2014 Şubat Anneleri

evettt 2.kez anneliği tadacak olan arkadaşlar,daha doğrusu daha önceden bi doğum yaşamış olan arkadaşlar...normal doğum mu sezeryan mı :KK31::KK1::KK1:

ben normal doğum yaptım suni sancı falanda almadım kendi sancımla oldu 5-6 saat kadar sancı çektim ama benim ıkınma sürecim uzun sürdü oğlum çok yukardaydı aşağıya inmedi 1,5 saat kaldım çatta o kısım biraz daha zor oldu sancıdan ama yinede ikincide olsa normal olsun istiyorum

ama ben oğlumdada korkmadım hiç normal doğumdan hep normal doğrurum nolcakki dedim herkes doğurmuş ben neden doğurmayayım dedim
sadece sancı çekerken bi kaç kez sezeryan diye bağırmıştım :KK9::KK9::KK9:

benim sabah beridir ara ara bulantım oluyordu
limon kestim yedim az önce iyi geldi tavsiye olunur

nee çoğul gebelik miii neden kii doktor değerime bakıp 3 haftalık dedi aslında adet tarihine göre bakarsan 4-5 haftalık olmalıydı yani bu değer 3 haftalıkken böyle çıkar dediii içime kurt düşürdün şimdii:KK43: bu değerler testlere göre farklılık gösterirmi acab

ya cok bi bilgim yok ama benim 5 haftalıkken 1005 di senin 3 haftalıkken 2000lilerde bi değerdi sanırım..o yüzden dedim...gözünü korkutmak istemedim :KK1:

kişiden kişiye değişiyodur belki :KK1:

ben normal doğum yaptım suni sancı falanda almadım kendi sancımla oldu 5-6 saat kadar sancı çektim ama benim ıkınma sürecim uzun sürdü oğlum çok yukardaydı aşağıya inmedi 1,5 saat kaldım çatta o kısım biraz daha zor oldu sancıdan ama yinede ikincide olsa normal olsun istiyorum

ama ben oğlumdada korkmadım hiç normal doğumdan hep normal doğrurum nolcakki dedim herkes doğurmuş ben neden doğurmayayım dedim
sadece sancı çekerken bi kaç kez sezeryan diye bağırmıştım :KK9::KK9::KK9:

yaa bende normal istiyorum ama gecen eşimin arkadaşı eşinden bahsetti...cok bağırdı hastaneyi ayağa kaldırdı falan....korktum tırstım sanki:18::18:

benim sabah beridir ara ara bulantım oluyordu
limon kestim yedim az önce iyi geldi tavsiye olunur

dikkate alcam çünkü az biraz başladı bende de canım:KK31:sabahları oluyo bas dönmesiyle birlikte :KK5:

ya cok bi bilgim yok ama benim 5 haftalıkken 1005 di senin 3 haftalıkken 2000lilerde bi değerdi sanırım..o yüzden dedim...gözünü korkutmak istemedim :KK1:

kişiden kişiye değişiyodur belki :KK1:

yaa bende normal istiyorum ama gecen eşimin arkadaşı eşinden bahsetti...cok bağırdı hastaneyi ayağa kaldırdı falan....korktum tırstım sanki:18::18:

dikkate alcam çünkü az biraz başladı bende de canım:KK31:sabahları oluyo bas dönmesiyle birlikte :KK5:

ya bende çok bağırdım ona bakarsan bağırmadan doğran çok nadirdir zaten
ben nst ye girmek için gitmiştim 38 haftamdaydım sanırım nstde doğum katında odaların olduğu katta kadının biri bir bağrıyor ama nasıl oturdum ağladım tabi baya bi sakinleşemedim
ama neticede allah kuvvetini veriyor insana birde fazla doğum hikayesi dinleme okuma tavsiye etmem :KK34::KK34::KK34::KK34:

böyle ufak ufak dilimleyip hafif tuzlayıp arada atmak iyi gelir limonu
helede çalışıyorsan

Son düzenleme:
ya bende çok bağırdım ona bakarsan bağırmadan doğran çok nadirdir zaten
ben nst ye girmek için gitmiştim 38 haftamdaydım sanırım nstde doğum katında odaların olduğu katta kadının biri bir bağrıyor ama nasıl oturdum ağladım tabi baya bi sakinleşemedim
ama neticede allah kuvvetini veriyor insana birde fazla doğum hikayesi dinleme okuma tavsiye etmem :KK34::KK34::KK34::KK34:

böyle ufak ufak dilimleyip hafif tuzlayıp arada atmak iyi gelir limonu
helede çalışıyorsan

evet canım çalışıyorum....az önce vardı bulantım ama geçti şimdi.hakkın var su videoları izleme konusunda....çünkü doğum videoları izledim hamile kalmadan önce....simdi sezeryan dan daha cok korkuyorum....:18:

annem beni kahkaha atarak dogurmus....acıdan artık gülmeye başlamış herhalde :KK1::KK1:

evet canım çalışıyorum....az önce vardı bulantım ama geçti şimdi.hakkın var su videoları izleme konusunda....çünkü doğum videoları izledim hamile kalmadan önce....simdi sezeryan dan daha cok korkuyorum....:18:

annem beni kahkaha atarak dogurmus....acıdan artık gülmeye başlamış herhalde :KK1::KK1:

ya biliyormusun aslında cehalet çok güzel birşey bizim annelerimiz bizim kadar bilinçli değilmiş belki ama daha raahtlarmış kesin

biz çok araştırıyoruz araştırdıkçada korkuyoruz doğal olarak

benim rahmetli babam buralardan uzak kanser olmuştu, o kadar bilinçliydiki ama o yüzden çabuk çöktü zaten
hiç yalan söyleyemedik biz babama hep gerçekleri bildi o yüzdende morali hep kötüydü
yani cehalet bazen daha güzeldir

ya biliyormusun aslında cehalet çok güzel birşey bizim annelerimiz bizim kadar bilinçli değilmiş belki ama daha raahtlarmış kesin

biz çok araştırıyoruz araştırdıkçada korkuyoruz doğal olarak

benim rahmetli babam buralardan uzak kanser olmuştu, o kadar bilinçliydiki ama o yüzden çabuk çöktü zaten
hiç yalan söyleyemedik biz babama hep gerçekleri bildi o yüzdende morali hep kötüydü
yani cehalet bazen daha güzeldir

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah canım...

haklısın....bi prof dr arkadaşıma öyle söylemiştti....annelerimizin bunlardan haberi mi vardı diye:KK31::KK31:

İÇİME KURT DÜŞTÜ RESMEN hcg değerlerinizi haftalarla birlikte paylaşırmısınız forumu araştırdım genelde hakkatend eğerim yüksek gibi ben ölçümde bi farklılık oldunu düşünmeye başladım acaba bi sıfır fazladan mı koydular burda:) sayenizde bu hafta için doktordan randevu almaya çalışıcam bidahaki haftaya gitcektim normalde meraklandım şimdi:) kilo konusuna gelince 55 kiloydum hamile klaldımda şimdiden 1 kilo aldım:) ben eskiden çok sık tuvalete çıkardım çok su içerdim hala su içiorum ama tuvalet sayısı düştü böle olan varmı hiç???

arkadaşlar sürekli yazmasam da takip ediyorum hepinizi.. Allah hepimizi meleklerimize kavuştursun zamanı gelince inş..
Ben de az önce yine beta hcg baktırdım, 764,2 çıktı, çok sevindim .yalnız daha önce söylediğim gibi, adete 5 gün kala öğrenmiştim idrarda, 4 gün kala hcg 130 du.. şimdi 1 gün var adetime yani yarın adet günüm.. 764 çok değil mi sanki.. Akıntım çok arttı , sizde de böyle mi olmuştu adete yakın? Bir de adetten 1 gün önce kan testi yaptıran var mı? Kaç çıktı sizin? Düşünmekten aklımı çıldırcam da ben:s

cnm ben adet olmam gereken gün yaptırdım beta hcg 870.80 cıktı dün öğrendim bende

cnm ben adet olmam gereken gün yaptırdım beta hcg 870.80 cıktı dün öğrendim bende

bende aynı konu üzerindeyimben adetten 3 gün saonra yaptırdım ve 2700 lerde çıktı benimkide yüksek yani çoğulgebelik olabilir diyenler oldu bende şoklardayım burda diğer arkdaşlar da paylaşsa bu konuda bilgisia olan var aydınlatsa bizleri normal gebeliktede bu değerler olabilri mi??

İÇİME KURT DÜŞTÜ RESMEN hcg değerlerinizi haftalarla birlikte paylaşırmısınız forumu araştırdım genelde hakkatend eğerim yüksek gibi ben ölçümde bi farklılık oldunu düşünmeye başladım acaba bi sıfır fazladan mı koydular burda:) sayenizde bu hafta için doktordan randevu almaya çalışıcam bidahaki haftaya gitcektim normalde meraklandım şimdi:) kilo konusuna gelince 55 kiloydum hamile klaldımda şimdiden 1 kilo aldım:) ben eskiden çok sık tuvalete çıkardım çok su içerdim hala su içiorum ama tuvalet sayısı düştü böle olan varmı hiç???

bat dan 1 gün sonra test yaptırdım ben.yani 4+1 miş o zamn benim yavrum :KK16:

değerim 1005 di canım:KK31:

bu arada ben 49 kiloyla hamile kaldım...dr da baktı...öle yazdı...boy 1.60-1.62 gibi bişi sanırım:KK31:

bende aynı konu üzerindeyimben adetten 3 gün saonra yaptırdım ve 2700 lerde çıktı benimkide yüksek yani çoğulgebelik olabilir diyenler oldu bende şoklardayım burda diğer arkdaşlar da paylaşsa bu konuda bilgisia olan var aydınlatsa bizleri normal gebeliktede bu değerler olabilri mi??

ben pek anlamıyorum bi bilgim yok ama sen yine araştır çok takmaa cnm hayırlı olsun hayırlısı ile kucağımıza alalım inş. :)

bugün kan verdim.bakalım sonuc ne cıkacak doğru diyorsun göremzsem endişe ederim ama gitmedende nasıl duracağım onuda bilmiyorum.folik asit içiyorum.bendede hiçi bir belirt yok şimdilik sadece arada kasıklarım tek taraflı batıyor oda cok sancılı değil.
Benim de kasık ağrım var sadece sol taraf özellikle bazen bacağıma bile vuruyor..Hele geceleri daha da artıyor.. :KK43:

eskiler herşeyi yermiş valla
ama doğal doğal dahada sağlammışlar
şimdi biz çok ince eleyip sık dokuyoruz gibime geliyor bana
biraz rahat olmak en iyisi
yoksa o kitapları yazanlar şunu yeme bunu içme diye yazan yazarlarda belki kendi gebeliklerinde aynen uygulamıyorlardır bunları

Valla canım annemler doğru dürüst hastahaneye bile gitmemişler zaten o zaman nerdee bu kadar doğum hastahanesi özel şansları da yoktu tabi ben de öyle düşünüyorum netten fazla araştırmamak gerekiyor ben kürtajdan sonra 10-15 gün adet olmadım netten araştırayım nedir ne değildir dedim aman allahım yani dedim ki üzerime toprağı örtün ölmüşüm ben :KK70: Yok rahim yapışması yok kist bilmem ne o yüzden fazla da kafa yormamak gerek bence...

arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim 25 yasindayim ilk evliligimden bir kizim var 3bucuk yasinda. Simdiki esimle 2yildir evliyiz bundan 6ay öncesine kadar dogum kontrol hapi kullaniyordum cocuga karar verdik biraktim. Gectigimiz ay adetim 2gün gecikti test yaptim pozitifti ama 2gün sonra kanamam oldu doktor erken düsük dedi korunma süresi vermedi bundada bi hayir var elbette. Bu ay yumurtlama günümde düzenli iliskiye girdik sonraki günlerde kasiklarimda agri oldu gögüslerim hassaslasti damarlar belirdi hissetmistim bisiler farkliydi bu ay. Dün adet günümdü dayanamadim test yaptim ve hamileyim cok sükür Allaha. Esimde bende cok istiyoduk bizim hikayemiz baya uzun ve karisik . Cok sükür bu ay tuttu. Darisi isteyen herkese insallah

Hayırlı olsun canım benim ne güzel artıyor gittikçe Şubat anneleri inş başladık sonunu da getirmek nasip olur :KK70:

kızlaar peki kilo durumları nasıl? :KK64:
ben korkuyorum ya cok kilo almaktan.. 73le hamile kaldım.. 168 boy..
90ın üzerine çıkmam inşallah.. :18:

Yau sorma kiloyu ben kızken 48 kiloydum ki hayatım da ibre 54'ü bir kere vurdu benim evlendikten sonra bir kilo aldım şimdi 60-61 oluyorum boyum 1,70 kilom çok iyi aslında ama daha fazla almak istemiyorum ekmeği kestim valla sebze yiyorum bol bol..

Bu arada kızlar göbüşler ne durum da?
Benim önceki hamileleğimden kalmıştı zati biraz şimdi iyice çıktı sipsivri oldu yaa elbiselerim olmuyor artık birden bire 2 beden atladım off off nolcek benim halim :KK43: :KK14:

X