2014 Şubat Anneleri

ya kızlar acının ne zararı var ben bayılırım acı ve baharatlı şeylere...

Acı ve baharatlı yiyebilir miyim? Bu soruya uzmanların verdiği cevap hayırdır. Çünkü acı ve baharatlı yiyecekler sindirim sistemimizi olumsuz etkilemektedir.

Başta mide sorunları olmak üzere hemoroide ( basur) kadar giden bir süreç görülebilir. Bulantı, mide ekşimesi, reflü ve kabızlığa neden olduğu için bu dönemde acı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

ya kızlar acının ne zararı var ben bayılırım acı ve baharatlı şeylere...

canım kendini ölç tart,
sen rahatsız oluyorsan yeme
ama canında çok çekiyorsa ve rahatsız olmuyorsan bebeğe bir zararı yokki
bizim burda yöresel olarak acılı ve baharatlı olur yiyecekler bünyeler alışık yani baharata acıya, o yüzden bizi etkilemiyo mide açısından
ama başka bir insanı pek tabi etkileyebilir

ben oğlumda ilk üç ay istesemde hiç bişi yiyemedim
tek beslenme tarzım ilk üç ay poaça ve peynir ekmekti oda yiyebilirsem tabi

Herkese merhabalaaaar Evvet işte güncel listemiz. Bu arada arkadaşlar, listemizle ilgili görüşleriniz varsa bildirin lütfen, eklenmesini istediyiniz başka bilgiler vs.

ANNE ADAYIYAŞ
KAÇINCI BEBİŞ
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİCİNSİYETİ/
çokoprens
34
3.
01-02-2014
kutuktupense
23
ilk
02-02-2014
zareba
24
ilk
02-02-2014
sosyoloji12
35
ilk
06-02-2014
bbilim
32
2.
07-02-2014
iklim
25
2.
class
32
ilk
05-02-2014
bgseyyahhh
29
ilk
06-02-2014
Cemos26
28
İlk
11-02-2014
Cigdemycrocus13

5 haftalık
Ugurlucum
27
İlk

Mor158
26
İlk
01-02-2014
srpilyd
28
İlk
02-02-2014
Sibelmesut
32
İlk
12-02-2012
+EYLÜL+
28
İlk
06-02-2014
Moonshinee
29
İlk
11-02-2014
Jack_Frost
27
İlk
08-02-2014
Leonagish
26
İlk
13-02-2014
Zeytin13
26
İlk
12-02-2014
Alphinrosa
36
3.
02-02-2014
Tuz
30
2.
17-01-2014
Speedy-gonzales
24
İlk
10-02-2014
Zoeyay
26
İlk
05-02-2014

Günaydın canım, nasıl oldun var mı bir değişiklik ?? Lekelenmen durdu mu ?? Cumartesi akşamı bende de hafif bir kahverengi lekelenme oldu.. O zamandan beri bişey yok. Evi fala toparlayıp biraz iş yapmıştım. Bilmiyorum belki de ondan olmuştur. Devamının gelmemesi beni rahatlattı..

saol içimi rahatlattın
bebeğe bir zararı olup olmaması benim için önemli olan zaten..yıllardır acı yerim bir zararını görmedim şimdiye kadar.. acı dedim de yani öyle havaya uçuracak kadar acı değil zaten hafif bir acı :)

c.tesi günü af edersin sümük gibi bişi geldi yine kahverengi çok ufaktı ama
bilmiyorum yani durumu yarına doktora gidicem ben haftaya gel demişti çünkü bana hayırlısı diyorum kendimi herşeye hazırladım olacaksada daha küçükken olsun diyorum ne yalan söylim

sanada geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur canım inş. sağsağlim kucağına alırsın

eskiler herşeyi yermiş valla
ama doğal doğal dahada sağlammışlar
şimdi biz çok ince eleyip sık dokuyoruz gibime geliyor bana
biraz rahat olmak en iyisi
yoksa o kitapları yazanlar şunu yeme bunu içme diye yazan yazarlarda belki kendi gebeliklerinde aynen uygulamıyorlardır bunları

Son düzenleme:

listeye benide ekleyinnnnnn....ilk bebek yaş 24cinsiyet belli değil

alah bilir hepiniz tas catlasa 55-60 kilodursunuz. onu yiyim bunu yiyim yapiyonuz . ben napicam ya. uc yillik tedavnin sonu esittir kilo 99 oldu. 5+3 deyim bugun alah askina delircem . bu sabah 99.9 olmus o kadarda dikkat ediyom gunde iki ogun . onuda sapur supur gecistiriyorum.bi yandanda yetersiz besleniyorum bebisime diye korkuyorum amaaaaaa

allah askina bes haftada ne yaptim da o 900 gr nerden geldi simdii yaaa nerden (((((

catlaginda sunun da bunun da degilim valla ya zaten catlayan catlamis. bu isi 110 la kapatabilirmiyim ins. kizlar (oyle bi liste olmaliki bi tek bebisim almali

benım son adet tarihim 30 nisan 33 günde bir adet oluyorum 1 hazıran veya 2 sinde gelmesi gerekiyordu. on gun geçti belim bacaklarım ağrıyor akıntım fazla bir haftadır. cuma evde test yaptım negatif acaba gec döllenmemi oldu. benım durumumda olup kanda çıkan varmı

arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim 25 yasindayim ilk evliligimden bir kizim var 3bucuk yasinda. Simdiki esimle 2yildir evliyiz bundan 6ay öncesine kadar dogum kontrol hapi kullaniyordum cocuga karar verdik biraktim. Gectigimiz ay adetim 2gün gecikti test yaptim pozitifti ama 2gün sonra kanamam oldu doktor erken düsük dedi korunma süresi vermedi bundada bi hayir var elbette. Bu ay yumurtlama günümde düzenli iliskiye girdik sonraki günlerde kasiklarimda agri oldu gögüslerim hassaslasti damarlar belirdi hissetmistim bisiler farkliydi bu ay. Dün adet günümdü dayanamadim test yaptim ve hamileyim cok sükür Allaha. Esimde bende cok istiyoduk bizim hikayemiz baya uzun ve karisik . Cok sükür bu ay tuttu. Darisi isteyen herkese insallah

Selam yardimci olmayi inanki cok isterdim ama bi bilgim yok yeminle.. Herseyin hayirlisi dile Rabbimden

benide listeye ekler misiniz yaş 31 ikinci bebek muhtemel dt 14/02/2014
birde bu liste ilk sayfada olsa yenisini ekledikçe düzenlense böyle ara sayfalarda kaybolup gidiyor

merhaba subat annelerı bende grubunuzaa katılanlardanım. benıde listeye eklermisiniz :)34 yasındayım 2.cocuk dt. 04.02.2014 tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…