yaptim da o 900 gr nerden geldi simdii yaaa nerden :KK43:(((((

catlaginda sunun da bunun da degilim valla ya zaten catlayan catlamis. bu isi 110 la kapatabilirmiyim ins. kizlar :KK43:(oyle bi liste olmaliki bi tek bebisim almali

kuzum kafana takma ama ekmegi cok az ye, tuzu ve sekeri kes...ben de kiloluyum...

herkese merhaba temmuz 2013 annesi olucaktım ama nasip olmadı bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım..çok şükür ki 6 ay sonra yeniden hamile kaldım sat 4 mayıs ve geçen hafta adet olmam gereken günde hamile olduğumu önce idrar testinden sonra kan testinden öğrendim..değerim 259.9 idi..bir daha testi tekrarlamadım ama 3-4günde bir idrar testi yaptım gittikçe koyulaşıyo :KK16: cuma günü kontrolüm var inşallah bu sefer sağlıkla kavuşurum bebeğime..allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..

Son düzenleme:
[h=2]
heart.gif
Güncel Listeeee[/h]
Herkese merhabalaaaar :KK52::KK52::KK52:Evvet işte güncel listemiz. Bu arada arkadaşlar, listemizle ilgili görüşleriniz varsa bildirin lütfen,:KK28::KK28:eklenmesini istediyiniz başka bilgiler vs.

ANNE ADAYI:nazar:YAŞKAÇINCI BEBİŞMUHTEMEL DOĞUM TARİHİ:emir_bebek:CİNSİYETİ:KK8:/:KK55:
çokoprens343.01-02-2014:KK31:
kutuktupense23ilk02-02-2014:KK31:
zareba24ilk02-02-2014:KK31:
sosyoloji1235ilk06-02-2014:KK31:
bbilim322.07-02-2014:KK31:
iklim252.:KK31:
class32ilk05-02-2014:KK31:
bgseyyahhh29ilk06-02-2014:KK31:
Cemos2628İlk11-02-2014:KK31:
Cigdemycrocus135 haftalık:KK31:
Ugurlucum27İlk:KK31:
Mor15826İlk01-02-2014:KK31:
srpilyd28İlk02-02-2014:KK31:
Sibelmesut32İlk12-02-2012:KK31:
+EYLÜL+28İlk06-02-2014:KK31:
Moonshinee29İlk11-02-2014:KK31:
Jack_Frost27İlk08-02-2014:KK31:
Leonagish26İlk13-02-2014:KK31:
Zeytin1326İlk12-02-2014:KK31:
Alphinrosa363.02-02-2014:KK31:
Tuz302.17-01-2014:KK31:
Speedy-gonzales24İlk10-02-2014:KK31:
Zoeyay26İlk05-02-2014:KK31:
ekinci24İlk11-02-2014:KK31:
little_princess312.14-02-2014:KK31:
hazalaslan342.04-02-2014:KK31:

kızlar beni yine eklememişsiniz:KK43: yaş 26, ilk bebek, tahmini doğum tarihi 16/ o2/2014 :))

Kızlar selam, ben de cuma günü doktora gittim ama haftasonu yoğunluğundan yazamadım, üstten baktı keseyi gördü muhtemelen içi dolu dedi, ama kesin olarak bişey söylemek için iki hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi, çok heyecanlıydı, eşim benden önce ekranda keseyi farketti, şapşallaştım o sırada sanırım :)
:nazar: :nazar::nazar: benimde doğum tarihi:2 şubat olacak.kese boyutun kaç? sat tarihiyle aynı hafta çıkıyor mu?öğrenebilir miyim?
meraktan ard arda iki dr. gittim ikisinde de 1 hafta geri.GA:8,8 mm.GA:8,7 mm .gerçi ileriki haftalarda belli olur dedi dr.normalmiş ama şu internet dedikleri insana telaş yaptırıyor işte.bana da iki dr. iki hafta sonra gel dedi.

kızlar merhabalar;
aslında haftaya ilk kontrole gitmeyi düşünüyordum ama yaz tatili planını iptal edip etmemeye karar vermek için hamileliğin netleşip netleşmediğini öğrenmem lazım. perşembeye randevu aldım umarım kese gözükür. benim mens. 28 günde bir, tam 28. gün evdeki idrar testinde öğrendim. çok silikte değildi buna dayanarak geç döllenme olmadığını ve kesenin gözükeceğini umuyorum. adetin gecikmesinin 9. günü ve doktor 1 hafta -10 gün sonra gel demişti.sizler ne dersiniz çok mu erken gidiyorum?

Bebegimle yollarimiz ayrıldı kızlar değerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelikmis kanamani bekle dedi kısmet değilmiş tekrar bebek sahibi olmk icin gün sayıcam artik

Bebegimle yollarimiz ayrıldı kızlar değerim 145den 57ye düştü kimyasal gebelikmis kanamani bekle dedi kısmet değilmiş tekrar bebek sahibi olmk icin gün sayıcam artik

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. benimde 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş ve 12 .haftada farketmiştik aldırmak zorunda kalmıştık. ama şimdi yine hamileyim tek dileğim sağlıklı olması ve sağ salim doğması. sende umudunu yitirme aylarca yıllarca hamile olmak için uğraşan insanlar var. allah onlara sabır ve en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. hamile olabildiğini bilmek bile sana umut olsun canım. her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır. çok daha güzel günlerde mutlu olmanı canı yürekten diliyorum seni tanımasamda. tekrar çok geçmiş olsun ve derdini veren rabbim sabrınıda sana ve eşine versin inşallah

:nazar: :nazar::nazar: benimde doğum tarihi:2 şubat olacak.kese boyutun kaç? sat tarihiyle aynı hafta çıkıyor mu?öğrenebilir miyim?
meraktan ard arda iki dr. gittim ikisinde de 1 hafta geri.GA:8,8 mm.GA:8,7 mm .gerçi ileriki haftalarda belli olur dedi dr.normalmiş ama şu internet dedikleri insana telaş yaptırıyor işte.bana da iki dr. iki hafta sonra gel dedi.

canım kese boyutumun kaç olduğunu bilmiyorum desem inanır mısın? ama doktor son adet tarihine uyumlu dedi, heyecandan ben hiçbişey sormamışım zaten, internete çok bakma ne bilim belki geç döllenmedir seninki, sen içini ferah tut :)

hamilelik boyunca canımı sıkmamaya özen gösteriyorum
ilkini zaten (bence)stresten kaybettim
ama velilerim sağolsun başlı başına stres kaynağı
bir test firması okula tanıtım için geldi herkes çok beğendi ama biz öğretmenler kısa zaman kladı deyip seneye alalım dedik
ama sağolsun birileri ben para topluyorum diye il milli eğitime şikayet etmiş beni
sabır sabır nereye kadar Allahım yani
ben salakta kanamam olduğu halde rapor almayıp okula giden bir öğretmenim
sinirden ağlamak üzereyeyim
Allahım sen bana yardımcı ol
:KK43:((((

X