2014 Şubat Anneleri

Benim de aynı senin gibi. Hatta daha yüksek artıyor. Adet günü 183, 2 gün sonra 618, 4. Gün 2160
Kötü ne olabilir ki? Bende tedirgin oldum şimdi. Çoğul gebelik olabilir diyorlar.

kızlar korkacak bir şey yok, herkesin ki öyle oluyor, şu an sizin gebeliğiniz ultrasondan takip edilemez, bu nedenle kan değerlerinizden takip ediyor doktorlarınız. ve beta hcg değerlerinin artması normal. artması da gerekiyor zaten.

günaydın hanımlar..
maşallah topikteki gebe sayısı artıyor...inşallah bende bu topikte yerimi alırım..benim sat 11 mayıs bat 12 haziran..inanın beklemek çok zor..acaba diyorum ayın 10 unda kanmı versem?sizce vereyimmi?

git ver zaten düşükte olsa çıkar, minimum 5 eğer 5 üzerindeyse beta hcg hamilesin demek.

Günaydın bal şekerler güzel annişler :KK1: Keseyi kaçıncı haftada gördünüz ve ne şekilde .Ben adetimin 30.günü gittim henüz

gezmemişti değerim 84.2 çıktı .ne diyorsunuzz?

Günaydın bal şekerler güzel annişler :KK1: Keseyi kaçıncı haftada gördünüz ve ne şekilde .Ben adetimin 30.günü gittim henüz

henüz değerin çok düşük
karından usg ile görünebilmesi için değerin 2000 civarı olması gerek
buda 6.haftaya denk geliyor ortalama ve buda adetinin bir hafta geçtiği günlere denk geliyor yine :KK34:

Gunaydin kizlaaaar :)) simdi doktordan geldik. Kesemizi karindan yapilan ultrasonla gorduk :)) doktpr normal sinirlarda oldugunu, herhangi bir problemin olmadigini soyledi. Haftaya da kalp atisini duymak icin cagirdi. O kapkara golgeyi ulyrasonda gormek bile cok guzel ya.. Darisi tum arkadaslarin basina..

henüz değerin çok düşük
karından usg ile görünebilmesi için değerin 2000 civarı olması gerek
buda 6.haftaya denk geliyor ortalama ve buda adetinin bir hafta geçtiği günlere denk geliyor yine :KK34:

Tşk tatlım evet aile hekimim 17 sinde ultrasyona girmemi söyledi.

Gunaydin kizlaaaar :)) simdi doktordan geldik. Kesemizi karindan yapilan ultrasonla gorduk :)) doktpr normal sinirlarda oldugunu, herhangi bir problemin olmadigini soyledi. Haftaya da kalp atisini duymak icin cagirdi. O kapkara golgeyi ulyrasonda gormek bile cok guzel ya.. Darisi tum arkadaslarin basina..

gösün aydın sosyoloji her böyle güzel haberler alırsın inş.

8 ay sonra nst ye girersin inş. :KK34::KK16:

günaydınnn güzel anneler:KK16::KK16:

canim gozun aydin... vajinal mi karin mi?

vajinal canım:KK31:

MAŞALLAH CANIM epey küçükmüş demek ultrason ile göstermemiş kendini minik.

yeni hamilelere hayırlı olsun güzel haberler alırız inşallah

bu arada beni de yazar mısınız listeye

24 ilk bebek tahmini doğum 10 şubat

evet cnm daha epey küçük darısı kalp atışlarını duymaya ve senin meleğini görmeye:KK54::KK54:

2 gündür devamlı müşterideyim. yoruluyorum bide koşturmadan eve gidince pat yatıyorum. :KK1: sizlede okuduğum kitaplardan ve araştırmalarımdan aklımda kalanları paylaşıyorum.

* bol bol su içiyorum sürahinin önünden geçtikte su için diyorlar genelde bol bol su içiyorum.
* bebek yağı aldım her banyodan sonra süreceğim cildimde çok değişiklik oldu yumuşacık inşallah çatlaklarım olmaz
* egzersizlere başlamayı düşündüm ama 3. aydan sonra diyorlar karar değiştirdim. ufaktan daha sonra başlayacağım.
* beden olarak hiç değişikliğim yok hafif göbeğim vardı zaten hala aynısı duruyor onun için hamile miyim anlamıyorum :KK53: :KK49:
* bebek minik olsa bile dar kıyafetler giymemek gerekliymiş.
* 28 ii akşamı tatile gidiyorum. henüz dr a gidemedim inşallah gitme etme demez tatile çok ihtiyacım var :KK14::KK14:

bizden böyle işte :KK49: bulantı kusma hiç bişeyim yok :KK52:

bende bol su içiyorum..günde 2 bardak süt içiyorum...kot giyiyorum ama giymesem mi acaba diye de düşünüyorum...karın bölgesini sıkıyo sonuçta...cok dar değil zaten de yine de endişeleniyorum canım:KK31:
sucuk salam sosis çiğköfte yasak...
egzersiz benimde aklımda ama 2 hafta sonra dr a gittiğimde soracağım....çatlaklar içinde arkadaşım bi prof doktora gidiyodu....LİERAC diye bi ilaç önermiş...2 sene önce 70 tl idi dedi arkadaşım....onu da dr a sorcam.....

bir de bulantı kusma yok bende çok şükür.....ama aşırı gaz var...karnım şişti 4 aylık gibi :KK1:bir de aşırı uyku...bende senin gibi basımı koysam uyuycm:KK31::KK31:

gözün aydın sosyolojiii...aynı heyecanı aynı zamanda yasıyoruz ne güzelll....bende 2 hafta sonra gidicem kalp atışını duymaya....:KK16::KK16:

4+4 DÜ gittiğimizde karnımdan son anda gördü keseyi :KK34:

günaydınnn güzel anneler:KK16::KK16:

bende bol su içiyorum..günde 2 bardak süt içiyorum...kot giyiyorum ama giymesem mi acaba diye de düşünüyorum...karın bölgesini sıkıyo sonuçta...cok dar değil zaten de yine de endişeleniyorum canım:KK31:
sucuk salam sosis çiğköfte yasak...
egzersiz benimde aklımda ama 2 hafta sonra dr a gittiğimde soracağım....çatlaklar içinde arkadaşım bi prof doktora gidiyodu....LİERAC diye bi ilaç önermiş...2 sene önce 70 tl idi dedi arkadaşım....onu da dr a sorcam.....

bir de bulantı kusma yok bende çok şükür.....ama aşırı gaz var...karnım şişti 4 aylık gibi :KK1:bir de aşırı uyku...bende senin gibi basımı koysam uyuycm:KK31::KK31:

sütü bende gece günlük süt içiyorum normal sütü içemedim zaten sevmiyordum .
kot çok dar ise giyme ama idare edeek kadar ise giy canım sonra hiç giyemeyeceksin :KK9: çocuğu çok sıkma tabi.
gaz sıkıntısı bende dün oldu ağladm artık ağrı bir anda bir giriyor geçene kadar kıvrandım.

mustela bide lierac ikisi öneriliyor ama ben bebek yağını tercih ettim çatlak genetik bişey aile de var ise çatlayacağız zaten :KK43:
en azından cildim nemlensin :KK1::KK1:

bblim herşey yolunda mı ?

bugün biz 6 haftalık olduk minik kuşum büyüyor

Son düzenleme:
şimdilik herşey yolunda çok şükür
sancımda kesildi kanamamda yok
bekliyorum salıya gidicem kısmetse
benim tahmini doğumda 6 veya 7 şubat olacak kısmetse

kot çok dar ise giyme ama idare edeek kadar ise giy canım sonra hiç giyemeyeceksin :KK9: çocuğu çok sıkma tabi.
gaz sıkıntısı bende dün oldu ağladm artık ağrı bir anda bir giriyor geçene kadar kıvrandım.

mustela bide lierac ikisi öneriliyor ama ben bebek yağını tercih ettim çatlak genetik bişey aile de var ise çatlayacağız zaten :KK43:

spidim benim sadece popoda catlagım var lisedeyken 9 kilo vermiştim birden....ondan snra oldu....annemde var ama 2.cocukta olmuş....bende olmamış yani :KK1:inşallah çatlamayız kuzum yaa:KK5:ama bebeğimiz sağlıklı olsun da napalım:KK31: bebek yagı hangisi markası ne kuzum:KK31:

sorma yaaa gece bende de vardı soda da yapıyomus netten baktım da...bide ben sıcak ne içebilirim ya cay kahve içmiyorum artık...cayı da cok severim günde 2 bardak içerdim mutlaka...:KK5:zaten kabızlık da oluştu....sıcak bişeyler içmeliyim.....onu da dr a sorcam...

bir de sen 6.haftaya girdin doğum tarihin 10 subat ben 5.haftadayım 8 subat nasıl oluyo anlam veremedim :26::26:dr 8 subat dedi bende netten batım 8 subat cıkıyo:KK31:

spidim benim sadece popoda catlagım var lisedeyken 9 kilo vermiştim birden....ondan snra oldu....annemde var ama 2.cocukta olmuş....bende olmamış yani :KK1:inşallah çatlamayız kuzum yaa:KK5:ama bebeğimiz sağlıklı olsun da napalım:KK31: bebek yagı hangisi markası ne kuzum:KK31:

sorma yaaa gece bende de vardı soda da yapıyomus netten baktım da...bide ben sıcak ne içebilirim ya cay kahve içmiyorum artık...cayı da cok severim günde 2 bardak içerdim mutlaka...:KK5:zaten kabızlık da oluştu....sıcak bişeyler içmeliyim.....onu da dr a sorcam...

bir de sen 6.haftaya girdin doğum tarihin 10 subat ben 5.haftadayım 8 subat nasıl oluyo anlam veremedim :26::26:dr 8 subat dedi bende netten batım 8 subat cıkıyo:KK31:

sevindim canım herseyin yolunda olmasına:KK16:

hayırlısı artık sağlıkla gelsinlerde çatlayalım napalım :KK14: elimizden geleni yapalım ondan sonra görücez sonucu..

ben kahve çok içiyordum mecbur bıraktım genelde bol bol su içiyorum yaz ayında başka bişey aranmıyor zaten.

benim 2 şubat ama dr gittikçe doğum tarihleri değişebiliyor ben internetten hesapladığmda böyle çıkıyor ama dr gittiğimde değişme olacak mı bilmiyorum teyzemle ne zaman kontrole gitsem dopacağı günü değişti

ben yalnış yazmışım canım sanırım ondan dolayı doğacağı tarih 2 şubat bu doktor kaç haftalıksın derse ona göre net tarih gireceğim canım şimdi emin değilim hala

Son düzenleme:

kakaolu süt içebilirsin seversen yada sahlep...ben içemiyorum sen benim yerime de iç bir yudum olur mu:KK25:zorla sade süt içebiliyorum...midem çok kötü..

kakaolu süt içebilirsin seversen yada sahlep...ben içemiyorum sen benim yerime de iç bir yudum olur mu:KK25:zorla sade süt içebiliyorum...midem çok kötü..

Tamam canım içmeye alısırm ama sabah midem bulandı sütü içince....normalde bulantı kusma falan yok co k şkür....sende dikkt et kendine:KK16:

hayırlısı artık sağlıkla gelsinlerde çatlayalım napalım :KK14: elimizden geleni yapalım ondan sonra görücez sonucu..

ben kahve çok içiyordum mecbur bıraktım genelde bol bol su içiyorum yaz ayında başka bişey aranmıyor zaten.

benim 2 şubat ama dr gittikçe doğum tarihleri değişebiliyor ben internetten hesapladığmda böyle çıkıyor ama dr gittiğimde değişme olacak mı bilmiyorum teyzemle ne zaman kontrole gitsem dopacağı günü değişti

ben yalnış yazmışım canım sanırım ondan dolayı doğacağı tarih 2 şubat bu doktor kaç haftalıksın derse ona göre net tarih gireceğim canım şimdi emin değilim hala

hıı 2 subatı görmemiştimmm tamam oldu şimdi...değişebilir tabi....bakalım bizimkisi nolcak:KK31:

X