2014 Şubat Anneleri

bol su içmek idrar yolu enfeksiyonu içinde iyimiş bugün az içtim artık eve gidince devam
uyku sıkıntısı bende de var kafamı koysam dalıyorum ve uykum ağır oluyor dibimde çalan telefonu duymuyorum falan ve akşama yemeğim de yok

teşekkür edrimmm:))çok heyecanlıyım aslında çalişirken ilk haftadan hamile kalmak biraz sarstı beni

canım seninkinden bir yanlış var bence takviminde yani sen 2 hafat önce gebe kalmış olabilirsin ama bebeğin tıbben 2 haftalık olmaz 4 hafatlık olur
takvimi düzletmen gerekir bence takvime göre bugünlerde gebe kalman gerek çünkü

ama ben yine yokumm listedeee yaş 26 ilk bebek muhtemel doğum tarihi 12.02.2014 :))

36 -3. - 2.2.2014

benim çok kötü geçiyorr kızlarrrbulantım çok fena.. nadir de olsa kusuyorum..müthiş uyku hali....inşallah geçecek değilmi.....

valla bende bulantı yok diye üzülüyorum.3.aydan sonra çoğu annede bulantı geçer ama iştah artar.annem dokuz ay boyunca kusmuş,bende tık yok.

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sadece olasılıktır ve dış gebelik değil normal gebelik yaşarsın en kısa sürede inşallah

sağol canım ama benim teşhis kesin sizlere sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Dış gebelikten sonra bekleme süresi ne kadar bilen var mı

sağol canım ama benim teşhis kesin sizlere sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Dış gebelikten sonra bekleme süresi ne kadar bilen var mı

bekleme süresini bilmiyorum ama dış gebelikten sonra üstelik tek tüple akrabam 2,arkadaşım 1 çocuk dünyaya getirdi.üzülme diyeceğim ama herşey allahtan.iyi haberlerini duymak dileğiyle...

merhaba bayanlar. ben bugün kesemi karından bakılarak gördüm.hamileliğimin farkına yeni vardım.darısı görmeyenlerin başına.

:)) gordumm gordummm. allahim sukurler olsun. kesemizi gorduk . minigim tam bes haftalikmis teyzeleri. simdilik dusuk sikintisi gormuyorum dedi dr . bi hafta sonra tekrar.

Selam kızlar. Yeni katıldım aranıza. Hepimiz için hayırlı olur inşallah. Kızlar benim beta hcg 3.5 kat artıyor. Neden sizce?

merhaba kızlar.
benim ara ara başımda dönme oluyor onun dışında midem bulanmıyor daha.
bhcg değerlerime gelince
2 haziran 92.
4 haziran 224.
6 haziran 957.
son artrışım baya fazla geldi.
dr gitmeye korkuyorum ilkinde yaşadığım kötü olaylardan sonra.
sizin değerler nasıl?

Yaş 26
İlk Bebek
M.Doğ.Tar. 05/02/2014

Ben de de hiç bulantı emaresi yok bulantıyı geçtim geçen sefer bu aylarda yemek görsem midem kalkıyodu bu sefer hiçbirşey yok çok şükür..

Benim de aynı senin gibi. Hatta daha yüksek artıyor. Adet günü 183, 2 gün sonra 618, 4. Gün 2160
Kötü ne olabilir ki? Bende tedirgin oldum şimdi. Çoğul gebelik olabilir diyorlar.

Benim de aynı senin gibi. Hatta daha yüksek artıyor. Adet günü 183, 2 gün sonra 618, 4. Gün 2160
Kötü ne olabilir ki? Bende tedirgin oldum şimdi. Çoğul gebelik olabilir diyorlar.

benim son yaptırdığım adetten 1 gün sonra 957. sizin ailede ikiz varmı cnm.

Bildiğim kadarıyla yok. Eşimin annesi ikiz çocuk aldırmış. Ama bende 2 aydır yumurtlama ilacı ve çatlatma iğnesi kullandım. Bu ay kullanmadım doğal yoldan hamile kaldım. Belki de onların etkisiyle bu ay iki yumurta olmuş olabilir.

sağ sağlim doğsunlarda başka bişey istemiyorum.

canım bu belirtiler anne olmanın belirtileri her şey normal korkma, şöyleki artık rahim duvarın kalınlaşıyor, bu nedenle kasıklarında ağrı çok normal.ama ateşe dikkat et, ateş çok önemli, yanlılş hatırlamıyorsam hamilelikte 38 i geçmeyecek, yine de bir araştır. ateş hamilelikte olmaması gereken bir unsur. birde çok su iç, hakikaten ateş gibi bir korkun varsa düşürür. ha birde ateşin nedeni, çok yağlı tuzlu baharatlı yiyorsan kolestrol yükseltip, ateş basabilir, yediklerine dikkat et.
hani ateş enfeksiyona bağlı ise tehlikeli, ancak yediklerine bağlı ise dikkat et. zaten ikisi arasındaki fark biri kısa sürer biri uzun sürer.

Son düzenleme:

amin canım ya:) ama yemedim ya, bir tane soğanın tadına baktım sonra buzluğa koydum, sokak köpeklerine veririm artık. eşimde kızdı, adama hem yedirmedim, hem kendim yemedim:) öyle kaldı

kızlar zaten hamilelik, bu şekilde anlaşılıyor, yani adet tarihiniz gelmiş adet olmuyorsunuz, ancka kasıkkalınızda ağrılar var.tamam o zazman hamilesiniz işte. hani bulantı kusma başdönmesi çok sonra oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…