2014 Şubat Anneleri

Günaydın canlar....nezaaman dr gitsem bilemedim.bat 6hazirandı.6haziranda beta hcg 106,7 çıktı..sizce dr nezaman gideyim

Günaydın canlar....nezaaman dr gitsem bilemedim.bat 6hazirandı.6haziranda beta hcg 106,7 çıktı..sizce dr nezaman gideyim

Günaydıın taatlım Benimde 7 haziran .adetin 27.günü 84.2 çıktı.Bana aile hekimim 17 haziranda gitmemi syledi .o zaman gidicem.

Bende bu hafta perşembe en azından keseyi görmek için gitsemmiki diyorum?kararsızda kaldım

canım benim 20 mayısta 90
25 mayısta 585 ti
doktorum 30 unda çağırdı o zaman gördük keseyi

canım benim 20 mayısta 90
25 mayısta 585 ti
doktorum 30 unda çağırdı o zaman gördük keseyi

bende bu gun tekrardan kan verdim.beta hcg kaç oldu diye.hiç gitmedim diye içimde rahat değil.bi şöyle keseyi görsem için rahat edicek gibi sanki

bende bu gun tekrardan kan verdim.beta hcg kaç oldu diye.hiç gitmedim diye içimde rahat değil.bi şöyle keseyi görsem için rahat edicek gibi sanki

canım inşallah en yakın zamanda görürsün keseyi sonrada benim gibi kalp sesini duyma teleşına girersin :))))

ton balığı yememek gerek içeriğindeki ağır metaller yüzünden
birde bol pullu balıklar diye biliyorum
diğer balıklarda bir sıkıntı yok
fakat ben oğlumda hiç balık yiyememiştim burnuma o kadar pis kokuyorduki bir kez bile balık yiyemedim gebeliğim boyunca

Günaydın canlarrr:KK16::KK16:
dün sabah bas dönmesiyle birlikte mide bulantısı başladı sabah....cok değil ama ayakta kalmaya devam edersem daha da artıyo ve hemen uzanmam gerekiyor öyle olunca yoksa geçmiyor...:KK5:

canım gözünüz aydın....Allahım sag salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi...

dr .unun söyledikleri hemen hemen aynı benim Dr.umun söyledikleriyle...

bu arada ben levrek yedim hafta içi....levrek de sıkıntı var mı.hangi balıkları yemeliymişiz.....ben cok etli balıkları sevmiyorum ya mesela somon gibi.....yediğim en etli balık levrek ve çipura...genelde küçük balıkların kızartmasını seviyorum...kızartma da sağlıksız ama dimi:KK31::KK31::KK31:

Teşekkür ederim canım. Amin inşallah

Sadece bol bol balık ye dedi. Şu balığı ye bunu yeme gibi birşey demedi. Bende heyecanlıydım zaten sormak aklıma gelmedi :)
Fırında yapmak daha iyidir. Hem kızartma bizede bol bol kilo aldırır. :KK1:

günaydın kızlarr..
ya ben balık zaten sevmem normalde hiç olmasa canım balık çekmez yani .. hamilelikte yemek gerekir diye dün alalım dedik.. balıkçı tezgahının önünde bir dakika duramadım.. kokusu mahvetti..sanırım ben balık yiyemiycem.. :KK31: normalde de koku hassasiyetim var zaten had safhada şuan :KK36:

Bende bu hafta perşembe en azından keseyi görmek için gitsemmiki diyorum?kararsızda kaldım

canım aslında perşembe günü batın 1 hafta geçmiş oluyor ve kesenin görünebilmesi gerek
fakat geç döllenme olduysa görünmeye bilir bukezde telaş yapmış olursun boşu boşuna o yüzden en erken c.tesi gitmeni öneririm ben

günaydın kızlarr..
ya ben balık zaten sevmem normalde hiç olmasa canım balık çekmez yani .. hamilelikte yemek gerekir diye dün alalım dedik.. balıkçı tezgahının önünde bir dakika duramadım.. kokusu mahvetti..sanırım ben balık yiyemiycem.. :KK31: normalde de koku hassasiyetim var zaten had safhada şuan :KK36:

bende oğlumda tam olarak böyleydim işte
hiç balık yiyemedim hemde hiç

bol bol ceviz tükettim bende onun yerine çünkü ikiside omega 3 içeriyor nede olsa

Günaydın ;

bugün pek iyi değilim üzerinize afiyet.
ilaç içmem lazım su bile içemiyoruım midem bulanıyor :18: inşallah hemen geçer işlerim çok konsantre olamıyorum.
haftasonu bol bol gezdim yürüdüm çok iyi geldi :KK34:

Günaydın ;

ilaç içmem lazım su bile içemiyoruım midem bulanıyor :18: inşallah hemen geçer işlerim çok konsantre olamıyorum.

gunaydın
6.haftaya girdin bulantıların başladı demek
allah kolaylık versin canım
benimde çok hafif bulşantım var bügün ama baya hafif

Günaydın ;

spidimmm dikkt et kendine canım benim....cuma gününe kadar bol bol su içiyodum ama dün aksam farkettm ki bi bardak içmişim....hemen elime bi şişe bi bardak içmeye koyuldum..bazen cok tatlı geliyor su bazen benm de midemi bulandırıyor....

2 gündür mide bulantım ve bas dönmem var benmde...inş geçer,sıkıntısız atlatırız :KK31::KK31:

bir de dün ben acılı mayonez yedim....:KK17::KK17: kfc ye gittik canım cok cekti ama napim:KK30::KK30:bi daha yemicem....bebişime kıyafet araba falan da baktım:KK16::KK16::KK16:

çok şükür benimde ağır değil
ama başımda agrıyor ikisi bir arada çekilmez oluyor :KK14:

canımmmmmm
daha bunlar neki
allah başka büyük dert vermesin, bebişlerimiz bizimle olsunda
hepsini çekeriz napalım
önümüzdeki haftalarda bulantıların artabilir
bana oğlumda metpamid vermişti doktorum bulnatı ilacı bana fayda etmişti yuttuğum günler kusmuyordum yutmadığım günler muhakkak bi kez kusuyordum
ama bazısına o ilaçta fayda etmiyormuş inş. o kadar ağır olmayız

canım aslında perşembe günü batın 1 hafta geçmiş oluyor ve kesenin görünebilmesi gerek
fakat geç döllenme olduysa görünmeye bilir bukezde telaş yapmış olursun boşu boşuna o yüzden en erken c.tesi gitmeni öneririm ben

bugün kan verdim.bakalım sonuc ne cıkacak doğru diyorsun göremzsem endişe ederim ama gitmedende nasıl duracağım onuda bilmiyorum.folik asit içiyorum.bendede hiçi bir belirt yok şimdilik sadece arada kasıklarım tek taraflı batıyor oda cok sancılı değil.

spidimmm dikkt et kendine canım benim....cuma gününe kadar bol bol su içiyodum ama dün aksam farkettm ki bi bardak içmişim....hemen elime bi şişe bi bardak içmeye koyuldum..bazen cok tatlı geliyor su bazen benm de midemi bulandırıyor....

2 gündür mide bulantım ve bas dönmem var benmde...inş geçer,sıkıntısız atlatırız :KK31::KK31:

bir de dün ben acılı mayonez yedim....:KK17::KK17: kfc ye gittik canım cok cekti ama napim:KK30::KK30:bi daha yemicem....bebişime kıyafet araba falan da baktım:KK16::KK16::KK16:

su bana da bazen hiç cazip gelmiyor ama azar azar olsa da içmeye çalışıyorum yaz günü kendimi susuz bırakmak istemiyorum.

acı yerken dikkat et canım fazlası zararlı

canımmmmmm
daha bunlar neki
allah başka büyük dert vermesin, bebişlerimiz bizimle olsunda
hepsini çekeriz napalım
önümüzdeki haftalarda bulantıların artabilir
bana oğlumda metpamid vermişti doktorum bulnatı ilacı bana fayda etmişti yuttuğum günler kusmuyordum yutmadığım günler muhakkak bi kez kusuyordum
ama bazısına o ilaçta fayda etmiyormuş inş. o kadar ağır olmayız

inşallah daha kötü olmayız :KK3:
bugün doktorua arayacağım. randevu için bu haftasonu yada bir sonraki hafta sonuna alabilirim:KK19:
gittiğimde bulantıyı da söylerim ilaç içecek kadar kötü değilim inşallah olmam da

su bana da bazen hiç cazip gelmiyor ama azar azar olsa da içmeye çalışıyorum yaz günü kendimi susuz bırakmak istemiyorum.

acı yerken dikkat et canım fazlası zararlı

inşallah daha kötü olmayız :KK3:
bugün doktorua arayacağım. randevu için bu haftasonu yada bir sonraki hafta sonuna alabilirim:KK19:
gittiğimde bulantıyı da söylerim ilaç içecek kadar kötü değilim inşallah olmam da

tamam canım ama acılı mayonez zaten cok acı bişi değil...güzel bi tat...dilinin ucunda cok hafif güzel bi acılık oluyo o kadar....yine de bu bi bahane değil yemek yok daha:KK20::KK20::KK9::KK9:

X