Arkadaşlar sürekli yazmasam da takip ediyorum hepinizi.. Allah hepimizi meleklerimize kavuştursun zamanı gelince inş..
Ben de az önce yine beta hcg baktırdım, 764,2 çıktı, Çok sevindim .yalnız daha önce söylediğim gibi, adete 5 gün kala öğrenmiştim idrarda, 4 gün kala hcg 130 du.. şimdi 1 gün var adetime yani yarın adet günüm.. 764 çok değil mi sanki.. Akıntım çok arttı , sizde de böyle mi olmuştu adete yakın? Bir de adetten 1 gün önce kan testi yaptıran var mı? kaç çıktı sizin? Düşünmekten aklımı çıldırcam da ben:S
Canim degerin gayet guzel yukselmis. Takacak bisey yok. Benim de 760 gibi bisey cikmisti adetten 1 gun once. Akinti da hemen herkeste oluyor. Bende de artti. Hayirli olsun bebisin :))
merhaba arkadaşlar benide alın aranıza cok şükür bende hamileyim artık....
Teşekkür ederim canım benim cevabın için,, acaba erken döllenme mi olmuş 5 gün kala idrarda çıktığına göre.. Daha erken test yapsam çıkar mıydı acabaD umarım adet olmam,, olcak gibi ağrılar giriyor arada.. 2 gündür çok ağrım var.. yarını bi atlatsam :))
Bu arada sen kaçıncı haftadasın, ilk bebeğin mi?
Arkadaşlar sürekli yazmasam da takip ediyorum hepinizi.. Allah hepimizi meleklerimize kavuştursun zamanı gelince inş..
Ben de az önce yine beta hcg baktırdım, 764,2 çıktı, Çok sevindim .yalnız daha önce söylediğim gibi, adete 5 gün kala öğrenmiştim idrarda, 4 gün kala hcg 130 du.. şimdi 1 gün var adetime yani yarın adet günüm.. 764 çok değil mi sanki.. Akıntım çok arttı , sizde de böyle mi olmuştu adete yakın? Bir de adetten 1 gün önce kan testi yaptıran var mı? kaç çıktı sizin? Düşünmekten aklımı çıldırcam da ben:S
canim benim bat 1 hazirandi
adete yedi gun kala idrarda cikti
ayin otuzunda 148 cikti
adet gunumde 364 cikti
herkesin ki vucudu ayni tepki vermezmis bende bi ara bu degerlere cok takmistim. ama dun dr umda dedi cok guzel gidiyo diye. kesemizide gorduk. bugun 5+1 iz. dr adet gunuylede paralel dedi
Canim meraklanma problem yoktur. Ben de adetimi 7-8 gun varken idrar testinde gormustum. Allah devamini getirsin insallah. 3. Hamileligim ama kismetse ilk bebegim olacak...
Hosgeldin canim. Aramiza yeni katilan arkadaslar bilgilerini yazarlarsa, pazartesi listeye onlari da eklerim..
canim onun icin diyirumya vucutttan vucuda degisir. benim otuzda bir doner ama genelde. cunku duzensizim ben pko lu sayilirdi halim. ayrica ikizde olabilir ne guzel :)
Benim önceki hamileliğim de(kürtaj oldum) 4 hafta da görmüştük hatırladığım kadarıyla 4 mm idi..5. haftada 10 mm,6.hafta da 12mminş. canım sağlıklı bir gebelik geçiririz, Rabbim bu konuda imtihan etmesin inş..
Benim yaş 26, ilk bebek olacak inş.. Hesaplayıcıya göre 16 şubat tahmini doğum:))) doktora gitmediğim için kesin bir şey diyemiyorum henüz:) bu arada ne zaman gitmeliyim ki doktora,, kese ne zaman görülür karından..
Kızlar dün doktora gittim. miniğimiz gördük çok şükür. 4,5 mm henüz.Kalp atışları için 10 gün sonra tekrar gideceğiz.
Doktorumun dediklerini sizinlede paylaşayım istedim.
-Günde 1 tane yumurta yemeliymişiz.
-Bol bol balık yemek gerekliymiş
-Günde 5 tane badem veya ceviz yemeliymişiz
- Bol bol peynir, süt, yoğurt, Sebze ve meyve yemelisin dedi.
-Un, şeker ve tuzdan uzak durmalısın. Çok kilo almamalısın dedi. Hamilelikte en az 10 kilo en fazla 12 kilo almalıymışız.
-Tatilede gidebilirsin fakat aşırı yüzmemelisin. Çıkıp bir yerlerden atlamamalısın dedi.
- Yani kısaca aşırı hareketlerden kaçın çok hareketsizde kalma diyor. Normal hayatına devam et dedi.
- Bu arada daha önceki kontrolümde bana demir ilacı vermişti. eğer mide bulantın olursa demire ara ver kullanma dedi. Çünkü demir ilacı mide bulantısını dahada tetiklermiş. Şükür bende mide bulantısı falan yok ama olan arkadaşlar varsa diye yazıyorum.
canim eline saglik...bende de bulanti yok dha ama gogusler iyice sisti...bir de acayip acayip ruyalar goruyorum:))...Kızlar dün doktora gittim. miniğimiz gördük çok şükür. 4,5 mm henüz.Kalp atışları için 10 gün sonra tekrar gideceğiz.
-Un, şeker ve tuzdan uzak durmalısın. Çok kilo almamalısın dedi. Hamilelikte en az 10 kilo en fazla 12 kilo almalıymışız.
-Tatilede gidebilirsin fakat aşırı yüzmemelisin. Çıkıp bir yerlerden atlamamalısın dedi.
- Yani kısaca aşırı hareketlerden kaçın çok hareketsizde kalma diyor. Normal hayatına devam et dedi.
- Bu arada daha önceki kontrolümde bana demir ilacı vermişti. eğer mide bulantın olursa demire ara ver kullanma dedi. Çünkü demir ilacı mide bulantısını dahada tetiklermiş. Şükür bende mide bulantısı falan yok ama olan arkadaşlar varsa diye yazıyorum.
Kızlar dün doktora gittim. miniğimiz gördük çok şükür. 4,5 mm henüz.Kalp atışları için 10 gün sonra tekrar gideceğiz.